3000 liralık kız bedavaya mi gitsin?

hayaticinumut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
69
57
88
Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Baban delirmis heralde?
Ne istiyormus karsiliginda?
Yok bana karşılık bir şey istemiyor da , benim böyle bir karar almam için bizim ailecek çok paraya sahip olmamız lazımmış, ya da birikimimiz olmalıymış. En son anneme şu kadar para versin bana o zaman demiş masraflar için.

Biriktirseymis parasini o zaman. 5 yasinda evlenmeye kalkmadiniz cok surpriz degildir bence.

3000 liralık kız derken sizin maaşınızdan bahsediyo sanırım. Bu kötü işte babanızın sizden gelir beklentisi varsa işi zorlaştırır

çok ayıp ya..
borç varsa var bunu kızım şuan borcumuz var biraz durumumuzu toparlayalım öyle bişeyler ayarlarız deseydi neyse derdim..

ben olsam aaa yok baba ne 3000 lira abartma etsem etsem 1000 anca ederim falan derdim çok pis kavga ederdim..

Ben de çok korkuyordum çocuğum olmazsa diye ilk geceden oldu. Eşimle olmazsa evlatlık alırız planları bile yaptık:)

Evladına 3000 lira mı biçmiş baban
Pes
Yanlış okudum sandım bi daha okudum doğruymuş maalesef

3000 liralık derken?

3000₺ lık kız ne demek anlayamadım? Maaşınızdan mı bahsediyor?

Sanırım babanız doğumunuzdan itibaren yaptığı masrafları hesap ediyor.
Yani çalış önce ben yiyeyim.
Allah kolaylık versin.

Boyle bir sorun yasamadim ama 2016 yilinda beni 3 bin liraya satacak olan babayi silerim acik soyleyeyim.Sozde baslik parasi.

3000 lira yumurtlayan tavuk muamelesi yapmasın.
Evladısın sen, ne kadar çirkin şu söylediği şey.
Başlık istiyor gibi bir hali var

Yaklaşık 3000 liralık maaşım var evet ve 4 yıldır çalışıyorum çalıştığım surece hep aileme maddi manevi destek verdim. Bir de beni geçen sene evlendirmek istiyordu kendi istediği biriyle. O zaman da paramız yoktu baba dedim. Yok diyor onlar benim tanıdığım, onlar zengin. Baba diyorum bu çocuğun da durumu iyi hem küçük yerdeyiz ister istemez beraber görülüyoruz hoş olmaz diyorum , takmıyor.Ne yapacağım ben daha ?

Duyduğum en çirkin sözlerden biri olmuş . Umarım kendini yanlış ifade etmiştir baban .

Durumumuz yok falan hepsi tamam da ... 3000 liralık gelir kaynağım elden gidecek , giderken bedavaya mı gidecek düşüncesi , gerçekten iğrenç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…