30 yıl çekmiş bundan sonrada çeksin mi çileli annem

parayı başkalarına yedirme huyu tüm erkeklerde var heralde.. az çok bilirim neler yaşadığını. inşallah her şey yoluna girer

Oncelikle allah yardimciniz olsun. Benimde halam ayni babami kiskirtti ve babamin olumune sebep oldu. Abimi uyarmistim ayni konuda. Esinden bosandi. Simdi koyde yaptirdigi evde surunuyor: ( Dun bir kk uyesi" esinden gizli para biriktiren var mi?" Diye bir konu acmisti. Bazi kk. Kadinlari gizli para biriktirmenin yanlis oldugunu yazmislardi. Evet kk kadinlari bu bayan az bir para kenara atabilseydi, simdi enazindan zaruri ihtiyacini karsilardi. Insallah hakkinizda hayirli olur. Babaniz varkende sikinti icindeydiniz, yokkende olacaksiniz ama enazindan anneniz dayak yemeyecek bu yasinda. Evinizde huzur olacak enazindan: ))

annene çok üzüldüm
bazı insanların imtihanı zor oluyor
senin annenin de zor bir imtihanı var
ben babana hayret ettim
bu nasıl bir vicdansızlık
kendi öz evladına nasıl acımaz
üstelik biri engelli

Rabbim kimseyi dara düşürmesin gercekten cok zor bidurum aynı yastıga yıllarca baş koydugun insanı tanıyamıyosun biadamın eşinden cocuklarından önce kim gelebilirki babam üvey babaannemi koyden getirip hastanede peşinde dört dolanırken annemi bikere bile hastaneye goturup ilgilenmş biri degil üstüne bide benim sskdam yararlanıyosun diye başına kakmalar ne kadar agır sozler bunlar ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annene çok üzüldüm
bazı insanların imtihanı zor oluyor
senin annenin de zor bir imtihanı var
ben babana hayret ettim
bu nasıl bir vicdansızlık
kendi öz evladına nasıl acımaz
üstelik biri engelli

Annem imtihanı cok büyük hem eşi hem cocugu ...

Kesinlikle bir kadının kocasından gizli parası olacak kesinlikle

Evet güzel bir işi var ama aldıgı parayı bize yedirmedikten sonra ne önemi var.biz evde onu beklerken o başkalarıyla yiyor parayı hiç mi Allah korkusu yok be adam o kadar kişinin rızkını yiyorsun

Benim de babam bir gün anneme don almaz gider dışarıya yedirir eline dizene dursun inşallah ! Neysse..

Baban insanın fikri neyse zikri de odur.. Baban çoktan çıkmış yoldan ya sabredin .. Yada hukuka baş vurun allah korusun baban ölse her şey annene kalır zaten bu yüzden kardeşinin üstüne yapmış zaten .. yazık yıllarca kahrını çek ..

Bu tarr tiniyetsiz insanlar laf sözden anlamaz bilmiyorum ne yapacaksınız allah herkese kolaylık versin bizimde başımızda var o yüzden çooook iyi anlarım seni ..

Annem ameliyatlar oldu her ne lazıma tekrar kadın tadını vermek için olmadı .. sustu olmadı ama şimdi evler gelicek annesinden o zaman el mi beymi göreceğiz ............

Allah boyle erkeklerin belasini wersin ne diyim bilmiyorum ki Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah herşey yolunda qider.. :-(

Cok zor durumdayım kardeşim boşanmalarını istemiyor.annem aglıyor dayanamıyor inanın napacagımı bilmiyorum ..

Allah yardimciniz olsun ya hakkaten cok zor bilirim biz bu yasadiklarinizin cok daha agirlarini yasadik 7 kardeştik babam icerdi annemi doverdi birak sadece kendi degil babannem halalarim halamin cocuklari amcam dövmeyen kakmadi ama Rabbimin adaleti büyük hepsi cektiler ve cekiyorda Allah'a havale edin bisver annem vefat etti babam tek basina hiçbir evladinin yanina digamiyor yaptiklarindan sizin babanizin sonuda boyle olur insallah hakkinizda hayirlisi olur Rabbim sasirtir da dile gelir...

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…