30 yıl çekmiş bundan sonrada çeksin mi çileli annem

Öncelikle geçmiş olsun.
Mutlaka bir avukat ile boşanma davası açın öncelikle. Mal kaçırma ile ilgili düzenlemeler olduğu doğru. Satışın iptali sağlanabilir. Vakit kaybetmeyin çünkü bu düzenlemelerin süresi var.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim.tapuyu halamın üstüne yapmış bile.salı günü boşanma davası için başvuracagız.bakalım neler olacak..

çok teşekkür ederim.tapuyu halamın üstüne yapmış bile.salı günü boşanma davası için başvuracagız.bakalım neler olacak..

Rica ederim. Tapuyu halanızın üstüne yapmış ama Emekli ikramiyesi aldığı zamanlarda köyden ev alındığı ortada. Kanıtlanabilir diye düşünüyorum. Nafaka da bağlanır. Allah yardımcınız olsun.

annemi tehdit etmiş.boşanırsan başınıza geleceklerden sorumlu değilim diye.kızınıda işinden ederim demiş gözünü kortkutmuş.5 krş parada alamazsınız demiş.

annemi tehdit etmiş.boşanırsan başınıza geleceklerden sorumlu değilim diye.kızınıda işinden ederim demiş gözünü kortkutmuş.5 krş parada alamazsınız demiş.

aman boşver senş nasıl işinden edecek patronların babanın lafıylamı karar veriyor? kendince para vermeyeceğini düşünsün illaki oda pes edecek. ohh be 3 çocuk bir eş sahibi ol ama onları yok say kendin için yaşa ne güzelmiş. babamda bize aç köpekler siz ben olmasam sürünürsünüz benim maaşım var diyorduı o maaş bile onu kurtarmaz bunuda çok iyi anlıyor o yüzden geri tepti inşallah seninkide tez zamanda aklını başına alır. o dövdüğü annen olmasa baban bir hiç olarak yaşar.

Son düzenleme:

O evde annenin de payı var. Baban acaba annenin boşanmasından korkup da mı böyle şeyler yapıyor. Malları kaçırmaya mı çalışıyor? Halanın kaç çocuğu var? Allahım ya adam kaç yıllık emeğini size değil de halanın çocuklarına yedirecek. Ben tiksindim babamdan. Çok fena bir şey. Bu kadar mı nefret ediyormuş annenden çocuklarından?

O evi zannediyorum bir yolunu bulur alırsınız avukatla görüş lütfen. emekli aylığından da bir kısım erkek kardeşine vermek zorunda zaten. Zannediyorum ablanın aldığı cüzi bir miktar engelli aylığı da vardır. Sen de varsın. Kalkarsınız bu işin altından inşallah..

babamda aynısını soyluyo baba demeye bile utanıyorum.ALLAHINDAN bulsun bizim rızkımızı gitti elin karı kızıyla yedi.

canım biz artık kendisinden nefret eder hale geldik.annemlerin nafakasını versin abalamada bakım aylıgı bağlatıcam geciniriz cok şükür kimseye minnet etmeden..

Hadi anneni gectim evlatlarindan da mi korkmamis baban yillatdir sizin nafakanizi baskalari yiyor..aslinda bosanmak icin gec bile kalmis ama su da var annem bu yastan sonra calisabilir mi?
Sen yarin obur gun evlenince ortada kalmasinlar iyi dusunmek lazim

soyledıgım gibi zihinsel engelli ablam var annem evden dışarı cıkamıyor.çalışması imkansız eger alabilrsek babmdan aldgımız parayla üstünede kredi çeker ikigöz bi ev alırsak annem rahat eder.kimseye muhtaç olmaz

sorumsuz bir babadan daha ne beklersin..sevgi yok saygı yok yinede bu halimize şükürler olsun RABBİM daha beterinden korusun.

Canim guzel diyorsunda baban birlikteyken bile rizkinizi vermemis simfi ev pesinati olacak kadar verir mi sence

Bir de sen evlenirsen bi gelirleri var mi baska
Sadece ev de malesef gecinmeye yetmez ki

Canim guzel diyorsunda baban birlikteyken bile rizkinizi vermemis simfi ev pesinati olacak kadar verir mi sence

Bir de sen evlenirsen bi gelirleri var mi baska
Sadece ev de malesef gecinmeye yetmez ki

tam araştırmadım oyüzden bilenlerden yardım bekliyorum.sskdan emekli oldugu için nafakayı direk maaşından alıyorlar kendisi vermese bile ablamın özürlü parsınıda alırız evlnsemde elimden gelen bütün yardımları yaparım mecburum 50 yaşına gelmiş annemin hala dayak yemesine katlanamıyorum.

Emekli maaşı ne kadar babanın tam biliyormusun yanlış bilmiyorsam 3/1 diyorlardı nafaka için ama tahminime göre fazla yüksek olmaz.Sitenin hukuk bölümü var orada avukatlar soruları cevaplıyorlar istersen birde oraya yaz derdini.

​http://www.kadinlarkulubu.com/hukuk-kosesi-f57/

doluya koysam almıyor boşa koysam dolmuyor.napıyım başka çıkarı var mı bu adam zaten eve bakmıyor.sorumsuz insanın biri dövmesi var sövmesi var daha neyini çekelim evlendim gittim hadi ben kurtuldum annem napacak eve bakmayan bi adamla ne zmana kadar daha dayagını yiyecek özürlü ablamla kimin yanına sıgınacak kim kabul edecek.

Benden bişey alamazsınız demesi ile olay bitmiyor.
Sonuna kadar hakkını arasın annen.
İlahi adalet ama illaki sizze muhtaç olacaktır.

evet kimin ahını aldık demezler..özürlü bir kardeşin var hakkını yiyorlar..ama başlarına en büyük felakette gelse böyleleri bilmez anlamaz..

Benden bişey alamazsınız demesi ile olay bitmiyor.
Sonuna kadar hakkını arasın annen.
İlahi adalet ama illaki sizze muhtaç olacaktır.

cok nazlım cok sessiz annem daha bile onu düşünür.insanların yüzüne nasıl bakacak diye hakkımızı sonuna kadar arayacam..bu zmana kadar yedi bu saatten sonra yedirmicem.

merhaba tıpkı benım aılemı tarıf etmıssın yanı baba olarak ama senın babanın yıne güzel bır ısı varmıss benım babamın oda yokktuu annem bı sans daha vermıstı ama babam düpedüz annemın parasını yemeye aldığı evede hazırca konmaya gelmıss şükür gec olmadan anladık ve annemle konuştuk oda olmucanı anladı ve yolladı geldıgı gıbı adamın gıtmeye nıytı yktuu.. neysee bence annecıgın hıcde cekmesın sadece annenın deıl emınım sızınde psıkolojınız alt ust oluyodur ne gerek varkı axzıcık asım ağrısız basım bız gonderdıgımız günden berı okdr kafam rahat ınanın bunaa bence sızde kendınıze ıskence etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…