• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yıllık arkadaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzgunum
Neyi biliyormuşsunuz ? Takip edemedim konunun tamamını ama biriyle görüştüğü netlesmiş mi? Sizin suçunuz neymiş bilmek mi yani? Karısı aldatsın siz biliyorsunuz diye suçlu olun. Ne saçma insanlar.
Biliyor değilsiniz zaten ama bilseniz de eşine bir sey diyemezsiniz ki. Mecbur susacaktınız en fazla arkadaşınızla iletişimi koparırsınız.
Ben idare edilir yorumlarına katılmıyorum. Arkadaşımın yanlışını idare etmek istemem ya daha büyük bir sorun çıkarsa idare ettiğim için?
Benim bi arkadaşım da bana bile söylemeden , ailesine bende kaldığını söyleyerek baska kişilerde yatılı misafirliğe gittiği oluyordu. Bunu anlayınca ciddi kızdım. Kimle kalıyor , kaldığı kişiler kim bilmem etmem açıkçası idare etmeyi doğru bulmuyorum. Lisede kaldi bence onlar.
Konu sahibi çok naifsiniz, üzülmeyin. Bence devam edicek bir arkadaşlık kalmadı aranızda artik. Belli bi yaştan sonra dost çok zor ama baska arkadaşlarınız olur, belki dostunuz da olur.
Yanlis kişilerle vakit geçirmekten iyidir yalnızlık. Bence biraz bunun tadını çıkarın. Yanlışını görür görmez bisey diyemem bilemeyiz ama zaten gerek var mi? Siz artik gerçek kişiliği ile tanıştınız. Bilse de bilmese de fark etmeyecek artik.
Iyi insanlarla karşılaşırsınız umarım.
Üzgünüm ama haklısınız:(

Hani erkeklerin bahanesi vardır "Ben yazmadım, arkadaşım yazdi" diye. Hah işte buradaki günahsız arkadaş siz oluyorsunuz senaryoda.
Bence öyle.
Benim adima bisey yazdığını vs söylememiştir. Sanmiyorum. Ama kocası nefen bukadar kızgın onu anlamam için benimle irtibat kurmasi lazim.;(

Benim adima bisey yazdığını vs söylememiştir. Sanmiyorum. Ama kocası nefen bukadar kızgın onu anlamam için benimle irtibat kurmasi lazim.;(
Hizmetçisi gidecek elden, bunun da suçu size yıkıldı bir şekilde. Arkadaşınız da size bu zamana kadar ulaşıp da açıklama yapmadıysa sizinle işi bitmiş, sizi gözden çıkarmış demektir. Ulaşırsa da bilin ki bir şey isteyecek. Bu insanlar size koşa koşa gelse bile sizin kapınızı kapatmanız lazım artık. Zarardan başka şey getirmeyecekler.

Bilseniz bu yorumlar nasıl merhem oluyor. Kaç gündür uyuyamiyorum zira. Eksik olmayin.
Ay niye uyumuyorsun ki.
Tam tersine huzurla uyu, hayırsız biri hayatından çıktığı için.
Bir dönem bende arka arkaya yaşadım bu dökülmeleri. Çok tavizkar biriydim dersimi almam gerekiyordu, o yüzden yaşadım hepsini.
Senin yaşadığın hafif kalır hatta yediğim kazığın yanında.
O dönem çok üzüldüm bende. Bir arkadaşım “kapını kapattığın zaman içeride kalanlarla huzurlu ve mutlu musun, gerisi çokda önemli değil” demişti. O söz beni kendime getirmişti. Şimdi hiç birinin yokluğunu bile hissetmiyorum.

Kocası bu kadar kızdıysa kesin kötü bir şey sizin üstüne yıkılmış. öğrenmeye çalışmayın , çok üzülürsünüz.
üyeler yazmışlar zaten, şükredin ki bu şekilde çıktı gitti, geri dönmeye çalışırsa affetmeyin, iletişim kurmayın

Kocası bu kadar kızdıysa kesin kötü bir şey sizin üstüne yıkılmış. öğrenmeye çalışmayın , çok üzülürsünüz.
üyeler yazmışlar zaten, şükredin ki bu şekilde çıktı gitti, geri dönmeye çalışırsa affetmeyin, iletişim kurmayın
Zor olacak. Ama durum bunu gösteriyor. Yazık. :(

Hizmetçisi gidecek elden, bunun da suçu size yıkıldı bir şekilde. Arkadaşınız da size bu zamana kadar ulaşıp da açıklama yapmadıysa sizinle işi bitmiş, sizi gözden çıkarmış demektir. Ulaşırsa da bilin ki bir şey isteyecek. Bu insanlar size koşa koşa gelse bile sizin kapınızı kapatmanız lazım artık. Zarardan başka şey getirmeyecekler.
Bugün bir ortak arkadaşımız aramış onu benide aradı sonra. Gayet keyfi yerinde dedi. Evinde misafir ağırlıyormuş.

Valla yarası olan gocunur. Sizin alnınız ak. Kadını ben doldurmadım diyorsunuz. Kadının sakladığı bir şey var ki panik halinde sizi ortaya atıvermiş. Sizi kaybetmeyi göze almış yani. Ki kocasının lafıyla da güya kötü etkilendiği gerekçesi ile görüşmek istemiyor. A pardon kocası yasaklamıştı değil mi? Kocanızı arayarak sıkıyı da vermişti. İlkokul çocuğu gibi, aşırı komik hareketler. Kocaman kadın güya kötü etkileniyormuş. :KK53: Bu cümleyi son duyduğumda ortaokuldaydım, o kadar diyeyim.
Şimdiye kadar da hiçbir sevgilim X seni kötü etkiliyor, görüşmeni yasaklıyorum demedi, diyemez de.
Millet sorarsa da hiç haberim yoktu, güya ben boşan diyormuşum, kocası arayıp hakaretler savurdu, eşime kadar aramış bir de, sonra da suçu bana atıp görüşmeyelim dedi derdim ben olsam. Hiç örtmeye çabalamazdım. Tabi bu bir tavsiye değil, kinci biriyimdir ben.
Son yazdıkların tam tarzım 😂

Hepsi tamam da bir satır bekle konuşuruz yazamadıydı ? Onun yerine biz böyle karar verdik dedi arama beni dedi. Üstüne engelledi.
Siz arkadaşınıza evliliğiyle ilgili olumsuz tavsiyeler vermediğiniz halde neden olayın peşine düşmediniz ? Eşi arıyor size hiç haketmediğiniz hakaretler ediyor bu da yetmiyor sizin eşinizi de arayıp onu da olayın içine katıyor. Arkadaşınız da arkadaşlığınızı bitirip size engel atıyor. Neden engel atıyor ? Çünkü suçu size atıp kapatmak istediği bir olayın sizle ilgili olmadığını eşinin öğrenmesini istemiyor. Siz de hiçbir şey yapmayarak onun planına katkı sağlamışsınız. Madem arkadaşınız 30 yıllık arkadaşlığınızı harcayıp size suç atmış siz de bir şekilde eşine ulaşıp konunun ne olduğunu öğrenip gerçekleri ortaya çıkarabilirdiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X