- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar süpersiniz, yalnız olmadığımı hissetmek iyi geldi. Bir de şu an çalıştığım yerde kadınlar çoğunlukta, bir şekilde evlenmişler ( çoğu da tipsiz), toplum baskısına maruz bırakıyorlar. Hiçbir şekilde aidiyet hissetmiyorum. Yeni bir iş şart. İnşallah hepimiz için tez zamanda yeni kapılar açılır.
Durumu harika özetlemişsin, ben de kendi vasıflarımın çok altında insanlarla çalışıyorum. Ayrıca şirketimde nezaket zaafiyet olarak göründüğü için iki lafı bir araya getiremeyen hanzo tipler değerli oluyor. Ben de kendi işimi yapmayı planlıyorum ama sermayeye ihtiyacım var.Türkiye şartlarında cahil, koca meraklısı, hayatında doğru düzgün bir işte çalışmamış tipler daha rahat koca buluyor. Çünkü Türk erkeklerinin çoğu bu tiplere yöneliyor. Sonrasında mutlu ve sağlıklı bir yuva oluyor mu, orası tartışılır. Ama kör oldukları için de kocalarının yaptıklarını görmüyorlar. Sonuç olarak mutlu mesut çoluklu çocuklu yaşayıp gidiyorlar...
Kariyer odaklı aklı başında kadınlar ise, düzenin kurbanı oluyorlar. Çalışıp didinmekten aşk ikinci planda oluyor. Ama tam okullar bitip, eğitimler tamamlanınca girilen işler hiç de hayallerdeki gibi olmuyor. Hanzonun biri patron oluyor mesela tepelerine... Ben bunun için mi 30uma kadar çabaladım deniyor. Aşk da yok...
Ben tam ortada kalmış bir tipim. Ne istediğim gibi kariyer yapabildim, ne cahil olabildim... Hayatımda sevdiğim biri olsun dedim ama koca meraklısı olmadım. 27 yaşında kendi çabalarımla zar zor evlendim şu an 30umda hamileyim. Evliliğim çok şükür iyi.
Ama kapasitemin çok altında kaldı kariyerim. Yapabileceklerimi bir şekilde yapamadım. Vasat ve haketmediğim işlerde çalıştım, bunu da 30umdan sonra kendime yediremediğim için şu an çalışmıyorum.
Yani... Sonum hiç belli değil, akışına bıraktım artık...
Durumu harika özetlemişsin, ben de kendi vasıflarımın çok altında insanlarla çalışıyorum. Ayrıca şirketimde nezaket zaafiyet olarak göründüğü için iki lafı bir araya getiremeyen hanzo tipler değerli oluyor. Ben de kendi işimi yapmayı planlıyorum ama sermayeye ihtiyacım var.
Evlenenler de normal şartlarda benim karşıma çıktıklarında dönüp bakmayacağım, gerek eğitim gerek yaş, dış görünüş vs. uygun bulmayacağım insanlarla evlenip bunu başarıymış gibi görüyorlar. Kaynana muhabbetinden öteye geçmeyen konuları, yeni çıkan kitap, film, tiyatro vs tarzı kültürel konularda sıfır olmaları, bir kısmının üniversite bile okumamış olmasına bakılmaksızın, siz bekar olduğunuz için oyun dışı kalıyorsunuz.
Gitmem lazım bu şirketten, ruhumu sömürüyor bu insanlar...
ailem destek olacağını söyledi ama onları bu yükün altına sokmak istemiyorum. Başvuru yapıyorum ama çağrılmıyorum.çok bunaldım.
Tabi ki zorlarına gitmez ama harcamalarına dikkat eden biri değilim, aldığım gereksiz şeyleri onlara ödetmek vicdanen bana ağır gelecektir, hem yaşlılar da, öyle çok fazla gelirleri de yok, beni üzgün gördükleri için her anne babanın yapacağını yapmak istiyorlar ama hem işsizliği hem bu vicdani yükü kaldıramamÇocuğun için böyle bir yükün altina girsen zoruna gider miydi benim gitmezdi... tabi ailenin kisiligi öyle olmayabilir onu sen daha iyi bilirsin ama bence mutlu olacağın seçimler yap
tespitler cok yerindeTürkiye şartlarında cahil, koca meraklısı, hayatında doğru düzgün bir işte çalışmamış tipler daha rahat koca buluyor. Çünkü Türk erkeklerinin çoğu bu tiplere yöneliyor. Sonrasında mutlu ve sağlıklı bir yuva oluyor mu, orası tartışılır. Ama kör oldukları için de kocalarının yaptıklarını görmüyorlar. Sonuç olarak mutlu mesut çoluklu çocuklu yaşayıp gidiyorlar...
Kariyer odaklı aklı başında kadınlar ise, düzenin kurbanı oluyorlar. Çalışıp didinmekten aşk ikinci planda oluyor. Ama tam okullar bitip, eğitimler tamamlanınca girilen işler hiç de hayallerdeki gibi olmuyor. Hanzonun biri patron oluyor mesela tepelerine... Ben bunun için mi 30uma kadar çabaladım deniyor. Aşk da yok...
Ben tam ortada kalmış bir tipim. Ne istediğim gibi kariyer yapabildim, ne cahil olabildim... Hayatımda sevdiğim biri olsun dedim ama koca meraklısı olmadım. 27 yaşında kendi çabalarımla zar zor evlendim şu an 30umda hamileyim. Evliliğim çok şükür iyi.
Ama kapasitemin çok altında kaldı kariyerim. Yapabileceklerimi bir şekilde yapamadım. Vasat ve haketmediğim işlerde çalıştım, bunu da 30umdan sonra kendime yediremediğim için şu an çalışmıyorum.
Yani... Sonum hiç belli değil, akışına bıraktım artık...
Benim is yerindekiler de aksama kadar boş islerle uğraşıyorlar ustelik çoğunluğu kitap okumayı gereksiz bile goren tiplerDurumu harika özetlemişsin, ben de kendi vasıflarımın çok altında insanlarla çalışıyorum. Ayrıca şirketimde nezaket zaafiyet olarak göründüğü için iki lafı bir araya getiremeyen hanzo tipler değerli oluyor. Ben de kendi işimi yapmayı planlıyorum ama sermayeye ihtiyacım var.
Evlenenler de normal şartlarda benim karşıma çıktıklarında dönüp bakmayacağım, gerek eğitim gerek yaş, dış görünüş vs. uygun bulmayacağım insanlarla evlenip bunu başarıymış gibi görüyorlar. Kaynana muhabbetinden öteye geçmeyen konuları, yeni çıkan kitap, film, tiyatro vs tarzı kültürel konularda sıfır olmaları, bir kısmının üniversite bile okumamış olmasına bakılmaksızın, siz bekar olduğunuz için oyun dışı kalıyorsunuz.
Gitmem lazım bu şirketten, ruhumu sömürüyor bu insanlar...
En iyisi böyle yapmak lazım, boş yere kendimi parçalıyorum, sonunda yine ben kötü oluyorum. Daha önce çalıştığım yerler bu kadar kötü değildi, burayı ben seçtim bu yüzden üzülüyorum en çok. Kısa süreler çalışıp biraz fazla iş değiştirdim, başvurduğum yerler bu duruma takıyor çoğunlukla bu nedenle aramıyorlar. Dört gözle buradan çıkacağım günü bekliyorum. Elimden geleni yapıyorum ama emeklerim işe yaramıyormuş, boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor. Yarın yine o insanların aradına gideceğim. Allah'a havale ediyorum hepsini...tespitler cok yerinde
Belki de en doğru olani yapmissinizdir zira ben ic senedir çalışıyorum ama diyorum ki, evlensem hem ev hem is hem koca ile ugrasacagim ama calistigim ortama bakıyorum adamlar gununu bos beles geçiriyor cogunluk isleri ben yapıyorum ama onlar eve gidince yemekleri önüne geliyor bense yorgun halimle kalkip kendime yiyecek hazırlıyorum evli olsam kocama hazırlayacağım eee neden çalışıyoruz o zaman?
Benim is yerindekiler de aksama kadar boş islerle uğraşıyorlar ustelik çoğunluğu kitap okumayı gereksiz bile goren tipler
Ben kendime bir dunya kurdum
Kimseye ne hesap veriyorum ne de milleti umursuyorum
Is yerinde bos kaldigim zamanlarim olursa, kitap okuyorum
Bazen de yabancı dizi izliyorum tabii bu ayda 1-2 anca ama en azından bos durmuyorum kendime birsey katiyorum
Takilma sen bebegine odaklanlily86 teşekkür ederim. Ben de tamamen senin dediğin gibi yaptım. Zaten memnun olmadığım ve maddi olarak da çok birşey değiştirmeyecek bir işe yıllarımı harcamak istemediğime karar verdim. Tam istediğim gibi bir mesleğim, içime sinen bir işim olsaydı kesinlikle bırakmazdım. Sonum ne olur bilemiyorum. Elbet bir yol vardır önümde, çok da takılmıyorum...
Takilma sen bebegine odaklanbir evlat yetistirmek bile büyük meziyet bence çünkü onun ileride nasil bir insan olacağını aileden öğrendikleri belirliyor
Kariyere verdiğin çabayı ona verirsin olur biter :) eminim ki iyi bir anne olup evladını cok guzel yetistireceksinAynen :) İnşallah iyi yetiştirebilirim onu![]()
Kariyere verdiğin çabayı ona verirsin olur biter :) eminim ki iyi bir anne olup evladını cok guzel yetistireceksin
Rabbim saglikla kucagina aldığın günleri de gostersin