• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yıldır hiç mi yapmadın?

bombilibu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
346
288
103
Merhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
ben 30’a merdiven dayamış biriyim. Hiç cinsellik yaşamadım, öpüşmedim bile. Ciddi bir ilişkim de olmadı. insanlar bunu duyunca şaşırıyor. Nasıl yani 30 yıldır hiç mi sevişmedin, hiç mi öpüşmedin diyorlar. Ben mi fazla muhafazakar kaldım bilmiyorum ama evlilik öncesi zaten kendi adıma buna sıcak bakmıyorum. Mesela sözlüklere bakıyorum, 30 yaşında ve bakire kadın ne linçler yemiş, himenoplasti yaptırmıştır diyerek potansiyel yalancı ilan eden de var. Şimdi ben hiç öpüşmedim derken karsı taraf gizlediğimi falan sanıyor. Bu konuda ben tek miyim bilemedim...

Bende sizin gibiyim. Türk kültürü ve inancımız da zaten bunu destekler. Evlilik öncesi yakınlaşmayı bende hoş bulmuyorum. Tuhaf birşey değil ki bu

nedense o kültür ve inançlarımız hep kadınlara işliyor.. erkeklere her şey serbest...
bu kültürler doğru olsa bu coğrafyada kadınlar bu kadar mutsuz olmazdı.

ben 30’a merdiven dayamış biriyim. Hiç cinsellik yaşamadım, öpüşmedim bile. Ciddi bir ilişkim de olmadı. insanlar bunu duyunca şaşırıyor. Nasıl yani 30 yıldır hiç mi sevişmedin, hiç mi öpüşmedin diyorlar. Ben mi fazla muhafazakar kaldım bilmiyorum ama evlilik öncesi zaten kendi adıma buna sıcak bakmıyorum. Mesela sözlüklere bakıyorum, 30 yaşında ve bakire kadın ne linçler yemiş, himenoplasti yaptırmıştır diyerek potansiyel yalancı ilan eden de var. Şimdi ben hiç öpüşmedim derken karsı taraf gizlediğimi falan sanıyor. Bu konuda ben tek miyim bilemedim...

30 yaşında olmaması biraz tuhaf sonuçta hiç mi birinden etkilenmedin?
ilişkilerin insanın gelişimine büyük katkısı var.

Bence sevgiliniz bile olsa hiç öpüştün mü diye birşey soracak haddi vermeyin. Bu insanlsrın kültürleri ve inançlarınile ilgili bir tercih, ne övünülecek ne eleştirilecek birşey. Ben eşim dahil kimseye bu soruyu soracak haddi vermem, bu kişiye özel mahrem bir konu bence bu. Benimde ilk yakınlaştığım kişi eşimdi ama o ne bana sordu,ne ben ona sordum, ne ben bununla övündüm, ne de o böyle bir konu açtı. Bence bunu sohbet konusu yapmayacak kadar kaliteli insanlarla vakit geçirin ve arkadaş olun.

nedense o kültür ve inançlarımız hep kadınlara işliyor.. erkeklere her şey serbest...
bu kültürler doğru olsa bu coğrafyada kadınlar bu kadar mutsuz olmazdı.
Kadın erkek diye ayırmıyorum. Kendi görüşümde. Bu benimsediğim hayat tarzı sadece bu doğru demiyorum. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum. İnsan çeşiti kadar görüş var. Herkes en doğru benim görüşüm derse yanlış olur.

Kesinlikle haklısınız doğrusu da bu zaten.. ben 25 yaşında evlendim ve nikâhımız yapıldı düğünü 1 hafta sonra yaptık.. nikahtan sonra sadece öpüştük diye eve geldiğim de kendimi aşırı suçlu hissedip ağlamıştım... Daha düğün yapmadan ben naptim diye sadece bir saniye öpüştük yani düşün.. Biz böyle gördük böyle inandık normali de bana göre budur.. siz bakmayın insanlar istediği gibi düşünsün inanmasın ALLAH biliyor siz biliyorsunuz gerisi hiç önemli değil...

Kadın erkek diye ayırmıyorum. Kendi görüşümde. Bu benimsediğim hayat tarzı sadece bu doğru demiyorum. Herkesin görüşüne de saygı duyuyorum. İnsan çeşiti kadar görüş var. Herkes en doğru benim görüşüm derse yanlış olur.

en doğru ve yanlışı anlamak kolay kadınlar hangi zihniyetin olduğu ülkelerde semtlerde daha mutluysa daha doğru olan da odur.
size öğretilen her şey doğru demek değildir.

Kesinlikle haklısınız doğrusu da bu zaten.. ben 25 yaşında evlendim ve nikâhımız yapıldı düğünü 1 hafta sonra yaptık.. nikahtan sonra sadece öpüştük diye eve geldiğim de kendimi aşırı suçlu hissedip ağlamıştım... Daha düğün yapmadan ben naptim diye sadece bir saniye öpüştük yani düşün.. Biz böyle gördük böyle inandık normali de bana göre budur.. siz bakmayın insanlar istediği gibi düşünsün inanmasın ALLAH biliyor siz biliyorsunuz gerisi hiç önemli değil...

nikahtan sonra öpüşünce neden suçluluk hissetmek?
kocanla öpüşmüşsün elin adamıyla değil..
işte öyle gördük deyip her şeyi sineye çekerseniz böyle en normal şeylerde bile kendi kendinizi yersiniz..
bu düzen erkeklere yarıyor bir de. kadınları sindirip kendileri rahatça takılıyor.

Nedem öpüşmediğinizi söylemek zorundasınız ya da tam aksi?
Ben öpüştüğümü, seviştiğimi kimseye söylemiyorum mesela.
Özel hayat ya bu, sadece yaşanılan iki kişiyi ilgilendirir.
Siz deneyimlememişsiniz, dolayısıyla siz dışında bir Allahım kulunun bilgi sahibi olması gerekmiyor.

Bende ayni durumdayim evlendim hala degismedim.... bu sizin tercihiniz, diger görüşler baakalarinin. Kimseye birseyleri ispat etmek zorunda degilsiniz. He deyin geçin sonucta en gercegi siz biliyorsunuz başkalarının ne düşündüğünü cokta önemsememek gerek.

Ben kendi açımdan bunu sağlıklı bulmuyorum
Varsayalim ki kısmetinde bir evlilik yok (ki inşallah gönlüne göre olur herşey) ne olacak peki? Cinsellik insanın doğasında var olan birseydir ama dediğim gibi bu benim fikrim benim bakış açım önemli olan senin tercihin ve bunu kimseyle paylaşmak zorunda değilsin çünkü kimseyi ilgilendirmez

üzgünüm ama bu övünülecek bişey değil şunu söylemek istiyorum. aşırı baskı ile büyümüşsünüz, aileniz bu düşüncenizi beyninize kazımış istemsiz ya da istemli ve bunun doğru olduğunu düşünüyorsunuz. ama sınırlar dahilinde bişeyler yaşamak sevgiliyken, nişanlıyken vs gayet normal... aksi anormaldir. tekrar ediyorum sınırlar dahilinde. -benim görüşüm-

konu sahibine ithafen,
nasıl beş parmağımızın beşi bir değilse yaşadıklarımız ve hayat görüşümüz de birbirimizden tamamen farklı olabilir.. sizin karşınıza doğru insan çıkmamış olabilir. veya da önceliğiniz bir ilişki değildir şu zamana dek eksikliğini hissetmemişsinizdir.. her şey mükemmelken bile insanlar konuşur nihayetinde, eleştirecek bir şey muhakkak bulurlar... asla takmayın kafanıza. her şeyi de böyle derinlemesine araştırmayın. ekşi hiçbir b*ku beğenmeme timi herkese saydırıyor zaten boşverin..:d

üzgünüm ama bu övünülecek bişey değil şunu söylemek istiyorum. aşırı baskı ile büyümüşsünüz, aileniz bu düşüncenizi beyninize kazımış istemsiz ya da istemli ve bunun doğru olduğunu düşünüyorsunuz. ama sınırlar dahilinde bişeyler yaşamak sevgiliyken, nişanlıyken vs gayet normal... aksi anormaldir. tekrar ediyorum sınırlar dahilinde. -benim görüşüm-

Ben inançlı bi insanım ve nikâhım olmayan kişi zaten bana haramdır.. tabi herkesin görüşü fikri inancı farklı olabilir saygı duyuyorum..

Ben inançlı bi insanım ve nikâhım olmayan kişi zaten bana haramdır.. tabi herkesin görüşü fikri inancı farklı olabilir saygı duyuyorum..

hep kadına haram zaten birileri erkeklere de bu kavramları öğretse keşke diyeceğim de kadınlar çoktan kendilerine biçilen rolleri kabullenmişler. din, inanç sadece kadınlar için varmış gibi...

Back
X