Adiniza acilmis bir dava yoktur yaxiyo ama var yani biliyorummahkeme gorunmuyormu yani ???
allah allah benim 2 dava var daha bana kagit gelmeden ordan gordum acaba belirli davalarmi gorunuyokiAdiniza acilmis bir dava yoktur yaxiyo ama var yani biliyorum
allah allah benim 2 dava var daha bana kagit gelmeden ordan gordum acaba belirli davalarmi gorunuyoki
E devlette gorunmuyorsa acilan takip de yoktur. Adliyeden adiniza acilmis bi icra takibi var mi ogrenin iyisimiMerhabalar,
Ben yaklaşık 1 buçuk yıldır ingilizce kursuna gidiyordum ve hiç memnun değildim.
Dondurdum çünkü başka bir sınava hazırlanıyordum son 1 kur kala dondurdum. Dondurduğum için dondurduğum 1 kurun ödemesi olan 350 tl yi yapmadım. Bir daha ki ay yaparım diye düşündüm ve eylül ayından bu yana 350 tl ödeme için beni aramadılar bende dondurduğum için aramadıklarını düşündüm.
Şimdi beni bir avukat arıyor ve telefonda tehdit ediyor göreceksin sen tüm banka hesaplarına haciz koydurcam 1 lira bile çekemeyeceksin. Sen kursu dondurduysan sonuçlarına katlanacaksın. 850 tl ödeyeceksin. Ben dedim neden kurs beni bir kere bile aramadı onlar senin sekreterin mi arayacaklar şöyle böyle
baya bi tartışmaya girdik.
şimdi bu adamı tehditlerinden dolayı şikayet etme hakkım var mı?
bu adam benim gerçekten tüm banka hesaplarıma haciz koydurabilir mi?
Bu arada e devlette bişey gözükmüyor henüz.
2 gün önce de beni aradı eve hacze gelcem dedi.
Adıma açılan bir dava yok. Arayan kurum çalışanı da değil, tebligat falan da gelmedi.
Sadece avukatın kendi kafasına göre belirlediği ücret var.
Ben nasıl kurtulacağım bundan
kurs ödeme yapmamı kabul etmiyor.
şöyle bir durum var dedi avukatKurs nasıl ödeme yapmanızı kabul etmez buna hakları yok büyğk ihtimalle avukat sizden fazla para koparmak için kurumu da kafalamış resmen dolandırıcılık bu avukat takip ömadan ve masraf yapmadan sizden parasını alacak kardan da birazını kuruma verecek bu gibi bir durum olabilir düpedüz bunın adı dolandırıcılıktır kursla açık bir şekilde konuşun bu yaptıklarının dolandırıcılık olduğunu hukuki olarak bprcunuzu ödemenizin engellenemeyeceğini hamgi gerekçeyle nşye engellediklerini sorun aksi halde şhem avukattan hem onlardan şikayetçi olacağınızı kesin bir şekilde söyleyin ve cevaplarını mutlaka bana yazın ben de ona göre bir şey düşüneceğim sizin için
şöyle bir durum var dedi avukat
ben adınıza dava açtım tc kimlik no girmedik bankadan kredi almannıza engel olmasın diye o yüzden adınıza gözükmüyor
ayrıca dediği şu:Kurs nasıl ödeme yapmanızı kabul etmez buna hakları yok büyğk ihtimalle avukat sizden fazla para koparmak için kurumu da kafalamış resmen dolandırıcılık bu avukat takip ömadan ve masraf yapmadan sizden parasını alacak kardan da birazını kuruma verecek bu gibi bir durum olabilir düpedüz bunın adı dolandırıcılıktır kursla açık bir şekilde konuşun bu yaptıklarının dolandırıcılık olduğunu hukuki olarak bprcunuzu ödemenizin engellenemeyeceğini hamgi gerekçeyle nşye engellediklerini sorun aksi halde şhem avukattan hem onlardan şikayetçi olacağınızı kesin bir şekilde söyleyin ve cevaplarını mutlaka bana yazın ben de ona göre bir şey düşüneceğim sizin için
var beni hep cepten arıyorMeslektaşlarımın düştüğü hale bak gerçekten üzülüyorum öyle şey olur mu hiç öyle şey olsa dahi yine de borcunuzu ödemeniz engellenemez şeytan diyor ben arayayım o meslektaşı sizde telefon numarası falan var mı ay tepem attı
Adıma açılan bir dava yok. Arayan kurum çalışanı da değil, tebligat falan da gelmedi.
Sadece avukatın kendi kafasına göre belirlediği ücret var.
Ben nasıl kurtulacağım bundan
kurs ödeme yapmamı kabul etmiyor.
İcra takibi baska dava baska hakkinizda dava acilmaz icra takibi baslatilir sadece,dava şöyle aculir siz avukata gidersiniz tahaattud imzalarsiniz borcumu odeyecegim diye odemezsen hakkinda o zaman dava acilir ihlal davasi yoksa dava acilmaz gözünüzu korkutmaya calisiyor dava actim diye.şöyle bir durum var dedi avukat
ben adınıza dava açtım tc kimlik no girmedik bankadan kredi almannıza engel olmasın diye o yüzden adınıza gözükmüyor
var beni hep cepten arıyor
ben o parayı ödeyecek durumda değilim maalesef durumum çok kötü yani o yüzden kursu dondurmuştum
onu öderim ama allah rızası için yardım edin bana..Şu an işteyim işten çıkınca size özelden yazacağım siz de isterseniz halletmeye çalışacağız panik yapmayın ama 350 tl yi ödemeniz her halükarda gerekecek
ben avukata ana parayı öderim 850 tl ödemem dedim avukat o 850 bin beşyüz bile olabilir diyorİcra takibi baska dava baska hakkinizda dava acilmaz icra takibi baslatilir sadece,dava şöyle aculir siz avukata gidersiniz tahaattud imzalarsiniz borcumu odeyecegim diye odemezsen hakkinda o zaman dava acilir ihlal davasi yoksa dava acilmaz gözünüzu korkutmaya calisiyor dava actim diye.
onu öderim ama allah rızası için yardım edin bana..
tamam özelden yazın bana gerekiyorsa size telefon nomu veririmTamam sen sakin ol halletmeye çalışacağız bir konuşalım bakalım anlayalım durum neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?