• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yasında bekarım buna uzuluyorum dıyenler????

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya yazdıkların o kadar gülünç geldi ki =D kusura bakma da. 26 yaşındayım ben de. Yani kendini 5 yıl geçmiş olmasına karşın bitip giden bir ilişkinin kalıntılarının altına atıp kuytularda ağlaman senin hatan ve zayıflığın. Bu bir saplantı olmuş artık. Bir kısırdöngüye girmişsen çıkmak için çabalaman lazım. Kendi haline acıyıp drama yaratman sana bahşedilmiş bu hayata yaptığın bir nankörlüktür.
Elin adamı hayatını yaşasın sen de böyle arabeske bağla. Ne güzel. Güçlü olmak zor iş tabii. Ezilmek, ağlamak, kendini hayatın en acı durumunu yaşıyormuş zannetmek daha cazibeli geliyor herhalde.
İnsanın kendine ettiği kötülüğü başkası edemez cidden. 27 yaşındaki birinin kendini bu denli alçaltması çok utanç verici bence. Sen kendini böyle görürsen insanlardan da saygı bekleme zaten.[bb QUOTE]

Kimse kimsenin hangi şartlarda olduğunu
neler yaşadığını neler hissettiğini bilemez hanımefendi. Aynen sizin gibi diyordum yok artık o kadar da sevilip acı mi çekilirmiş ?! Gülünç saçma bulurdum unutulmayacak insan mi olurmuş derdim en başta filmlere bile dalga geçerek bakardim ama insanların duygularının hor görülmemesi gerektiğini öğretiyor hayat... Birilerinin hatalarina, yanlislarina laf edilebilir belki ama kimse de hislerinden dolayı yargilanamaz.. En çok acıyı ben yaşıyorum gibi bi iddiam yok tabi ki halime sukrediyorum.. O anlik hislerimi yazdım sadece o kadar da bitik bir haldeyim hayata kapattim kendimi zannedilmesin tabi ki gayet hayatımı da yaşıyorum. kurtulmam,yoluma bakmam gerektiği konusunda yazdıklarınıza katılıyorum bakın tesekkur ederim.. Zaten böyle de yapmaya çalışıyorum. Ama güçlü olmak bir secimdir, kalp agrisi ise kader..birilerinin arkasından ağlamayı da alçaltıcı gormem ben aksine seven,hisseden,gerekirse acı çeken bir kalple yucelir insan..
... Bu yazdigimla da onun peşinden kostugumu mutluluk dilendigimi falan zannetmeyin tabi ki karşıma çıkan hayırlı bir kişiyle mutlu olmasını da biliriz evelallah.

Ya yazdıkların o kadar gülünç geldi ki =D kusura bakma da. 26 yaşındayım ben de. Yani kendini 5 yıl geçmiş olmasına karşın bitip giden bir ilişkinin kalıntılarının altına atıp kuytularda ağlaman senin hatan ve zayıflığın. Bu bir saplantı olmuş artık. Bir kısırdöngüye girmişsen çıkmak için çabalaman lazım. Kendi haline acıyıp drama yaratman sana bahşedilmiş bu hayata yaptığın bir nankörlüktür.
Elin adamı hayatını yaşasın sen de böyle arabeske bağla. Ne güzel. Güçlü olmak zor iş tabii. Ezilmek, ağlamak, kendini hayatın en acı durumunu yaşıyormuş zannetmek daha cazibeli geliyor herhalde.
İnsanın kendine ettiği kötülüğü başkası edemez cidden. 27 yaşındaki birinin kendini bu denli alçaltması çok utanç verici bence. Sen kendini böyle görürsen insanlardan da saygı bekleme zaten.

Kimse kimsenin hangi şartlarda olduğunu
neler yaşadığını neler hissettiğini bilemez hanımefendi. Aynen sizin gibi diyordum yok artık o kadar da sevilip acı mi çekilirmiş ?! Gülünç saçma bulurdum unutulmayacak insan mi olurmuş derdim en başta filmlere bile dalga geçerek bakardim ama insanların duygularının hor görülmemesi gerektiğini öğretiyor hayat... Birilerinin hatalarina, yanlislarina laf edilebilir belki ama kimse de hislerinden dolayı yargilanamaz.. En çok acıyı ben yaşıyorum gibi bi iddiam yok tabi ki halime sukrediyorum.. O anlik hislerimi yazdım sadece o kadar da bitik bir haldeyim hayata kapattim kendimi zannedilmesin tabi ki gayet hayatımı da yaşıyorum. kurtulmam,yoluma bakmam gerektiği konusunda yazdıklarınıza katılıyorum bakın tesekkur ederim.. Zaten böyle de yapmaya çalışıyorum. Ama güçlü olmak bir secimdir, kalp agrisi ise kader..birilerinin arkasından ağlamayı da alçaltıcı gormem ben aksine seven,hisseden,gerekirse acı çeken bir kalple yucelir insan..
... Bu yazdigimla da onun peşinden kostugumu mutluluk dilendigimi falan zannetmeyin tabi ki karşıma çıkan hayırlı bir kişiyle mutlu olmasını da biliriz evelallah.

elanur84 gerçekten çok güzel ifade etmişsin. aynen o cümleleri duyuyorum ben de etrafımda :( e hadi artık bul birini diyenini mi ararsın? özürlüymüşsün gibi eee sen neden hala...? diyenini mi.. hatta yüzüme dümdük sen de bi koca bulamadın gitti diyen bile oldu hem de herkesin içinde :(
ben de eğer nasip olur da evlenirsem bu cümleleri kimseye söylemeyecem ima bile etmeyecem.. ne kadar ayıp ediyorlar psikolojimizi hiç bilmiyorlar kendileri kolayca bulmuş ya nerden anlasınlar bizim halimizi!!!:63:

Birilerinin hatalarina, yanlislarina laf edilebilir belki ama kimse de hislerinden dolayı yargilanamaz.. En çok acıyı ben yaşıyorum gibi bi iddiam yok

Hislere laf edilemeyecegi gibi kimse bence hatalara da laf etmemeli. Kimseyi kinamamak lazim. Bazen oylesine soyledigi bir lafin bile bedelini oduyor insan.

dua_dua dua_dua Ben senin bircok konu basliginda yazini okudum. Ve hicbirinde hayattan vazgecmis, bitik, en buyuk aciyi sadece kendisinin yasadigini iddia eden bir profil goremedim. Oyle bir elektrik almadim. Sen de her insan gibi en cok hayalini kurdugu sey kursaginda kaldigi icin uzulmus birisin, eskiye saplanmis degilsin, hayirli bir yuvaya sahip olmak istiyorsun. Sabretmek arada zorluyor seni sadece. Umarim Allah elinden aldiginin kat be kat hayirlisini verir sana.:KK66:

Hislere laf edilemeyecegi gibi kimse bence hatalara da laf etmemeli. Kimseyi kinamamak lazim. Bazen oylesine soyledigi bir lafin bile bedelini oduyor insan.

dua_dua dua_dua Ben senin bircok konu basliginda yazini okudum. Ve hicbirinde hayattan vazgecmis, bitik, en buyuk aciyi sadece kendisinin yasadigini iddia eden bir profil goremedim. Oyle bir elektrik almadim. Sen de her insan gibi en cok hayalini kurdugu sey kursaginda kaldigi icin uzulmus birisin, eskiye saplanmis degilsin, hayirli bir yuvaya sahip olmak istiyorsun. Sabretmek arada zorluyor seni sadece. Umarim Allah elinden aldiginin kat be kat hayirlisini verir sana.:KK66:

teşekkür ederim.. iyi dileklerin için Allah razı olsun.. hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah ne istiyor ne diliyorsak :KK36::KK36::KK36:
yanlış ifade etmişim tabi ki hatalara da laf edilmemeli ama bana cevap yazan kişiye demek istedim ben onu yani hatası yanlışı olanları dahi eleştirmeye hakkı vardır ama hisleri asla! keşke beni eleştiren kişi de okusaydı yazılarımı belki infaz edilmezdim değil mi :KK16:

teşekkür ederim.. iyi dileklerin için Allah razı olsun.. hepimiz için en güzeli en hayırlısı olsun inşallah ne istiyor ne diliyorsak :KK36::KK36::KK36:
yanlış ifade etmişim tabi ki hatalara da laf edilmemeli ama bana cevap yazan kişiye demek istedim ben onu yani hatası yanlışı olanları dahi eleştirmeye hakkı vardır ama hisleri asla! keşke beni eleştiren kişi de okusaydı yazılarımı belki infaz edilmezdim değil mi :KK16:

Amin :)
Hepimizin kendine gore derdi var, yasayana gore agirligi degisiyor iste.
Onemli olan acidan kurtulma yollari aramak sanirim, onu da yapiyoruz zaten. ;)

rica ederim :)
Ağlamakla olmuyor ki boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz.. ben de bu halime üzülüyorum ama elimden birşey gelmiyor.. demek benim imtihanım bu şekilde diyerek alışmaya çalışıyorum.. 5 senedir yapayalnızım hayatıma kimseleri alamadım o gittikten sonra :KK43: kimbilir kaçıncı çocuğunu seviyor.. kalbini ellerle ısıtıyor.. bense ellerimi yumruk yapıp kuytularda ağlıyorum.. zor işte her şekilde zor.. ama daha kötüsü de olabilir diyerek rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.. tasavvuf kitaplarına dalıyorum, ilahi aşk yolculuğu kitaplarını okuyorum.. işe yarıyor çoğu zaman.. ama bir yere kadar tabi ne de olsa insanız :KK43: yaşım 27. etrafımda herrrkesss evli çocuklu.. arkadaşlarımı arayamıyorum bile utancımdan :KK43: hep böyle kalacakmışım gibi.. Allah beni layık görmüyor diyerek üzülme de sen, isyan olmasın.. bari öte tarafta rahat etme ihtimalini silmeyelim :) şöyle düşünelim kimi bu dünyaya kör gelir kimi elsiz kolsuz kimi ana babasız kimi deli kimi sakat, kiminin evladı hasta.... böyle böyle bir sürü mahrumiyeti olan var.. bazen düşünüyorum da evlenememek bu dertlerin yanında hiç kalır gibi... onlar nasıl böyle yaşamaya alışmışsa bizim de bu mahrumiyetle yaşamaya alışmamız lazım diye düşünüyorum... tabi bu kendini en kötüye hazırlamak :KK22:bir de olduğu ihtimalini düşünürsek, tam artık beklentiyi kestiğimizde Allah bize bir sürpriz yapar da ve nasibimizi gönderirse ne de güzel olur o zaman :KK24:

Siz kendi kendinizi günaha sokuyorsunuz.

Utancımdan arkadaşlarımı aramıyorum ne demek...

utanç verici bir şey mi yaptınız ki!

HErkese önce şunu söylüyorum. Önce kendinle barış, kendini sev, kaderini sev. Allahın sana verdiği kadere üzülmek günah değil mi. Bir hata yapmış olsan yanlış seçimler yapmış olsan bile Bu kader senin ve yalnız sen şekillendirirsin.

Evli olmaya bir eşe sahip olmaya, sevilmemiş olmaya bu kadar büyük anlam yükleyen sadece senin zihnin.

Kurana- namaza sadece Allahın rahmetini bereketini rızasını almak için dua et. Evlenmek için veya acını azaltmak için dua etme. Sen Allaha yakın ol ve sadece hayatın için hayır dile. Eş- çocuk nesil devamı kaderinde varsa olur. Bırak Allaha.

Siz kendi kendinizi günaha sokuyorsunuz.

Utancımdan arkadaşlarımı aramıyorum ne demek...

utanç verici bir şey mi yaptınız ki!

HErkese önce şunu söylüyorum. Önce kendinle barış, kendini sev, kaderini sev. Allahın sana verdiği kadere üzülmek günah değil mi. Bir hata yapmış olsan yanlış seçimler yapmış olsan bile Bu kader senin ve yalnız sen şekillendirirsin.

Evli olmaya bir eşe sahip olmaya, sevilmemiş olmaya bu kadar büyük anlam yükleyen sadece senin zihnin.

Kurana- namaza sadece Allahın rahmetini bereketini rızasını almak için dua et. Evlenmek için veya acını azaltmak için dua etme. Sen Allaha yakın ol ve sadece hayatın için hayır dile. Eş- çocuk nesil devamı kaderinde varsa olur. Bırak Allaha.
Haklisiniz utanilacak birşey yapmadım bu utanilcak bi durum da degil ama insanlar bana oyleymisim gibi bakiyor..ben ne zaman arkadaşlarıma hal hatır sorsam eee sende yokmu eee ne kadar tuhaf senin evlenememen hayret yani vs... Diyorlar. Boyle insanlari nasil arayayim ben? İnanin bana bi arkadasim benim tanidigim bir buyucu var para gonder de seni bi gosterelim bile dedi :( daha kimlere alay konusu oluyorum anlayamazsiniz:( Ben canımı sikmasam onların lafı sözüyle moralim bozuluyor. Hic böyle sözler duydunuz mu ki etraftan duymayana kolây tabi takma kafani demek.. Önce bunu yaşayanlar yorum yazsın bence..evet buna bu kadar anlam yüklemek doğru değil gercekten olmazsa olmaz nasip sonuçta olunca mutlu olacağının garantisi bile yok haklisiniz her halimize şükür içinde olmak lazım,. Ama dedim ya ben kendi icimde kabullendim sadece etrafin sozleri beni yoruyor.. Dediklerinizin cogunda haklisiniz dikkate alacagim tesekkur ederim.. Tabi ki Allah için Allaha yoneliyorum.. Ben yarası olanlara ilahi aşk iyi gelir diye tavsiyede bulundum ona sığınmak da yine onun rızası için olmalı elbette..

Back
X