- 17 Aralık 2015
- 27.003
- 49.323
- 598
baroda ismi yok.Arayan muhtemelen avukat değildir, avukatlar bu şekilde konuşmazlar/konuşamazlar.
FAİZ avukat ücreti filan olmuş olabilir maaşın 4/1 ine el koyuyolar iş yerine yazı geliyo icra dairesinden maaştan kesip bize yollayın diyeSıgortalı calısanım ama ucyuz tl ıcın sekızyuz ellı alabılırmı
bimere yazdımBen sizi arayanın avukat olduğundan bile şüpheliyim. Orda çalışan bi çaycıya falan arattılsr kesin? Neye göre faiz bindirmiş hem? Şikayet var. Com yaz şunları çıkar açığa
Baroya şikayet ederseniz işe yarar. Yalnız yasal faizi, avukat masrafı, dava masrafları derken 350 lira bayağ katlanır. Gerçekten dava açtılarsa veya açarlarsa siz haksız olduğunuz için bu masraflar size çıkar. Bence uzlaşma yoluna gidin.bimere yazdım
işe yarar mı bilmem
Büyük ihtimalle gittiniz kurum dosyanızı avukata yeni verdi,odeme yapilmadigi icin zaten haciz işlemi icin 6-7 ayi bile bulabilir acmasi icin,once telefonla arayabilirler odeme yapilmasi icin daha sonra evinize tebligat gelir odeme yapmaniz için,eger odeme olmazsa,maasinizin belirli kismina,banka hesaplarina,eger kendi adiniza mal-mulk var ise haciz koyarlar,evede gelebilirler cift esya olmasi gerek haciz icin.Sıgortalı calısanım ama ucyuz tl ıcın sekızyuz ellı alabılırmı
Kuzum tüketici haklarına şikayet edebilirsin Alo 175'i arayıp ordan yardımcı oluyorlar.bimere yazdım
işe yarar mı bilmem
5 yildir suren bir mahkemem var ama e devletten hic sorgulayanadimhaciz icin once adresinize borç icin teblig de bulunmasi lazim adiniza bir mahkeme acilsaydi onuda e devletten gorurdunuz
maasiniza butun hesaplarinza haciz falan yapamaz maasinizin belirli bir oranina haciz koyabilir sadece onuda mahkeme belirler diye biliyorum
mahkeme gorunmuyormu yani ???5 yildir suren bir mahkemem var ama e devletten hic sorgulayanadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?