30'a yaklaşırken

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
215
334
103
34
Merhaba hanımlar... :KK25:bir sorum var. Yaş ilerlerken sizce mantık evliliğine razı olunmalı mı yoksa her şeye rağmen aşk beklenmeli mi? Şimdiden teşekkür ederim :)

yani aslında bi bebek özleminde filan değilim, bir acelem yok ama bazen de güzel anlarıma eşlik eden bir yol arkadaşının eksikliğini hissediyorum, bilmiyorum ki :) teşekkür ederim yorumunuz için :) :KK68:

yani aslında bi bebek özleminde filan değilim, bir acelem yok ama bazen de güzel anlarıma eşlik eden bir yol arkadaşının eksikliğini hissediyorum, bilmiyorum ki :) teşekkür ederim yorumunuz için :) :KK68:
İnşaAllah tez vakitte kavuşursunuz gönlünüze hitap eden bir yol arkadaşına :)

Sadece mantık olmaz sanki. Bir derdim var kısmını okudukça git gide evlilikten soğuyorum
Aynen, ben bir ara sürekli okuyup aynen dediğiniz şekilde karamsarlaşıp soğuyordum. Bir taraftan hayatın gerçekleri ama bir taraftan da insanlar negatif gerçekleri paylaşmaya daha meyilli. Sıkıntılarını paylaşmaya mutluluklarını paylaşmaktan daha çok ihtiyaç duyuyorlar. O yüzden %95 olumsuz şeylerle dolu. Sanki hiç mutlu çift yok, sanki o evliliklerde hiç mutlu an yok sanıyor insan biraz orada gezinince. Anneme de anlatıyordum bazılarını, sonra annem bana kızdı :D bidaha girme oralara dedi, ben de zamanla bıraktım :)

Okumak bana mini dizi-mini hikaye filan gibi geliyodu ama etkisinde ister istemez kalınıyor, bence yol yakınsa siz de bırakın :) Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Evlilik ne sadece aşkla, ne de sadece mantıkla yapılacak bisi değil bence. Ikisindende azar azar ve dengeli şekilde olmalı. Bizim için çok yanlış olabilecek bir insanada aşık olabiliriz. Mesela aşığızdır ama hayatımız, karakterlerimiz çok farklıdır. Böyle bir durumda böyle bir kişi ile hayat kursak bile yürümez çünkü aşk biter. Fakat körü körüne mantıklada olmaz çünkü insan sevmediği kişiye tahammül edemez. Bence önce insanlara şans verip mantık çerçevesinde tanıyıp sonra o insanı sevebiliyor muyuz diye bakmalıyız. Bende 30uma yanaşırken kafamda böyle sorular var. Allah eğer bizi anlayabilecek bizimle bize ömür yoldaşlık edebilecek bir insan varsa nasip etsin yoksa ben kendi adıma böylede iyiyim 😊

Mantık da olmalı aşk da. Ama kesinlikle ben bu adamla aynı yatağa girebilir miyim diye ilk olarak kendinize sorun. Ten çekimi olmadan bi manası yok.

Benim de yaş otuza yaklaştı, hayatımdaki oduncuk :KK51: :KK70:hayatıma girmeden önce çok düşünüyordum bu konuyu, mantık evliliğini bile ihtimaller arasına almıştım çevremin baskısından dolayı, denedim, yani mantığıma uyan ve sevmediğim biriyle konuşabilmeyi denedim, olmadı.Ne kadar uyarsa uysun, normal bir arkadaş gibi konuşuyorsun, heyecan yok, aşk yok. Görev gibi oluyor herşey, hiçbir şeyi mutlu olsun diye yapmıyorsun, iltifat bile etsen sırf yapman gerektiği için yapıyorsun. Bence karşı taraf da bunu hak etmiyor. :skandal:
Bir insanı gördüğünde heyecanlanmak gibisi yok..:KK200:

Back
X