profildeki sen misin .... ????![]()
evet benim ama sacimi sariya boyattim dun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profildeki sen misin .... ????![]()
istemekle bitmedi evlendi de belki pismandir haha :18:ozaman süpermiş:)
umarım pişman degıldır hemcınsım adına uzulurumistemekle bitmedi evlendi de belki pismandir haha :18:
Bnce ayni durumu yasamadiginiz için boyle soyluyorsunuz. Yada ayni durumdaysanizda blmiyrm. Ne kadar geç olursa okadar iyi değil bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
umarım pişman degıldır hemcınsım adına uzulurum
:2:
evet benim ama sacimi sariya boyattim dun![]()
bu güzelliğe bu özgüvensizlik :))
Gecc olsn ama saglam olsn ya kizlar uzulmeyin valla burda 8 sene cikiolar sevgililer evleniolar bes ayda bosaniolar :/ onemli olan yasimizn gcmesi dgl ki onemli olan dogrubinsani bulmak hayati onunla gecirmek :) ben oyle dusunuyorum tabi herkesin akli baska
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende sana katılıyorum cnm cok dogru sölemişsin. bugun durakta kadın konusurken kulak mısafırı oldum kızı 6 yıl cıkmıs nışan oldukdan sonra erkek tarafı bozmus. kader kısmet bu işler. dun dogmadan neler dogar.. allah hakkımızda hayırlısını versin yarabbimmm
Gecc olsn ama saglam olsn ya kizlar uzulmeyin valla burda 8 sene cikiolar sevgililer evleniolar bes ayda bosaniolar :/ onemli olan yasimizn gcmesi dgl ki onemli olan dogrubinsani bulmak hayati onunla gecirmek :) ben oyle dusunuyorum tabi herkesin akli baska
aynen öyle... ne hikayeler biliyorum bu tarz. o yüzden Allah hayırlı insanlar çıkartsın gönlümüze göre inşallah ve bir ömür sürecek beraberlikler, mutlulukla huzurla sağlıkla...Gecc olsn ama saglam olsn ya kizlar uzulmeyin valla burda 8 sene cikiolar sevgililer evleniolar bes ayda bosaniolar :/ onemli olan yasimizn gcmesi dgl ki onemli olan dogrubinsani bulmak hayati onunla gecirmek :) ben oyle dusunuyorum tabi herkesin akli baska
aminaynen öyle... ne hikayeler biliyorum bu tarz. o yüzden Allah hayırlı insanlar çıkartsın gönlümüze göre inşallah ve bir ömür sürecek beraberlikler, mutlulukla huzurla sağlıkla...![]()
Üzülme arkadaşım, üzülme senin yerinde olmak isteyen çok evlilik mağduru insanlar vardır. Birde bu yönden bak. Mesela ben. Ah bende bekar olsam. Ama oğlum yanımda olsun![]()