3000 liralık kız bedavaya mi gitsin?

Babadan igreniyorum cok agir olmus
Bence baba kizina layik gormedigi icin boyle bir laf kullanmis
Tamam biraz hafif bi kelime olmus ama zannedildigi anlamda kullanmamistir ben inaniyorum ki hicbir baba boyle bir sey dusunmeZ.
Hemen galeyana gelmeyelim..

Ailene maddi acidan yardim ediyorsun. Baban o yuzden evlenmeni de istemiyor ya da istiyor da istedigi biriyle evlenmeni istiyor cunku sonunda para muslugunun kesilmesini istemiyor. Baban hakli degil bu durumda karar senin.

Ilk mesajinizi guncelleyin, konu herkesce yanlis anlaşılmış, babaniz erkek tarafindan bisey bekliyormus gibi, oysa babaniz kendisi hazirliklara yetememekten cekiniyor anladigim kadariyla.
Özel mesaj atamadım nerden yapıldığını özelden yazabilir misiniz?

Uuuhhuu başlık parası istiyor baban inceden mesaj vermiş sana :)
Babalar böyledir. Yavru kuş evden gidiyor, içi acıyor acısını böyle çıkarmak istemiş bence. :)
Yok tatlım o benim yaklaşık maaşım oluyor
cnm yanlış anlamada sen para yardımı yaptıkça senin baban kudurucak.he normal şartlarda tabiki herkes annesine babasına yani ailesine yardım etsin tabikide ama senin baban haddini aşmış.
Bugün boyunca konuşmadık zaten yüzüne bile bakmak istemedim

Hayir yani babanin ne anlamda dedigini bilemeyiz. Böyle okuyunca tabiki cirkin gözüküyor söyledikleri. Ama babani taniyan sensin.. ne manada söylemis ne demek istemis ?

Ailene maddi acidan yardim ediyorsun. Baban o yuzden evlenmeni de istemiyor ya da istiyor da istedigi biriyle evlenmeni istiyor cunku sonunda para muslugunun kesilmesini istemiyor. Baban hakli degil bu durumda karar senin.
Ben de öyle anladım artık , babama bunu kondurmak istemesem de...

ay ne iğrenç zihniyet.. onlar evlat değil köle doğurmuşş... babam yerde oturur yinede benim maaşıma tenezzül etmez.. sağılmalık inek gibi görüyorlar sizi.. anne baba çıtanız çok düşük.. sizin adınıza üzüldüm..

zenginle evlendiricek ki evlendikten sonrada onlara para gönderebilesiniz.. nişan eşya masrafıda yapmasına gerek olmıcak böylece..

Aaaa benim babam.
İlk maaşımı aldığım gibi evlendim ben kimseden de para istemedim düğün bile yapmadım
Babam 30 bin tl masraf yapmış bana 0-21 yaş arası onları kafama kakıp duruyor.

Aaaa benim babam.
İlk maaşımı aldığım gibi evlendim ben kimseden de para istemedim düğün bile yapmadım
Şu ana kadar bu para olaylarını başıma kalmamıştı zaten ama ben ilk maaşımı aldığım gibi evlenemezdim sanırım , hem aday yoktu hem de bizimkiler için yine kredi çekmiştim

Şu ana kadar bu para olaylarını başıma kalmamıştı zaten ama ben ilk maaşımı aldığım gibi evlenemezdim sanırım , hem aday yoktu hem de bizimkiler için yine kredi çekmiştim

Zaten bu zamana kadar yapacağını yapmışsın
Kredi de çekmişsin eşya da almışsın kardeşini de okutmuşsun
Kardeşini okutmak babanın annenin görevi halbuki

Aaaa benim babam.
Siz de bu zihniyette bir adamın dedikleriyle dün gecenizi heba etmişsiniz. Bakkal defteri mi tutmaya başlamış siz doğunca?

Erkek arkadaşın ne kadar alıyor? Senden düşükse maaşı onu kastetmiştir. Ah bu babalar...

Burada ne başlıklar açılıyor kocam ailesine yardım ediyor vs diye.. bende hep organik bağlırını ana babasıyla koparamamış insanların evlenmerini karşı tarafa yaptıkları haksızlık olarak görürüm. sevgiliniz bu duruma bi kaç aydan fazla tahammül etmez etmemeli de.. bence siz evlenmeyin karşı tarafın başını yakıp yıllarını çalmayın.. oturun ailenize bakın..

3000 liralik kiz ????
Bedavaya vermek ????
babanizin bu laflarindan sonra birde nisan dugun soz programi icin aciklama mi yaptiniz siz ona ?????

Adam size MAL muamelesi yapmis farkindasiniz dimi ??????

Eğer eve yardımın oluyorsa baız babalar cok korkuyor resmen kızım degıl para gıdıyor dıye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…