• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bnce ayni durumu yasamadiginiz için boyle soyluyorsunuz. Yada ayni durumdaysanizda blmiyrm. Ne kadar geç olursa okadar iyi değil bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede :) ne kdr erken o kdr iyi :) ben 17yken evlendim ilk gunku gibi asigiz birbirimize esimden 6 yas kucugum daha gencim ya esimden belki ondandir :):52:

bu güzelliğe bu özgüvensizlik :))

gobegim var yaa yururken icime cekiom nedense :) ondan o ozguvenseizlik bi turlu eritemedim yaa esim de vucut gelistirme sporuna gidio o kdr yakiskli ve fizigi var harika. ben kendime bakinca yani ozguvensizlik gelio biraz bende basladim fitnese bakalim degisicekmiyim ruh olarakta:S

Son düzenleme:
Gecc olsn ama saglam olsn ya kizlar uzulmeyin valla burda 8 sene cikiolar sevgililer evleniolar bes ayda bosaniolar :/ onemli olan yasimizn gcmesi dgl ki onemli olan dogrubinsani bulmak hayati onunla gecirmek :) ben oyle dusunuyorum tabi herkesin akli baska

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende sana katılıyorum cnm cok dogru sölemişsin. bugun durakta kadın konusurken kulak mısafırı oldum kızı 6 yıl cıkmıs nışan oldukdan sonra erkek tarafı bozmus. kader kısmet bu işler. dun dogmadan neler dogar.. allah hakkımızda hayırlısını versin yarabbimmm

Gecc olsn ama saglam olsn ya kizlar uzulmeyin valla burda 8 sene cikiolar sevgililer evleniolar bes ayda bosaniolar :/ onemli olan yasimizn gcmesi dgl ki onemli olan dogrubinsani bulmak hayati onunla gecirmek :) ben oyle dusunuyorum tabi herkesin akli baska

bende sana katılıyorum cnm cok dogru sölemişsin. bugun durakta kadın konusurken kulak mısafırı oldum kızı 6 yıl cıkmıs nışan oldukdan sonra erkek tarafı bozmus. kader kısmet bu işler. dun dogmadan neler dogar.. allah hakkımızda hayırlısını versin yarabbimmm

Valla haklisn ya

dediğinizi iyi biliyorum çok hemde:14:

aynen öyle... ne hikayeler biliyorum bu tarz. o yüzden Allah hayırlı insanlar çıkartsın gönlümüze göre inşallah ve bir ömür sürecek beraberlikler, mutlulukla huzurla sağlıkla...:16:

BEN DE BEKARIM 1 AY ÖNCE DE NİŞAN ATTIM. ONCA BEKLEDİĞİM HAYALLERİMİN ADAMI DEDİĞİM KİŞİ BENİ TERKETTİ :((((

27 yaşındayım :D Ama hala kendimi 20 yaşında hissediyorum.. haha..
ne evliliği hem burda okuduklarım hem dışarıdan duyduklarım... korkmama sebep oldu :D

ojelerim bozulmasın....
Akşam çekirdekle birlikte film izleme keyfim gitmesin...
Yatakta tek başıma döne döne boylu boyunca uzanma keyfim bitmesin... diye evlenmiyorumm.. sanki keyfimden evlenmiyorum.. :D :D

Üzülme arkadaşım, üzülme senin yerinde olmak isteyen çok evlilik mağduru insanlar vardır. Birde bu yönden bak. Mesela ben. Ah bende bekar olsam. Ama oğlum yanımda olsun:KK14:

Üzülme arkadaşım, üzülme senin yerinde olmak isteyen çok evlilik mağduru insanlar vardır. Birde bu yönden bak. Mesela ben. Ah bende bekar olsam. Ama oğlum yanımda olsun:KK14:

Kıyamam sana :(( allah sabır versin.. ben gururumum incinmesinden dolaı ferahlamak adına geir gelsin istiyorum kabul etmem asla ama dönsün yine de.. dönermi sence?

Erzurum’un büyük velisi İbrahim Fakirullah Hazretleri talebesinin eline bir testi verip çeşmeye gönderir. Ne var ki kuşluk vakti çeşmeye giden öğrenci ancak ikindi üzeri medreseye döner. Buna şiddetle kızan diğer öğrenciler çocuğun üzerine yürüyünce Fakirullah Hazretleri müdahale eder.
- Çocuklar der, arkadaşınıza haksızlık etmeyin. Onun bir suçu yok?
- Nasıl suçu yok hocam? Kuşluk vakti gönderdiniz, oyuna dalıp ancak ikindi üzeri suyumuzu getirdi. Suçsuz olur mu?
Şöyle izah eder büyük veli:
- Çocuklar, sizin içeceğiniz su henüz çeşmeye gelmemişti. Uzaklarda, hem de kilometrelerce uzaklardaydı. Ancak ikindi üzeri kurnaya geldi. Arkadaşınız da işte o anda testiyi uzatıp suyu doldurdu. Daha açığı, gelmeyen kısmetinizi getiremezdi. Anladınız mı şimdi gecikmenin sebebini?..

arkadaslar yularida paylastigim hikayeden cok etkilenmistim rabbim hepimizin gonlune gore versin ins

Back
X