- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.156
- 798
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Isteyen erkek bakti, bakmadi, kacti kovaladı islerine girmez, direkt kendi çabalar bence..İlgimi 2 gündür kestim. İlk gün çok baktı bana. Uzun uzun bir tepki bekledi ve şaşırdı ona selam vermediğim , yanında durmadığım için. Dün selamlaştık ama soğuk davranıyor bana sanki biraz bozulmuş gibi.
Sevince yapıyorsun. Bende erkek fatmaydim şimdi pamuk prenses oldum ahahahahYa bu yapıma aykırı. Yapmak istesem de yapmacık duruyor.
Hayır kendime güvenim sıfırkendini seviyor musun? ondan haber ver.
Allah yardımcınız olsun zor tabi.Sanırım öyle ama 7 yıldır yalnız yaşıyorum. Sadexe yaşım geçiyor derdi değil yalnız yaşamaktan da sıkıldım.
O zaman bende günümüz kadınlari da tuhaflastı, kovalayan oldular derim.Günümüz erkekleri tuhaflastı, simdi kaçan oldular .
Merhaba öncelikle;Erkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.
Acaba denginiz mi olmuyorlar ?Erkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.
Boşverin, onlar kaybederErkekler sürekli beni reddediyor. Çirkin bir kız da değilim aslında ama arkadaşlarım benim sert görünümlü olduğumu ve erkeklerin bana yaklaşamadığını söylüyorlar. Ne dersiniz bu konuda? Çok üzülüyorum çünkü şu ana kadar hangi erkeğe ilgi duyduysam beni istemedi.
Sikilma gun gelir onu da ararsin hayirziz olursa...Sanırım öyle ama 7 yıldır yalnız yaşıyorum. Sadexe yaşım geçiyor derdi değil yalnız yaşamaktan da sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?