300 tl borç oldu 850 tl. Avukat tehdit ediyor. Avukatlar bakabilir mi

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Merhabalar,
Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır ingilizce kursuna gidiyordum ve hiç memnun değildim.
Dondurdum çünkü başka bir sınava hazırlanıyordum son 1 kur kala dondurdum. Dondurduğum için dondurduğum 1 kurun ödemesi olan 350 tl yi yapmadım. Bir daha ki ay yaparım diye düşündüm ve eylül ayından bu yana 350 tl ödeme için beni aramadılar bende dondurduğum için aramadıklarını düşündüm.
Şimdi beni bir avukat arıyor ve telefonda tehdit ediyor göreceksin sen tüm banka hesaplarına haciz koydurcam 1 lira bile çekemeyeceksin. Sen kursu dondurduysan sonuçlarına katlanacaksın. 850 tl ödeyeceksin. Ben dedim neden kurs beni bir kere bile aramadı onlar senin sekreterin mi arayacaklar şöyle böyle
baya bi tartışmaya girdik.
şimdi bu adamı tehditlerinden dolayı şikayet etme hakkım var mı?
bu adam benim gerçekten tüm banka hesaplarıma haciz koydurabilir mi?
Bu arada e devlette bişey gözükmüyor henüz.
2 gün önce de beni aradı eve hacze gelcem dedi.

Boş sallıyor git şikayet et

Hayır açılmamış e devlette gözükmüyor İngilizce nkursununaradım dosyam 3 gun önce verılmıs

Kursu aradım ısmını verdı

eve haciz diye bir şey yok arkadaşım sakin ol korkutmak için konuşmuş o avukat parayı akmak için sigortalı çalışan değilsen hiç birşey yapamaz
Sıgortalı calısanım ama ucyuz tl ıcın sekızyuz ellı alabılırmı

Bu avukatların abuk üslubu yüzünden cinnet geliyor bana ufaktan. Benim de eşim aldığı bir eşyanın taksitini ödememiş. Avukata da bir yerden alacağı vardı onu alıp vereceğim demiş. İşler hesapladığı gibi gitmeyince avukat beni aradı. "kaç yıllık evlisiniz Allah size sabır versin" gibi bir cümle kullanınca kan beynime sıçradı. "balkon teyzesi misin sen, sana ne benim evliliğimden sen işini yapsana. Haddini bil abuk abuk konuşma" deyince pıstı özür diledi hadsiz.

Bir halt yapamaz 350 TL için. En fazla eve kağıt gelir. O avukatı şikayet edin mutlaka.

Kursu aradım ısmını verdı

Barodan kontrol ettiniz mi? Bulundugunuz ilin barosuna bakabilirsiniz. Gerci kurs size calistiklari avukatin ismini vermis olabilir, sizi arayan kisi avukat olmayabilir. Korkmayin siz daha sert cikin. Ulkede hala hukuk kurallari gecerli cok sukur, ne demek oyle telefonda arayip bagirip cagirmak. Ben hala sert ciksaniz geri adim atacaklarina ve ortada dosya falan olmadigina inaniyorum

Kurs kurallarında ya da başlarken dondurunca ödeme yapılmıyor sonradan Yapılıyor demediler mi
Sözleşmede Dondursam bile ödeme yapacağım yazıyor muş ama ben dondrduğum çin ödemek istemediklerini düşündüm Altı ay boyunca hiç aranmadım şimdi avukata verilmiş

Son düzenleme:
Sözleşmede Dondursam bile ödeme yapacağım yazıyor muş ama ben dondurma doğum için ödemek istemediklerini düşündüm Altınay boyunca hiç aranmadım şimdi avukata verilmiş
O zaman Sözleşmeye göre onlar hsklı avukatın tavrı Hatalı bile olsa . Belki de rakam artsın diye beklediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…