300 tl borç oldu 850 tl. Avukat tehdit ediyor. Avukatlar bakabilir mi

1.5 sene için 850 mantıksız bir faiz oranı.avukat ücreti desek henüz avukatlık yapmamış yani icra takibi başlatılmamış.350 yi verip kursa konuyu kapatmayı deneyebilirsiniz

allah allah benim 2 dava var daha bana kagit gelmeden ordan gordum acaba belirli davalarmi gorunuyoki

Senkron sorunu oluyor sadece soruşturma dosyaları veya infaz dosyaları görünmez aslında ama diğerlerine de belli olmuyor sistem maalesef henüz uyapla tam olarak entegre değil o yüzden biraz şansa kalıyor görünüp görünmemesi

E devlette gorunmuyorsa acilan takip de yoktur. Adliyeden adiniza acilmis bi icra takibi var mi ogrenin iyisimi

Benim eski çalıştığım yerde bazen muhasebeci bazen satışçı müşteri arayıp ben avukat x, borcunuzu ödemezseniz şöyle yapıcaz böyle haciz yollıcaz falan diyip korkutuyordu. O arayan %90 kurum çalışanıdır.

Adıma açılan bir dava yok. Arayan kurum çalışanı da değil, tebligat falan da gelmedi.
Sadece avukatın kendi kafasına göre belirlediği ücret var.
Ben nasıl kurtulacağım bundan
kurs ödeme yapmamı kabul etmiyor.

Kurs nasıl ödeme yapmanızı kabul etmez buna hakları yok büyğk ihtimalle avukat sizden fazla para koparmak için kurumu da kafalamış resmen dolandırıcılık bu avukat takip ömadan ve masraf yapmadan sizden parasını alacak kardan da birazını kuruma verecek bu gibi bir durum olabilir düpedüz bunın adı dolandırıcılıktır kursla açık bir şekilde konuşun bu yaptıklarının dolandırıcılık olduğunu hukuki olarak bprcunuzu ödemenizin engellenemeyeceğini hamgi gerekçeyle nşye engellediklerini sorun aksi halde şhem avukattan hem onlardan şikayetçi olacağınızı kesin bir şekilde söyleyin ve cevaplarını mutlaka bana yazın ben de ona göre bir şey düşüneceğim sizin için

şöyle bir durum var dedi avukat
ben adınıza dava açtım tc kimlik no girmedik bankadan kredi almannıza engel olmasın diye o yüzden adınıza gözükmüyor

ben adınıza dava açtım tc kimlik no girmedik bankadan kredi almannıza engel olmasın diye o yüzden adınıza gözükmüyor

Meslektaşlarımın düştüğü hale bak gerçekten üzülüyorum öyle şey olur mu hiç öyle şey olsa dahi yine de borcunuzu ödemeniz engellenemez şeytan diyor ben arayayım o meslektaşı sizde telefon numarası falan var mı ay tepem attı

ayrıca dediği şu:
biz dosyanızı avukata verdik dosyanız bizde görünmüyor o yüzden ödeme alamayız. Tebligat gönderdik diyor ama kayıtlı olduğum adrese gelmedi. Belki eski ev adresimi verdiysem.. oraya mı gitti hiç blmiyorum..
yani avukat, dosyamı almış onlarda o yüzden benden ödeme alamazlarmış

var beni hep cepten arıyor
ben o parayı ödeyecek durumda değilim maalesef durumum çok kötü yani o yüzden kursu dondurmuştum

VALLa canım ne yazık ki bi şey çıkmayacak bizi bi avurakat aradı eve ananı ....... geliyorum dedi kapattı direkt şikayet ettik ne oldu biliyor Musun savcı ifade alırken bizi azarladı eve de yeni evrak geldi soruşturmaya yer yokmuş avukatın ifadesi bile alınmayan gerek yokmuş, hukuk olmayınca böyle mafya vari avukatlarla çok uğraşırız

İcra takibi baska dava baska hakkinizda dava acilmaz icra takibi baslatilir sadece,dava şöyle aculir siz avukata gidersiniz tahaattud imzalarsiniz borcumu odeyecegim diye odemezsen hakkinda o zaman dava acilir ihlal davasi yoksa dava acilmaz gözünüzu korkutmaya calisiyor dava actim diye.

var beni hep cepten arıyor
ben o parayı ödeyecek durumda değilim maalesef durumum çok kötü yani o yüzden kursu dondurmuştum

Şu an işteyim işten çıkınca size özelden yazacağım siz de isterseniz halletmeye çalışacağız panik yapmayın ama 350 tl yi ödemeniz her halükarda gerekecek

Şu an işteyim işten çıkınca size özelden yazacağım siz de isterseniz halletmeye çalışacağız panik yapmayın ama 350 tl yi ödemeniz her halükarda gerekecek
onu öderim ama allah rızası için yardım edin bana..

ben avukata ana parayı öderim 850 tl ödemem dedim avukat o 850 bin beşyüz bile olabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…