• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yıllık arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla yarası olan gocunur. Sizin alnınız ak. Kadını ben doldurmadım diyorsunuz. Kadının sakladığı bir şey var ki panik halinde sizi ortaya atıvermiş. Sizi kaybetmeyi göze almış yani. Ki kocasının lafıyla da güya kötü etkilendiği gerekçesi ile görüşmek istemiyor. A pardon kocası yasaklamıştı değil mi? Kocanızı arayarak sıkıyı da vermişti. İlkokul çocuğu gibi, aşırı komik hareketler. Kocaman kadın güya kötü etkileniyormuş. :KK53: Bu cümleyi son duyduğumda ortaokuldaydım, o kadar diyeyim.
Şimdiye kadar da hiçbir sevgilim X seni kötü etkiliyor, görüşmeni yasaklıyorum demedi, diyemez de.
Millet sorarsa da hiç haberim yoktu, güya ben boşan diyormuşum, kocası arayıp hakaretler savurdu, eşime kadar aramış bir de, sonra da suçu bana atıp görüşmeyelim dedi derdim ben olsam. Hiç örtmeye çabalamazdım. Tabi bu bir tavsiye değil, kinci biriyimdir ben.
Kin beslemedim hiç kimseye ama bu olay beni ona itiyor. Acayip tuhaf bir durum. Bu arada arkadaşıma volvo araba almıştı kocasi. Nasıl vazgeçsin ondan değil mi.

Kin beslemedim hiç kimseye ama bu olay beni ona itiyor. Acayip tuhaf bir durum. Bu arada arkadaşıma volvo araba almıştı kocasi. Nasıl vazgeçsin ondan değil mi.
He durum tamamen duygusal(!) yani. Anlaşıldı şimdi. Sizden vazgeçmiş o da işte.
Valla karar sizin. Ne diyeyim...

Sorma ejderhasız Khalesi'm. Ben de bugün koltuk sildim, tatil günümde deli dürttü sanki. Tır geçti üstümden vallahi.
Konuları okuyup biraz daha delleniyorum, akşam rutinim oldu valla. :kahve: :eğlence:
Yerim ya, cardıo olmustur. Öglen 40-50 kg altına girdim üstümdeki agırlıklar yetmezmis gibi spor yaptım. Hala bal yapmaz gibi arı gibi yatıyorum. Durmadan yiyorum, göbeğim su an 5 seritli otoban gibi gana cöplügüne döndü. Bu deli bizi ne zamana kadar okşamaya devam edecek? :KK14:

Çok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesajla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Hiç beklemediğim şeyler. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.

Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Siz olsanız nasıl tavır takınırsınız? Şaşkın ve üzgünüm.
Bu olayda hiç ilgim yoksa canları cehenneme derim ..Hiç arkadaşım dostum dramı yapmam zira benim için önce daima aile gelir.Benimle görüşmeyenle ben hiç görüşmem acaip kindarimdir hiç unutmam

Çok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesajla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Hiç beklemediğim şeyler. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.

Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Böyle Bi şeytanla olan arkadaşlığımızın bi sebeple bittiğine sevinin... Hiç üzülmeyin, o sizi hiç arkadaş bilmemiş ki. Yediği haltlara sizi kurban edecek kadar seviyormuş. Yazışmaları gören eşe; "aaa benim profilinden papatya zamanı konuşuyordu ki, vallaaa ben değilim. " diyecek kadar da basit bi amip... Kına yakın.

Agzı olan konuşuyor ve hep bır duclu arıyor .Bışver bence

Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınım

30 yıllık arkadaşınız yediği haltı aklamak için sizi günah keçisi olarak anlatmış eşine.
gemisini yürüten kaptanmış arkadaşınız.

Böyle Bi şeytanla olan arkadaşlığımızın bi sebeple bittiğine sevinin... Hiç üzülmeyin, o sizi hiç arkadaş bilmemiş ki. Yediği haltlara sizi kurban edecek kadar seviyormuş. Yazışmaları gören eşe; "aaa benim profilinden papatya zamanı konuşuyordu ki, vallaaa ben değilim. " diyecek kadar da basit bi amip... Kına yakın.
Benim bisey yazdığımı söylememiş gibi. Kocası direk kapima gelirdi öyle olsa. Sadece birbirimizi kötü etkiliyoruz, birdaha görüşmeyelim dedi zira.

Çok kişi karşı çıkacaktır ama ben, 30 yıllık samimi arkadaş için böyle suçların üstlenilmesinde sakınca görmüyorum. Yani olaya duygusal bakmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben olsam bir süre idare ederim, sonra nasılsa yeniden düzeliriz.

Bana da arkadasiniz sosyal medyada bir şeyler karıştırmış gibi geldi. Günahını almak istemem ama, adamdan sıkılırken siz de olumsuz yorum yapmadığınızı anlattınız, ne diye sizden yüz çevirip eşine yaklaşsın ki? Ancak bir açığını kapatmak içindir herhalde. Tabi olmayada bilir.
Sebebin ne olduğunun pek önemi yok. Arkadaşınıza bir tercih sunulmuş kocası tarafından o da kocasını seçmiş . Tuhaf boyle pisirik biri nasil masaya elini vurup ya o ya ben der ki? Sanki velisi.
Kocam su dakikada ben su arkadaşınla görüşmeni istemiyorum dese höst derim çünkü kimsenin kölesi değilim. Arkadaşınızın tercihi bu yöndeyse de siz mutlu olunda vs yazmazdım asla ben olsam.
Bilmiyorum bende naifimdir ama bazen kavga etmek gerekiyor , karsindaki anlamıyor seni. Belki yine anlamıyor ama en azindan içinden atıp kendini hasta etmiyorsun. Susmak size geri dönebilir sıkıntı olarak. Elbet cirkeflesmeyin ama kendi hakkınızı da savunun.
Hii arkadaşlığınız zaten arkadaşlık değilmiş. Muhtemelen bu şekilde sizin idare etmenizle yürümüştür belki de şimdiye kadar. Yoksa şu rahatlıkta size böyle seyler yazamazdı diye düşünüyorum. Tek taraflı bir iliskiymis yani üzülmeyin diyemem elbet can yakar umarim en az hasarla atlatırsınız.

Arkadaşınız sosyal medyada bir işler karıştırmış eşine yakalanınca kendini kurtarmak için sizi gözden çıkarmış aynı şeyi kuzenimde bana yaptı ama rabbimin adaleti şaşmaz 2 yıl sonra yine sosyal medyada tanıştığı biri ile yazışmalarını yakaladı eşi bosandilar hiçte üzülmeyin sizde silip atın bırakın herkes kendi pisliginde boğulsun

Adamin alkol problemi var. Arkadaşımi çok sikuyordu ama ben yinede cocuk var dir diyordum. Hiiç tahmin edemiyorum neden bana sardi. Konuşalım dedim kiza ama konusamam senle dedi kapadı engelledi hâlâ şaşkınım
Israrcı olup hala konuşalım demen bile olmamış.O adamın ağzının payını verip sen engelleseydin keşke onları.

Bana bunu 19 yaşındayken 4 yıllık kankam🤣 en yakınım hatta tek yakın arkadaşım yapmıştı.Babası erkek arkadaşından dolayı aralarını ben yaptığım için arayıp beni ağzına geleni saydı ne küfürler ne tehditler..üstelik bu kişi aile dostumuzdu ve babamla birlikte çalışıyordu o dönem..kapattı telefonu hiç unutmam o anki hissiyatımı yer yarılsada içine girsem diye düşünmüştüm.Beni kızı gibi gördüğünü zannettiğim adam ne o.luğumu bıraktı ne kendimi pazarlamam gerektiğini...çok acımasızdı
Neyse ardından kızı aradı yani arkadaşım olacak,
Beni bidaha arama sakın istemiyorum seninle görüşmek bitti anladınmı falan dedi.Belkide baba baskısı vardı bilemiyorum.Ama insan sonrasında bir özür diler bir açıklama yapar..yok yapmadı..Belkide yüzü yoktu bilmiyorum
Aradan zaman geçti bu o çocukla evlendi
Tesadüfi bir nikahta karşılaştık konuşmadık hiç
Beni faceden bulmuş yazmış yıllar sonra
Canım seni çok özledim kimse senin dostluğunu veremedi bana numaranı at falan
Bunca yıl geçmiş gerek yok bu saatten sonra senin arkadaşlığına dedim
Sonra anneme ulaşmış yengeme falan benimle görüşmek istediğini söylemiş annemde patianne seninle görüşmez bu saatten sonra boşuna uğraşma falan demiş kapatmış
Demek o ki arkadaşınızda bir süre sonra size dönecektir.Ama bence tekrar kırılmamanız adına mesafenizi korumalısınız.çok ayıp etmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X