Boş sallıyor git şikayet etMerhabalar,
Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır ingilizce kursuna gidiyordum ve hiç memnun değildim.
Dondurdum çünkü başka bir sınava hazırlanıyordum son 1 kur kala dondurdum. Dondurduğum için dondurduğum 1 kurun ödemesi olan 350 tl yi yapmadım. Bir daha ki ay yaparım diye düşündüm ve eylül ayından bu yana 350 tl ödeme için beni aramadılar bende dondurduğum için aramadıklarını düşündüm.
Şimdi beni bir avukat arıyor ve telefonda tehdit ediyor göreceksin sen tüm banka hesaplarına haciz koydurcam 1 lira bile çekemeyeceksin. Sen kursu dondurduysan sonuçlarına katlanacaksın. 850 tl ödeyeceksin. Ben dedim neden kurs beni bir kere bile aramadı onlar senin sekreterin mi arayacaklar şöyle böyle
baya bi tartışmaya girdik.
şimdi bu adamı tehditlerinden dolayı şikayet etme hakkım var mı?
bu adam benim gerçekten tüm banka hesaplarıma haciz koydurabilir mi?
Bu arada e devlette bişey gözükmüyor henüz.
2 gün önce de beni aradı eve hacze gelcem dedi.
Hayır açılmamış e devlette gözükmüyor İngilizce nkursununaradım dosyam 3 gun önce verılmısBen iş dolayısıyla az buçuk bilgi sahibiyim, size icra kağıdı gelmediği sürece resmi işlem yapamazlar. Avukat korkutmak için yapmış olabilir yaptığı şey yasak. Kurs avukata icra için dosyanızı vermiş, ama icra davası açılmış mı bu önemli.
Kursu aradım ısmını verdıAvukat degildir o kisi, ismini soyismini soylediyse baroya kayitli mi diye bakin.
Muhtemelen borcunuzu odeyin diye kurstan biri aramistir gozunuz korksun diye avukat, haciz vs demistir.
Gidin kursa kimmis o avukat getirin karsima sikayet edecegim diye sert cikin, nasil geri adim atacaklarini goreceksiniz.
Sıgortalı calısanım ama ucyuz tl ıcın sekızyuz ellı alabılırmıeve haciz diye bir şey yok arkadaşım sakin ol korkutmak için konuşmuş o avukat parayı akmak için sigortalı çalışan değilsen hiç birşey yapamaz
Kursu aradım ısmını verdı
Eğer dava açıldıysa daha fazlasını da alır dosya masrafı, avukatlık masrafı, yasal faiz vs vs.Sıgortalı calısanım ama ucyuz tl ıcın sekızyuz ellı alabılırmı
Dondurduğumu bılıyorlar zatenBanka hesaplarına haciz koyduranilir .
Ama uslubu yanlış .
Ayrıca dındurduğunda para ödemiyorsun ki dondurduğunu onlara söylemem gerek ama
Kurs kurallarında ya da başlarken dondurunca ödeme yapılmıyor sonradan Yapılıyor demediler miDondurduğumu bılıyorlar zaten
Sözleşmede Dondursam bile ödeme yapacağım yazıyor muş ama ben dondrduğum çin ödemek istemediklerini düşündüm Altı ay boyunca hiç aranmadım şimdi avukata verilmişKurs kurallarında ya da başlarken dondurunca ödeme yapılmıyor sonradan Yapılıyor demediler mi
O zaman Sözleşmeye göre onlar hsklı avukatın tavrı Hatalı bile olsa . Belki de rakam artsın diye beklediler .Sözleşmede Dondursam bile ödeme yapacağım yazıyor muş ama ben dondurma doğum için ödemek istemediklerini düşündüm Altınay boyunca hiç aranmadım şimdi avukata verilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?