yazma engelı kaldırması seni merak etmesi değil yazsında bıda engel atım kafasıhergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum
Bence insan sonunda pişman olacaksa bile istediğini yapmalı... keşke yapsaydım vs demek daha kötü .hergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
Yazacagım kişi 1 yıl önce bana hayatımdan çık ve gelme demiş birisi. Ama olaydan 2 gün öncesine kadar seni çok seviyorum hep yanımda ol da diyordu... hala unutamadım engelimi kaldırmış yazmak istiyorum artık ama cesaret edemiyorum
Nitekim mesaj atmadım
Atamadım
Aslında yazabilseydim öldün mü demek isterdimOlay taze olsaydı eğer -o cümleye rağmen- ilerde keşke dememek için gurur yapma, şansını dene, içinden geçeni söyle derdim ama aradan tam 1 yıl geçmiş, o yüzden mesaj atmayın derim ben. Siz ona değil, o size "Hayatımdan çık, gelme" demiş. Bu cümleyi söyleyen sanki siz gibi bir de 1 yıl sonra siz mi mesaj atacaksınız, eğer sizi isteseydi o mesaj atardı zaten.
BilemiyorumAyy at gitsin yaa ne kaybın olacak.
Valla bana dert oldu :)
AynenZaten bir ilişki yaşamamışlar ki, internetten yazışmışlar sadece. Sevmek falan cok abartıyorsunuz. Cocuk konu sahibinin yalanlarını öğrenince buluşmak istememiş. Olay bu.
Öyle de olabilir ama feyste tanısılıan ekledim naber sevgili olak tarzında tanısmadık. Arkadaş olduk ortak bir forumda sonra gelişti bu duygusal hoşluk ve de boşlukÇocukla nette tanıştın yüzyüze görüşmedin sonra istanbukdayım dedin ama gitmedin çovuk da bozuldu engelledi
Burayı böyle anladım sonra da etrafındaki kişileri reddettin ve aklın o internetteki çocukta kaldı?
İyi ama arkadaşım internette her şey mükemmel yakından tanısan ay ne mal adammış diyeceksin belki...
Beni engellerken nasıl engelleniypr bilmiyorum diye baya ugrastı ilk beni engelledi. Şimdi kaldırmış engelli listesinde görmek bile rahatsız etmiş olabilirhayatımdan çık git diyen biri için değmez bence ...
sonuçta adam istemiyor .
kızgınlıkla demiş olsa bir şekilde seni arardı
1 seneden beri ortada yok . engelide kaldırmış boşluğa düştü . bir sene çıktı etti birileriyle baktı olmadı eski sevgililerin engellerini kaldırıyor zavallı ya bunlar ...
Ne yaziyimAyy at gitsin yaa ne kaybın olacak.
Valla bana dert oldu :)
Ne yaziyim
hergün düşünmekten yoruldum. Hayata dair beklentim kalmadı. Ona ilk mesaj olarak ne yazmalıyım?
Nasılsın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?