• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yıldır hiç mi yapmadın?

Anacım yapsan bir türlü yapmasan bir türlü bu memlekette. Sözlükte yapanlar için de çok rezil başlıklar var ayrıca. O başlıkları bilgisayar başından kalkmayan, saçı sakalı birbirine girmiş, günlerce yikanmayan asosyal tipler yazıyor buna emin ol. Sor bir tanesinin sevgilisi yok kadin kokusu ne bilmezler. Tüm sözlük öyle demiyorum ama bu başlıkları bu tiplerin açtığına eminim.

Evlenmeyen kadına da kız kurusu diye iğrenç bir tabir var mesela. Nereden biliyorlarsa cinsel hayatını 🤦🏻‍♀️ kadın belki nikah kıymadi ama tüm evli çiftlerden daha aktif daha mükemmel bir cinsel hayatı oldu? Böyle yakıştıramalar ve eleştirmeler hep kadınlar için zaten. Siz de kimseye söylemeyin bir şey. Bu yasa kadar kimseyle öpüşmediginiz detayını siz bilin. zaten kendiniz istemediğiniz için, böyle uygun gördüğünüz için böyle olmuş başkalarının ne düşündüğünün bir anlamı yok bu durumda

Yalnız değilsiniz, 31 yaşındaki çok yakın bir arkadaşım da sizin gibi, hiçbir cinsel deneyim yaşamamış. Oysa bende durum tam tersidir ve yaşım 26. Nasıl ben onu cinsel deneyimi olmadığı için yargılamıyorsam, o da beni erken deneyimler edindiğim için yargılamaz. Yıllardır da gül gibi geçinir gireriz. Size gelirsek, bakire olan ve olmayanların birbirine olan baskılarını anlayamıyorum. Evlilikten önce sevişen ayrı, evlenene kadar bekleyen ayrı damga yiyor. Dolayısıyla, herkesin yaşadığı çevre ve edindiği deneyimlerin farklı olduğunu düşündüğümüzde sizi uzaylı gibi gören insanlara "pes" diyebilirim ancak. Kafaya takmayın onların dediklerini.

Merhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
ben 30’a merdiven dayamış biriyim. Hiç cinsellik yaşamadım, öpüşmedim bile. Ciddi bir ilişkim de olmadı. insanlar bunu duyunca şaşırıyor. Nasıl yani 30 yıldır hiç mi sevişmedin, hiç mi öpüşmedin diyorlar. Ben mi fazla muhafazakar kaldım bilmiyorum ama evlilik öncesi zaten kendi adıma buna sıcak bakmıyorum. Mesela sözlüklere bakıyorum, 30 yaşında ve bakire kadın ne linçler yemiş, himenoplasti yaptırmıştır diyerek potansiyel yalancı ilan eden de var. Şimdi ben hiç öpüşmedim derken karsı taraf gizlediğimi falan sanıyor. Bu konuda ben tek miyim bilemedim...
İster sevişir ister öpüşür istersen oynaşırsın.Buda kımseye dusmez.

Merhabalar, yine konuşasın geldi izninizle.
ben 30’a merdiven dayamış biriyim. Hiç cinsellik yaşamadım, öpüşmedim bile. Ciddi bir ilişkim de olmadı. insanlar bunu duyunca şaşırıyor. Nasıl yani 30 yıldır hiç mi sevişmedin, hiç mi öpüşmedin diyorlar. Ben mi fazla muhafazakar kaldım bilmiyorum ama evlilik öncesi zaten kendi adıma buna sıcak bakmıyorum. Mesela sözlüklere bakıyorum, 30 yaşında ve bakire kadın ne linçler yemiş, himenoplasti yaptırmıştır diyerek potansiyel yalancı ilan eden de var. Şimdi ben hiç öpüşmedim derken karsı taraf gizlediğimi falan sanıyor. Bu konuda ben tek miyim bilemedim...
Merhaba tek diilsin ben yaşım 42 köy hayatında büyüdüm.muhafazakar bir ailenin kiziydim elimi tutan olmadı 38 yaşında evlendim mastürbasyon bile yapmadım evlenene kadar yapamadım.korkrumbkizligim zarar görür diye evlendikten sonra iyikide evlenmisim dedim Allah razı olsun eşimden heer hazzı yaşattı bana çok güzel bişey mis cinsellik yazarken utandım kusura bakma nolursun

25 yaşında ilk defa sevgilim oldu o da eşim oldu herşeyimi onunla yaşadım.. Ama 30 da olsaydım ve hiç sevgilim olmasaydı ben de hala aynı olurdum.. Kafanıza takmayın diğer insanların ne dediğini asla umursamayın kendi kuzenlerim bile benimle dalga geçerdi resmen 20li yaşlarına geldin e artık seviş falan? Arkadaş erkek arkadaşım olmadı ki ya da bi flörtüm napsaydım yoldan birini çevirip pardon 2 dakka öpüşelim mi deseydim o yüzden siz nasıl istiyorsanız öyle yaşamaya devam edin..

Ne kadar garip bir düşünce.
İstenen biri olduğunu hissettirmek? Birileri beni isteyince, geçmişte arzulanınca bu beni eşime veya sevgilime karşı daha değerli ve kadınsı veya kusursuz mu kılar? Bu tamamen özgüveni eksikliği olan bir insanın düşüncesi olabilir.
Daha önce cinsel ilişkim olmadı.
Tesettürlü bir insan olduğumdan ve genelde bol giyindiğindiğimden eşim vücut hatlarını hiçbir zaman göremedi. Balıketli bir kadınım. Selülitim de popomda sivilcemde var. Kısacası her insan gibi kusurlarım var. Ama kendime verdiğim değerden ötürü eşim sevgiliyken de şimdi de beni prenses gibi el üstünde tutar.
Çünkü bana bakınca gördüğü şey
kendini beğenen bedeniyle barışık güzel olduğunu bilen başarılı eğitimli bir kadın.
Ha ekstra olarak kendimi erkeklerden muhafaza ettiğim ve el değmemiş olarak karısı olduğum içinde bana saygı duyar.

Zina (islam inancina göre nikahsiz cinsel birliktelik) partnere karşı bir suç değildir.

Şahsi bir suçtur.

Yani nasil namaz kilmayinca şahsi bir suç ise, "ben kocam icin namaz kiliyorum" diyemezsen , kocam için kendimi baska erkeklerden sakladim demek de yanlistir, hatta gunahtir.

Kısinin malını çalarsan o kisiye karsi suc islemis olursun, ama zina öyle degil.

Zinanin kocaya karsi sucmus gibi algilanmasi tamamen kulturel inanis, din ile alakasi yok.

Nikahli kocasini öptü diye ağlayan zihniyet "kütlür"e tapıyor, tanriya degil.

Kültur öpmek için dügün istiyor diye onu yapmadan öpmek gunah saniyor.

Dini nedenlerden zina yapmadigini dusunenler bunu biraz dikkatli dusunse anlar bence.

Dinen baska buyuk gunahlar da varken kulturel olarak gözardi ediliyor diye , bu gunahlari islese bile kendini super musluman zannedenler var.

Nikahli kocasini öpüp de ağlayan hanimefendi günde 5 vakit ağliyor mu acaba?

Kisaca, öpmemek marifet gibi övünmek, istedigim gibi öperim herkesi diye övünmek kadar saçma

Zina (islam inancina göre nikahsiz cinsel birliktelik) partnere karşı bir suç değildir.

Şahsi bir suçtur.

Yani nasil namaz kilmayinca şahsi bir suç ise, "ben kocam icin namaz kiliyorum" diyemezsen , kocam için kendimi baska erkeklerden sakladim demek de yanlistir, hatta gunahtir.

Kısinin malını çalarsan o kisiye karsi suc islemis olursun, ama zina öyle degil.

Zinanin kocaya karsi sucmus gibi algilanmasi tamamen kulturel inanis, din ile alakasi yok.

Dini nedenlerden zina yapmadigini dusunenler bunu biraz dikkatli dusunse anlar bence.

Dinen baska buyuk gunahlar da varken kulturel olarak gözardi ediliyor diye , bu gunahlari islese bile kendini super musluman zannedenler var.

Kisaca, öpmemek marifet gibi övünmek, istedigim gibi öperim herkesi diye övünmek kadar saçma
Dini konularda bütün yasak ve günahlara Allah için uyulur başkaları için değil. Ben de zaten bunun aksini söyleyen bir cümle kurmadım. Eşimin bana bu konudaki saygısı ayrı o da onu ilgilendirir sonuçta. "Ben kocam için kendimi erkeklerden sakladım" şeklinde bir cümle de kurmadım. Erkeklerin ne düşündüğü hiçbir zaman umurumda olmadı. Ben kendimi değerli hissettiğim için yine kendimi kötü nazardan ve zinadan korudum.
Ayrıyeten kültür öpmek için nikah istiyor onu yapmadan öpmek günah sanıyor ... cümlenize gelince. Öpmek için nikah isteyen İslamiyettir kültür değil. Ve evet nikah yoksa günahtır. Kim ne niyetle uygular orası kişinin kendi bileceği iş. Beni alakadar etmez.
Göz zinası denilecek kadar ayrıntılı bir durum varken büyük günah küçük günah diye ayıramıyorum şahsen ben.
Günde kim beş vakit ağlıyor inanın umrumda değil.
Burada kimse öpmediği için övünmedi zaten. Ancak hanımefendinin çok farklı bir bakış açısı vardı kendi özgüven eksikliğiyle alakalı ben ona yorum yaptım - ki zaten kendisi de özgüven eksikliği olduğunu kabul etti.

Şahsi bir suçtur.

Ne kadar saçma kıyaslamalar bunlar.

Back
X