- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
cok nazlım cok sessiz annem daha bile onu düşünür.insanların yüzüne nasıl bakacak diye hakkımızı sonuna kadar arayacam..bu zmana kadar yedi bu saatten sonra yedirmicem.
Tatlım hiç düşünmesin. Bu kadar olaydan sonra müstahak yani.
annene çok üzüldüm
bazı insanların imtihanı zor oluyor
senin annenin de zor bir imtihanı var
ben babana hayret ettim
bu nasıl bir vicdansızlık
kendi öz evladına nasıl acımaz
üstelik biri engelli
Oncelikle allah yardimciniz olsun. Benimde halam ayni babami kiskirtti ve babamin olumune sebep oldu. Abimi uyarmistim ayni konuda. Esinden bosandi. Simdi koyde yaptirdigi evde surunuyor: ( Dun bir kk uyesi" esinden gizli para biriktiren var mi?" Diye bir konu acmisti. Bazi kk. Kadinlari gizli para biriktirmenin yanlis oldugunu yazmislardi. Evet kk kadinlari bu bayan az bir para kenara atabilseydi, simdi enazindan zaruri ihtiyacini karsilardi. Insallah hakkinizda hayirli olur. Babaniz varkende sikinti icindeydiniz, yokkende olacaksiniz ama enazindan anneniz dayak yemeyecek bu yasinda. Evinizde huzur olacak enazindan: ))
merhaba tıpkı benım aılemı tarıf etmıssın yanı baba olarak ama senın babanın yıne güzel bır ısı varmıss benım babamın oda yokktuu annem bı sans daha vermıstı ama babam düpedüz annemın parasını yemeye aldığı evede hazırca konmaya gelmıss şükür gec olmadan anladık ve annemle konuştuk oda olmucanı anladı ve yolladı geldıgı gıbı adamın gıtmeye nıytı yktuu.. neysee bence annecıgın hıcde cekmesın sadece annenın deıl emınım sızınde psıkolojınız alt ust oluyodur ne gerek varkı axzıcık asım ağrısız basım bız gonderdıgımız günden berı okdr kafam rahat ınanın bunaa bence sızde kendınıze ıskence etmeyın
merhaba arkadaşlar , fikirlerinize ihtiyacım var cok sağlıklı düşünemiyorum.sorunum ailem ailemde degil aslında babam 30 yıllık evliler babamın çok güzel işi var evinide arabasınıda coktan alırdır şimdiye kadar ama aldgı parayı hep başkarına yedirdigi için hala kiradayız.şimdiye kadar bize ne babalık annemde kocalık yapmadı hiçbi sorunumuzda yanımızda olmadı.bunun yanında dövmeside sövmeside var artık canımıza tak etti.anneme cok dedim gel boşan bundan bize baba sana koca olmaz diye ama annem boşanmaya hiç yanaşmadı 30 yasında zihinsel engelli ablam 16 yaşında erkek kardeşim var boşanma lafını duydukları zman ikisede cok kötü oluyorlar.kıyamadı annem onlara babanın emekliligi geldi emekli olsun başımızı sokacak bi ev alır oturuz diye bekliyodu.halbuki babam 3 ay once emekli olmuş arkadaşlrından ögrendik şok olduk aldıgı parada ortada yok köyden ev almış tapusunuda bizden gizli halamın üstüne yapmış yine bizim haberimiz yok.annem sonunda dayanamadı boşanmaya karar verdi.babam benden hiçbişey alamazsınız diyor.yardımcı olmanızı istiyorum cok teşekkür ederim hepnize deger verip okudugunz için..
Cok zor durumdayım kardeşim boşanmalarını istemiyor.annem aglıyor dayanamıyor inanın napacagımı bilmiyorum ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kardeşin ne gibi bir gerekçe sunuyor boşanmamaları için
Allah yardimciniz olsun ya hakkaten cok zor bilirim biz bu yasadiklarinizin cok daha agirlarini yasadik 7 kardeştik babam icerdi annemi doverdi birak sadece kendi degil babannem halalarim halamin cocuklari amcam dövmeyen kakmadi ama Rabbimin adaleti büyük hepsi cektiler ve cekiyorda Allah'a havale edin bisver annem vefat etti babam tek basina hiçbir evladinin yanina digamiyor yaptiklarindan sizin babanizin sonuda boyle olur insallah hakkinizda hayirlisi olur Rabbim sasirtir da dile gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?