30 yaşına kadar yaşamamak

haha çok hoş :)))

cinselliği bu kadar büyütmesek de bu şekilde hayatın içinde eriyip gitse...

kimi tabu yapar konusunu bile etmez ettirmez...

kimi her sorunun temel kaynağı haline getirir...yaşayın sorunlarınız çözülsün der...

hayatın bir parçası ve lütfen bırakalım olması gereken yerde kalsın...

Cinselliği yaşamamıs bakire bir kız bunun ihtiycını fazla hissetmez.
Zaten yasamamıstır ve bilmiyordur haliyle o an neler hissedildigini..

Sigara gibi bir kez baslarsan canın ister cinsellikte böyle birsey.

O yüzden ister 30 ister 50 sorun olmaz.

Yok yav!
Yaşayınca da canı çekiyor diye bişiy yok..:icecream:
Ara ara aklına geliyor insanın ama inan hayat kaliteni düşürmüyor..bayanssulusmile

Yok yav!
Yaşayınca da canı çekiyor diye bişiy yok..:icecream:
Ara ara aklına geliyor insanın ama inan hayat kaliteni düşürmüyor..bayanssulusmile

Tabi ki canım hayat kalitesini düşürmez. kaydirigubbakcemile2

Ama yasayan insan bilincindedir bu da bir ihtiyactır tabi ki erkekler gbi degiliz biz ara ara aklımıza gelir.

Bakire bir insanda yasamıs insan gibi olamaz demek istedim gamyoncuiremsu

Arkadaslar evet bu tur konular hep kapanmayla bitiyor.

ama bir toplum gercegi var burda..

30 yaslarinda herhangi bir sebeple tartistigi zaman rencide edici sozler soylenir

arkasindan veya karsisinda: KOCASIZLIK BASINA VURDU, KOCA BULAMADIN

BU YASA GELDIN EVLENMEDI YAZIK BUNALIMA GIRDI.. CATLA PATLA BEN EVLENIYORUM SEN KOCASIZLIKTAN OLECEN..

Yani karsidaki insan bakireyse ve evlenmemisse yasida olgunlasmissa bayagi inanin bu tur
seylerle karsi karsiya geliyorlar.. Kocasizlik basina vurdu sozunu duymadinizmi hic?

Bence 30 yaslarda hayatta esini bulamamis bir erkekle bir kadinin yasamasi gereken ozel anlardan magrum kalan bir kadin uzulur icine kapanir hatta zaman gectikce daha secici olur. benim izlenimim bunlar..

evet malesef öyle bişii var.
30lu yaşlarda bekar bi kadın bir şeye sinirlense haklı bile olsa
"evlenenememiş başına vurmuş" filan diolar

Bence bilinçli açılıyor bu konular.

Tamam paylaşalım.konuşalım,tartışalım ama

sanki bi kasıt mı var ne?

herkes buna benzer konular polemikten dolayi kapandı demis...olabilir tabi ama konu kisilellestirilmedigi surece ve saygi korundugu surece kapanmasi icin bi sebep yok bence, o konular bir de baska yonlere kaymisti turbana vs ye kadar gitmis gordugum kadariyla, umarim burda olmaz...

evet bazi arkadaslar dogru ifade etmisler, ben de buna vurgu yapmak istedigim icin konumda belirttim. 30 unda veya gecmis bir bayan bekarsa ve bir konuya sinirlendiyse hemen sorunlu kız kusurusu damgasi yiyor bu ulkede..gergin gibi laflar kullaniliyor imali bir sekilde...evlenmeden cinselligi yasasan sorun, belli bir yasa gelip evlenmediysen ve cinselligi yasamadiysan yine ayri bir sorun...kısacasi bu ulkede kadınlarin isi cok zor bence

beyin tanımlamadığı için büyük eksikliğini duymaz..

abartıldığı kadar bişeyde değil üstelik bu cinsellik..yaşayanlar pollyanna,yaşamayanlar tımarhanelik olmuyor yani..

ayrıca 30unu gecmis bayan arkadaslara cevresindeki evli bayanlar tarafından soyle laflar ediliyor; bu yasa geldin cinsel deneyimin de mi yok? yoksa eger hayatın guzelliklerini kaciriyorsun, bak ben 40ına geldim ve cinselligi simdi daha guzel yasiyorum, bence sen de bu guzellikleri kacirmamalisin, sana yazık oluyor....

cinsel dürtüler ergenlikle beraber gelişir ve kendini gösteriryerimseniben

yaşanmışlıkla ilgisini bilemeyeceğim ama cinselliği yaşayıp soğuyanlarda var

Konu içerik nedeniyle taşınmıştır.
Bundan böyle, fikir paylaşımı amacıyla açmak istediğimiz konuları bu bölüme açalım.
Derdimiz olan konuları da Bir Derdim Var Bölümüne açalım,
Güzel ve kaliteli paylaşımlar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…