beyin tanımlamadığı için büyük eksikliğini duymaz..
abartıldığı kadar bişeyde değil üstelik bu cinsellik..yaşayanlar pollyanna,yaşamayanlar tımarhanelik olmuyor yani..
sanirim olay orgazm olamamanin psikoloji uzerindeki etkisi... bu sadece bekarlarin sorunu degil. soyle bakin cevrenize, evli ancak huysuz mutsuz kadinlarin cogunun cinsel problemleri var. orgazm olamiyor cogunlugu. yatakta mutlu olan ciftler normal sorunlarin ustesinden daha kolay geliyor.
kadinlar vucutlarini pek tanimadiklari icin kocalari bu isin caresine bakiyorlarsa iyi..degilse sikinti oluyor. bu yuzden sadece bekarlikla alakali birsey degil. ama seks tabiki sadece orgazma da indirgenmemeli. (orgazm icin iki kisiye gerek bile yok aslinda) bence belli bir yasa gelip ruh ve ten esinin olmamasi, ya da kavusamamis olmak insani kesinlikle uzer. psikolojik baski yaratir. yasanmamisliklarin uzerine buyuk anlamlar yuklenir. beklentiler artar... sonunda bulundugunda da hayal kirikligiyla bitme ihtimali bu yuzden de mumkundur. kisir dongu yani. oldurmeyen ama surunduren bir soruna donusmesi muhtemel malesef...
:)) niye kapansın canım...ben evliyim ama cok yakın birkac arkadasım bu durumda ve psikolojilerini etkiliyor mu bu durum merak ediyorum cunku bazen cok cabuk kızabiliyorlar...aslinda psikolojide de yeri olan biseymis bu, biraz netten baktim ve 30 yas uzeri olup hala cinselligi yasamamis kadinlar uzerine arastirma yapildigini gordum
Çok fena pis bi durumdur! 30 yaşına gelmek ve hala bi cinsel birliktelik yaşamamak ohaoldumsmile Atsın onlar kendini köprüden felan,hemenimha edilmeliler.Yada devlet 30yaşına gelip hala cinsel birlikteliği olmayan adamları toplasınlar biçatı altında toplansın bunlar everilsinler.Bian önce çözüm bulunmalı bu konuya!
Formu geziniyorum yarım saatir.
Bazı arkadaşlarımız bu ramazanda böyle konumu olur cart curt yazmış durmuşlar... Ya uygunsuz buluyorsanız bu tür konuları yazmazsınız yorum olur biter..
Ne bu her cinsellikle ilgili konu açanın başında bitiyorsunuz..
Ramazada insanların soru ve sorunları olamaz mı, ne cahil düşünüyorsunuz.
ramazanda insanlarin soru ve sorunlari olabilir tabiki
bu iki gün icinde acilan ücüncü konu hic biride
bir sorun teskil etmiyor ! ! ! ! ! !
bunu nasil cehaletle bagdistirdiniz anlayamadim laf olsun diye konusuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?