- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.146
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşınız sizi sağlam harcamış. baksanıza ne kadar net ömür boyu görüşmeyeceğim diyor. sizden gelecek bütün açıklamaların da önünü kapamış. o ne dediyse o.Zaten bana idare et beni dese başım üstüne. Biz eşimle karar verdik senle ömür boyu görüşmeyeceğim yazmış. Valla su anda yazarken bile sinir oldum.
Neyi biliyormuşsunuz ? Takip edemedim konunun tamamını ama biriyle görüştüğü netlesmiş mi? Sizin suçunuz neymiş bilmek mi yani? Karısı aldatsın siz biliyorsunuz diye suçlu olun. Ne saçma insanlar.Ya düşündükçe tuhaf geliyor ve size hak veriyorum. Hep bi yanlışlık var diyorum. Ben asla yapmazdim tabi. Safça olacak ama o bana atmak istemedi mi diyorum. Sadece benimde bildiğimi söylemiş miş öyle savundu kendisini. Ama kocası küfrederken sessiz kaldı.
Kizardiniz büyük ihtimal çünkü siz de evlisiniz.. sosyal medyada kocanizi aldattiginizi sanilmasini ister miydiniz..Tamam öyle olsada arkadaşım bir aralık bulup bana durumu anlatmalıydı. Ben onu idare ederdim, biliyor.
Kadın kendisini kurtarmak için arkadaşına yapmadığı bir şeyle ilgili iftira atmış.Yorumlara şöyle bir genel geçer olarak baktım da...sizinle arkadasligi sürsün diye evini mi yıkacak kadın. Sizin de anlayış timsali olduğunuz soylenemez bence.
Adam sıkıştırıyor demek ki bir şekilde. Yani sizin egonuz zedelenmesin diye kadın boşansın mi bu nasıl dostluk o zaman?
Tamam diyeceksiniz bekleyeceksiniz bu kadar. Sular durulunca anlatır ne olduğunu. 30 yıllık dostluk diyorsunuz hemen karalamaya baslamissiniz volvo araba diye.
Iftira konusu buradaki yorumlardan çıkarılan tahmin. Ne olduğu belli değil ki.Kadın kendisini kurtarmak için arkadaşına yapmadığı bir şeyle ilgili iftira atmış.
Evliliği bitmesin, kocası dır dır yapmasın diye bir insanı karalamak, yapmadığı bir şeyi yapmış gibi anlatıp paçayı kurtarmak doğru bir davranış mı sizce?
Savunduğunuz davranış şekli bu mu gerçekten?
He birde bir insanın suçsuz olduğu bir konuda kendisini savunmasının egoyla ilgisi ne?
Ay lutfen caninizi sıkmayın bunlar icin kurtuldum deyin. Kendilerine hayirlari yok. Biri karisinin uydusu olmus biri de kocasini aldatiyor belli ki. Ikisi de neyin ne oldugunu biliyor birbirlerine bir sey diyemediklerinden size kesmisler faturayi. Iki ezikten kurtulmussunuz.Çok yakın arkadaşım. Kocası varlıklı bir öğretim üyesi. Aslinda anlatmak zor, eşi de arkadaşım hatta ben tanışırdım onlari. 14 yıldır evliler ancak kocası tek başına duramayan hep hep karısına ihtiyaç duyan biri. Okuluna bile karısı götürüyor arabayla. Arkadaşım da seviyordu kocasini ama daraldi. Sosyal medyada fazlaca vakit geçirmeye başladı ve kocasının hoşuna gitmedi bu tabi. Adam ilgi istiyor daima. Kavga etmişler ne olduysa beni aradı eşi efendim sadece benimle konustugunu söylemiş bu konuyu, ben neler neler diyorrmuşum da böyle ayrılmak istemeler vs konuşuyormuş içmiş belliki agza alinmayacak şeyler dedi. Eşimi de aramış hattâ. iki gerizekaliymisiz ne işler ceviriyormuşuz bilmemne.
Böyle kabus yasadik 3 gün gecti arkadaşım bana mesajla artik benle görüşmeyeceğini eşiyle böyle karar verdiklerini yazmış. Gönül koyma lütfen demiş. Hiç beklemediğim şeyler. Bütün sosyal medyasını da kapatmış.
Yani anlıyacağınız ben günah keçisi olmuşum. Bende siz iyi olun yazdım cevaben. Beni üzen 30 yıllık en yakın arkadaşımın böyle beni hiç saymasi. Kocasına iki laf etmemesi. Benim arkadaşıma eşim böyle şeyler dese karşısında dik dururum. Olurmu böyle şey.
Siz olsanız nasıl tavır takınırsınız? Şaşkın ve üzgünüm.
Bilemiyorum, ben olsam idare etmem mesela. Arkadaşım evli olup başka bir erkekle konuşurken yakalansa ve kocasına ben de evli olduğum halde nastasya konuşuyor, kocasını aldatıyor ben değil dese, hiç idare filan edemem açıkçası. Benim onurumla neden oynasın kendini kurtarmak için.Tamam öyle olsada arkadaşım bir aralık bulup bana durumu anlatmalıydı. Ben onu idare ederdim, biliyor.
Çanak tutan arkadaşa fatura kesilsin ama beni aldatan yanımda dursun. İlginçmiş…Iftira konusu buradaki yorumlardan çıkarılan tahmin. Ne olduğu belli değil ki.
Benim anladığım kadın biriyle sanaldan konuşuyordu eşi de gördü ve sordu başka kim biliyor bu işi diye...kadın da dedi konu sahibi biliyor. Böyle bile olsa konu sahibinin karalandigi bir durum yok ki. Zaten kendisi de diyor idare ederdim diye.
Ben de eş olsam bu konuyu bilip engellemeyen çanak tutan arkadasla gorusmesini istemem.
Kadının bu konuyu arkadaşım da biliyor demesindeki kurtulma payı nedir peki? Orayı anlamlandiramadim. Yani bilse ne olacak bilmese ne olacak kendi nasıl kurtulacak bu durumdan.
Çanak tutan arkadaşa fatura kesilsin ama beni aldatan yanımda dursun. İlginçmiş…
Konu sahibi de zaten iftira dedi asıl siz tahmin olduğunu nereden çıkardınız?
Arkadaşı konu sahibinin bildiğini söylese bile en ne münasebet adam arasın küfürler etsin. İllede kızacaksa karısına kızsın 3.şahısların suçu ne?
Kadın hem haltlar karıştırmış, hem paçayı kurtarmak için iftira atmış hemde eşinin korkusundan konu sahibine ömür boyu görüşmeyelim demiş.
Böyle bir kadını neden idare etsin ben orayı hala anlamadım?
Kocası beyfendi de hatırlı bir özel okulda biyoloji öğretmeni. Ben utaniyorum onun yerine. Bide bişey diyemediğim için üzülüyorum.ay ne kadar naifsiniz yaa
arkadaşımın eşi arayacak hem de eşime ve bana gerizekalı diyecek, ben de diyeceğim ki "siz iyi olun da"
hatta bir de üzülücem, çok garip.
Herhalde eşime biri "siz iki gerizekalısınız" dese gider ağzını burnunu kırardı, ben de tutamazdım.
Aramasını beklemeniz bile saçma, inşallah aramaz. Terbiyesizliğe bak, seviyeye bak.
Yazım tarzınız ve üzülmenizden sizin onlardan bi beş gömlek üstün olduğunuzu düşünüyorum.
Gitsinler toksik ilişkilerini bir başlarına başkalarını rahatsız etmeden yaşasınlar bence...
Tespitleriniz çok yerinde. Geri dönüp dönüp okurum.Konuyu tekrar okudum...
Kadın eşine ayrilmak boşanmak vb. konulu konuşma yapıyor, adam da diyor bu konuyu başka kimle konuştun, kadın da diyor konu sahibiyle konuştum. Adamla kadın beyin fırtınası yapıyorlar ve konu sahibinin kadını dolduruşa getirdiğine karar verip hayatlarından çıkarıyorlar. Hımmm şimdi anladım. Kadinin bir halt karıştırması yok yani. Canak tutma falan yok ben tamamen yanlış anlamışım yorumlara bakıp.
Kadın vazgecmis konu sahibinden. Muhtemelen kadin da konu sahibinin dolduruşuna geldiğini düşünüyor. Adam zaten tam bir terbiyesiz elinden oyuncağı alinmiş gibi saldiriya geçmiş bağımlı kişilik.
Aynı yeri anlamamışız . Hâlâ daha bana bir satır açıklama yok. Yani biraz zaman ver falan yazsaydı. Ben zsten hazırım onu anlamaya.Iftira konusu buradaki yorumlardan çıkarılan tahmin. Ne olduğu belli değil ki.
Benim anladığım kadın biriyle sanaldan konuşuyordu eşi de gördü ve sordu başka kim biliyor bu işi diye...kadın da dedi konu sahibi biliyor. Böyle bile olsa konu sahibinin karalandigi bir durum yok ki. Zaten kendisi de diyor idare ederdim diye.
Ben de eş olsam bu konuyu bilip engellemeyen çanak tutan arkadasla gorusmesini istemem.
Kadının bu konuyu arkadaşım da biliyor demesindeki kurtulma payı nedir peki? Orayı anlamlandiramadim. Yani bilse ne olacak bilmese ne olacak kendi nasıl kurtulacak bu durumdan.
Ne güzel analiz ettinÇanak tutan arkadaşa fatura kesilsin ama beni aldatan yanımda dursun. İlginçmiş…
Konu sahibi de zaten iftira dedi asıl siz tahmin olduğunu nereden çıkardınız?
Arkadaşı konu sahibinin bildiğini söylese bile en ne münasebet adam arasın küfürler etsin. İllede kızacaksa karısına kızsın 3.şahısların suçu ne?
Kadın hem haltlar karıştırmış, hem paçayı kurtarmak için iftira atmış hemde eşinin korkusundan konu sahibine ömür boyu görüşmeyelim demiş.
Böyle bir kadını neden idare etsin ben orayı hala anlamadım?
Aynen bunu yapiyorum.Yapacak birşey yok saygı duyacaksınız ama arkadaşınız çok pişmanlık yaşayacak
Bilseniz bu yorumlar nasıl merhem oluyor. Kaç gündür uyuyamiyorum zira. Eksik olmayin.Ay lutfen caninizi sıkmayın bunlar icin kurtuldum deyin. Kendilerine hayirlari yok. Biri karisinin uydusu olmus biri de kocasini aldatiyor belli ki. Ikisi de neyin ne oldugunu biliyor birbirlerine bir sey diyemediklerinden size kesmisler faturayi. Iki ezikten kurtulmussunuz.
Hepsi tamam da bir satır bekle konuşuruz yazamadıydı ? Onun yerine biz böyle karar verdik dedi arama beni dedi. Üstüne engelledi.Yorumlara şöyle bir genel geçer olarak baktım da...sizinle arkadasligi sürsün diye evini mi yıkacak kadın. Sizin de anlayış timsali olduğunuz soylenemez bence.
Adam sıkıştırıyor demek ki bir şekilde. Yani sizin egonuz zedelenmesin diye kadın boşansın mi bu nasıl dostluk o zaman?
Tamam diyeceksiniz bekleyeceksiniz bu kadar. Sular durulunca anlatır ne olduğunu. 30 yıllık dostluk diyorsunuz hemen karalamaya baslamissiniz volvo araba diye.