30 yaşındayım özel hayatım da iş hayatım da berbat

Aslında geçen sene büyük beklentilerle geldim buraya, sevdiğim işi yapacaktım ancak 15. gün itibarıyle resim değişti, ben başladıktan sonra 3 kişi işten ayrıldı. Hem ekip arkadaşım yok, hem hepsinin işi bana kaldı çok yoğunum hem de kendi uzmanlık alanım dışında külfet gelen saçma sapan işler yapıyorum. Birnevi kandırılmış hissediyorum. Eski şirketimde normal iş arkadaşlarım vardı hepimiz eşit seviyede kalifiyeydik. Buradakilerin uzun süre burda çalışmak dışında vasfı yok, küçük şirket, sürekli dedikodu yapıyorlar. Gereksiz konulara takıyorlar. Şöyle ki bir departmana iş yapış şekliyle ilgili süreci iyileştirecek ve kısaltacak öneride bulundum işimize karışıyor diye şikayet ettiler, profesyonel networküm için kullandığım linkedinle alakalı, linkedinden adam bakıyor diye arkamdan konuştular, masamın üstünde duran Kafka'nın aforizmalar kitabına bakıp sen bunları okuyup böyle oluyorsun dediler, tır şoföründen bozma profiller hasbelkader burada toplanmış gibi, toplantılar kahvehane edasında geçiyor, vizyon sıfır...
ah ah profesyonel çalışan insan konusunda ben de benzer sorunlar yaşıyorum artık pek umursamiyorum
Bu yazdıklarını çoğu kisi anlamaz canim vizyon ne diye gözleri portleterek bakar
Sen o sirkete on beden büyüksün kendini heba etme

Belki evet, ama şu an hamileyim zaten. Üni okumak istesem bilgilerim inanılmaz zayıfladı hazırlanmam gerek vs. Sözelciyim, doğru düzgün bir bölüm bile yok sözelde... Bebek ele avuca gelecek, üni hazırlık, okuma... 35imi geçeceğim. Yeni mezunlar bile iş bulamazken iş bulma savaşına girmek...

Ve artık gücüm kalmadı, o kadar savaş verdim ki... 40a merdiven dayadıktan sonra çok da istemediğim bir işe kalkışmak ne kadar mantıklı?

Ama kendimi geliştirmek adına, meraklısı olduğum için fotoğraf eğitimi almak istiyorum, doğumdan sonra. Bir de belki yabancı dil. Hayatla çok mücadele ettim, sevdiğim şeyleri hep erteledim. Artık biraz şahsî zevklerimle ilgilenmek istiyorum...
Acikogretimden okuyabilirsin cok güzel iki yıllık bolumler var ;) tabii hobilerine odaklanmak da güzel ben de biraz oyle yapmak istiyorum da imkanlar kısıtlı maalesef burada :(

lily86 lily86 evet o da olabilir tabi ki, bazen düşünmüyor değilim... Evet, imkanlar hep kısıtlı valla, napalım biraz eksik biraz fazla birşeyler yapıyoruz işte :)

Back
X