- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi hayaticinumut
-
Yaşım 26 kendi ayaklarımın üstündeyim çok şükür . Kardeşimi okutuyorum bir de bizimkilerin kredisi var onu ödüyorum. Erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuk zaten , evlenirsem de para göndermeye devam edeceğim.1250 liralık koltuk borcumuz var (yarısını ben ödemiştim) sürekli onu gündeme getiriyor. Ona kalsa haziranda ancak bir söz gelecek sene de ancak düğün. Bu zaman içerisinde de ben para biriktireceğim
Şakası bile iğrenç dimiE yani en az 10 bence
Özel mesaj atamadım nerden yapıldığını özelden yazabilir misiniz?Ilk mesajinizi guncelleyin, konu herkesce yanlis anlaşılmış, babaniz erkek tarafindan bisey bekliyormus gibi, oysa babaniz kendisi hazirliklara yetememekten cekiniyor anladigim kadariyla.
Yok tatlım o benim yaklaşık maaşım oluyorUuuhhuu başlık parası istiyor baban inceden mesaj vermiş sana :)
Babalar böyledir. Yavru kuş evden gidiyor, içi acıyor acısını böyle çıkarmak istemiş bence. :)
Bugün boyunca konuşmadık zaten yüzüne bile bakmak istemedimcnm yanlış anlamada sen para yardımı yaptıkça senin baban kudurucak.he normal şartlarda tabiki herkes annesine babasına yani ailesine yardım etsin tabikide ama senin baban haddini aşmış.
Ben de öyle anladım artık , babama bunu kondurmak istemesem de...Ailene maddi acidan yardim ediyorsun. Baban o yuzden evlenmeni de istemiyor ya da istiyor da istedigi biriyle evlenmeni istiyor cunku sonunda para muslugunun kesilmesini istemiyor. Baban hakli degil bu durumda karar senin.
Şu ana kadar bu para olaylarını başıma kalmamıştı zaten ama ben ilk maaşımı aldığım gibi evlenemezdim sanırım , hem aday yoktu hem de bizimkiler için yine kredi çekmiştimAaaa benim babam.
İlk maaşımı aldığım gibi evlendim ben kimseden de para istemedim düğün bile yapmadım
Babam 30 bin tl masraf yapmış bana 0-21 yaş arası onları kafama kakıp duruyor.
Şu ana kadar bu para olaylarını başıma kalmamıştı zaten ama ben ilk maaşımı aldığım gibi evlenemezdim sanırım , hem aday yoktu hem de bizimkiler için yine kredi çekmiştim
Siz de bu zihniyette bir adamın dedikleriyle dün gecenizi heba etmişsiniz. Bakkal defteri mi tutmaya başlamış siz doğunca?Aaaa benim babam.
İlk maaşımı aldığım gibi evlendim ben kimseden de para istemedim düğün bile yapmadım
Aaaa benim babam.
Kızlar merhaba.
Canım çok sıkkın. Dün erkek arkadaşım babamla ve ailemle tanışmaya geldi. Herşey iyi güzel geçti şükür. Sonrasında babam misafirimiz gidince söylenmeye başladı.
Biz erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyoruz, doğunun küçük bir ilcesindeyiz. Bu yüzden ben bu ilişkinin adının konmasını , bir söz ve ya nişan yapılmasını çok istiyorum.
Ama babam bir başladı söylenmeye kızlar anlatamam, yok paramız mi var yok borcumuz var , yok 3000 liralık kızı bedavaya mı vereceğiz diye, o kadar moralim bozuldu o kadar kötü oldum ki anlatamam.
Baba dedim , senden bir şey istemiyorum. Zaten nişanı evde yaparız,masrafları ben karşılarım . ama yok nuh diyor peygamber demiyor. Moralim çok bozuk kızlar , böyle sorunlar yaşayanlar ve ya yaşamış olanlar bu süreçte neler yaptınız ? Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?