30dk içinde ona yazacagım veya ömür boyu aklımda kalacak...

yazma engelı kaldırması seni merak etmesi değil yazsında bıda engel atım kafası

Olay taze olsaydı eğer -o cümleye rağmen- ilerde keşke dememek için gurur yapma, şansını dene, içinden geçeni söyle derdim ama aradan tam 1 yıl geçmiş, o yüzden mesaj atmayın derim ben. Siz ona değil, o size "Hayatımdan çık, gelme" demiş. Bu cümleyi söyleyen sanki siz gibi bir de 1 yıl sonra siz mi mesaj atacaksınız, eğer sizi isteseydi o mesaj atardı zaten.

Yazdınız diye basit duruma dusecek degilsiniz ki aklinizda kaldiysa yazin bence. Olursa olur olmazsa olmaz dunyanin sonu degil. Hem icinizde kalmamis olur hem de olmasa da en azindan denedim de olmadi dersiniz cok dusunmemek lazim hayat kisa

yazma bence ne gerek var 1 sene sonra

belki telefon değiştirmiştir engel öyle kalkmıştır. ya da tamam artık rahatsız etmez diye düşünmüştür.

belki hayatında biri vardı engelli numaralarda görünmesin istemiştir.

birinin engelini kaldırması nası umut verebilir ki insana? ne kadar saçma

Bence insan sonunda pişman olacaksa bile istediğini yapmalı... keşke yapsaydım vs demek daha kötü .

Mesajlarınız için teşekkür ederim
Yapamadım
Bende 1 yıldır enkaz yapıp gitti ve bana ilk kez açıldıgı günü instagramda başka bişeyin ilk günü olarak paylaşmış. Üstüme alındım. Ne yapsa üstüme alınıyorum. Onu inanılmaz seviyorum ama beni bu kadar üzmüşken bigün tesadüfen karsılaşsak bile onu umursamaz olmam gerektiğini sanki hiç yaşqnmamış evet ya sana boyum uzun demiştim ama kısa olduğum için buluşmayı hep ekmiştim hahaha diyip geçip gitmek istiyorum. Oysa eminim ömür boyu içimde kalmış bir aşkın esas kişisi olarak kalacak... ne acıdır...

Aslında yazabilseydim öldün mü demek isterdim
Hayatıma girme demiştin
Öldüysen gelebilir miyim artık bir asırdır bekliyor gibiyim
Ama o vefasız bu kadar yogun duyguya egolu şeyler söyler ve engeller

hayatımdan çık git diyen biri için değmez bence ...
sonuçta adam istemiyor .
kızgınlıkla demiş olsa bir şekilde seni arardı
1 seneden beri ortada yok . engelide kaldırmış boşluğa düştü . bir sene çıktı etti birileriyle baktı olmadı eski sevgililerin engellerini kaldırıyor zavallı ya bunlar ...

Öyle de olabilir ama feyste tanısılıan ekledim naber sevgili olak tarzında tanısmadık. Arkadaş olduk ortak bir forumda sonra gelişti bu duygusal hoşluk ve de boşluk

Beni engellerken nasıl engelleniypr bilmiyorum diye baya ugrastı ilk beni engelledi. Şimdi kaldırmış engelli listesinde görmek bile rahatsız etmiş olabilir

Yazmazdım yerinde olsam
Hayatımdan çık diyen birinin asla totosunu kaldırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…