Ne kadar garip bir düşünce.
İstenen biri olduğunu hissettirmek? Birileri beni isteyince, geçmişte arzulanınca bu beni eşime veya sevgilime karşı daha değe
Ne kadar garip bir düşünce.
İstenen biri olduğunu hissettirmek? Birileri beni isteyince, geçmişte arzulanınca bu beni eşime veya sevgilime karşı daha değerli ve kadınsı veya kusursuz mu kılar? Bu tamamen özgüveni eksikliği olan bir insanın düşüncesi olabilir.
Daha önce cinsel ilişkim olmadı.
Tesettürlü bir insan olduğumdan ve genelde bol giyindiğindiğimden eşim vücut hatlarını hiçbir zaman göremedi. Balıketli bir kadınım. Selülitim de popomda sivilcemde var. Kısacası her insan gibi kusurlarım var. Ama kendime verdiğim değerden ötürü eşim sevgiliyken de şimdi de beni prenses gibi el üstünde tutar.
Çünkü bana bakınca gördüğü şey
kendini beğenen bedeniyle barışık güzel olduğunu bilen başarılı eğitimli bir kadın.
Ha ekstra olarak kendimi erkeklerden muhafaza ettiğim ve el değmemiş olarak karısı olduğum içinde bana saygı duyar.
Çok doğru dediniz ben özgüvensiz biriyim malesef.Aslında baya güzelim yani herkes böyle söylüyor hatta bebek gibiymisim ama ailem,yetişme tarzm yüzünden bu sekilde oldu ve ben hiçbi zaman karsmdakine özgüvenimi hissettirememdim çekingen biri oldum

böyle oluncada bakire olduğumu falan da söyleyemedim yanlıs düsünür diye korktum ki hissettiğimde bu yani...artk erkekler bakire olana tuhaf gözüyle bakıyor aslnda benim söylememe nedenim KUZENİM o da aynı sekilde benle yaşıt ve bakire her görüstüğü çocuk olmadımı nasıl olmaz diye sorguluyormuş bu da bilinç altıma işledi diyebilirim... Ama genel olarak erkeklerde gördüğüm çevremden de biliyorum artık bakire olan değer görmüyor