doktorrr hanım sonunda doğruyu buldunArkadaşlar çok sağolun sayenizde ondan iyiden iyiye sogudum. Kendime beni seven birini bulmalıyım defolup giden bir hayal kahramanı değil
"Şimdi kızgın değilim çok bi hissim de yok. Çok iyi olmani isterim."Yazdım kızlaaaaar
Beni şaşırtan şeyler söyledi. Beni hiç silmemis mesajlarım bile duruyormus
Diyalogumuzu yazacağım
Nasılsın
+İyiyim sen?
İyiyim . Cikaramadin ve bozuntuya vermiyorsun sanırım. Bombilibuyum? Nasılsın?
+ Kayıtlısin bombilibu :)
İyiyim vs vs sen ne alemdesin
-nasil kayıtlı engelli1?
+ Silmedim ki son yazdıkların da duruyor.
- ben de sürekli patlamalar ölürüz haber oluruz diye yazdım
+ İyi ettin:)
-Silmemene şaşırdım
+Silmiorum ben hiç. En son 20 ocakta senin için hava alanına gitmiştim . Beni çok kötü etkilemene rağmen ben de sana hiç kızgın değilim bu da garip. Sana bişey olmasın falan. Böyle hislerim var.
- kızgındın
+ Evet kimseye bu kadar yorulup kızmadım. En son kontrolden çıktığım zaman onlardı. Kendimi çok suçladim ve kötü hissettim ama geçiyor işte. Şimdi kızgın değilim çok bi hissim de yok. Çok iyi olmani isterim. Bunlar klişe değil:)
-Tesekkur ederim
+Şimdi müsait değilim uygun olunca devam ederiz. Hoşgeldin
Bana git ve gelme dediğinde sinirden ben bile tüm mesajları numarasını silmiştim. O, o kadar kızmasına rağmen adımı bile silmemis. Hayatına giren çıkan olmuştur mesajlarımı silmemis. Ben acaba onun da aklına arada geliyormuyum dedigmde o zaten hep iyi miyim diye düşünüyormus.
Ben engelimi kaldırdı acaba daha yazmam diye mı kaldırdı derken o zaten whatsapta beni görebiliyormus. Tıpkı benim çevrimiçi mı diye ona bakmam gibi.
Bu aşamadan sonra nasıl davranmalı? Onu hiç sıkmak istemiyorum. Belki başkası vardır hayatında ama beni de bütünüyle atmamış. Bunu algılıyorum.
Yazma yazma diyenleri dinlemedim yazdım ve içimdeki o şüphe geçti. Mutlu oldum. Erken gelin güvey olmak da istemiyorum ama bu bile bana yetti. Yeni tavsiyeler nelerdir bu adam hangi kafayı yaşıyor. Bakın uyuyamadım bile . Bari kızlara soyliyim dedim. Bombilibuya destek ekibinin katkılarını bekliyorum. Hepinize günaydınlar
Edit: bold kısmı anlayan açıklasin.
"Şimdi kızgın değilim çok bi hissim de yok. Çok iyi olmani isterim."
bu kısım hakkında ne düşünüyorsunuz asıl?
"çok bi hissim de yok" ne demek?
sanki eski bi arkadaşa, sevgiliye söyler gibi geldi bana. burdan kastı sana karşı iyi de kötü de pek duygum yok, öyle hoşlantım sevgim de yok demek değil mi?
Bu supermisNörüyon yaz
Biz sevgili değildik. Siz de hep kötü yönden bakıyorsunuz . İyi ettin demiş mesajlarımı silmemiş .tabiki sana asıgım mı diyecek? Ben de ona şuan bi duygu beslemiyorum sadece olmamış eksik kalmış bişeydi ve onun dostlugunu özledim bu"Şimdi kızgın değilim çok bi hissim de yok. Çok iyi olmani isterim."
bu kısım hakkında ne düşünüyorsunuz asıl?
"çok bi hissim de yok" ne demek?
sanki eski bi arkadaşa, sevgiliye söyler gibi geldi bana. burdan kastı sana karşı iyi de kötü de pek duygum yok, öyle hoşlantım sevgim de yok demek değil mi?
e iyi madem arkadaş kalırsınız zaten. niyetiniz arkadaş kalmaksa benim yorumumun kötü yönden bakılmış bir yorum değilBiz sevgili değildik. Siz de hep kötü yönden bakıyorsunuz . İyi ettin demiş mesajlarımı silmemiş .tabiki sana asıgım mı diyecek? Ben de ona şuan bi duygu beslemiyorum sadece olmamış eksik kalmış bişeydi ve onun dostlugunu özledim bu
e iyi madem arkadaş kalırsınız zaten. niyetiniz arkadaş kalmaksa benim yorumumun kötü yönden bakılmış bir yorum değil
ben telefon değiştirmiştir vs dememiştim ki.Yahu zamanında da engelini kaldırmamıstır telefon değiştirmiştir demiştiniz. Halbuki engelimi kaldırım arada bana bakıyormuş mesajları okuyormuş bugğn o yazdı bana. Artık sizi dinlemiycem hep moral bozuyorsunuz
İyi olmamı istemiş ben yokken de ne yani aşk acısı mı öekecekti yorum yapmayın artık
Öyle değil tabiki neyse konu kapansınSimdi tam olarak konuyu anlamadim. Netten tanistiniz bulusmak icin Istanbula gitmediginiz halde adama ben geldim dediniz ve adam sizi havaalaninda bekledi. Ektiginiz anlayincada hayatimdan cik dedi???
Öyle değil tabiki neyse konu kapansın
Çok teşekkür ederim aynen öyle. Dıyguları zaten çok hızlı değişiyor. Ama mesajlarımı silmemesi hayatımdan çek git demesine ragmen hala onda aynı isimle kayıtlı olmam filan. Mutlu oldum. İçimde dediğin gibi acaba kalmadı. O da beni çok düşünmüş yoklugumda bunlar güzel şeyler. :)Bombiiişşş :) nihayet ya. Tebrik ederim sonunda cesaret ettin yazdın bak en azından içinde belki, acaba vs kalmayacak :) konuşmanın iyi geçmesine de çok sevindim. Sıkmak istemiyorum demişsin iyi de edersin. Birkaç gün bekle bakalım belki yeniden yazar. Birşey olmak zorunda değilsiniz. Ya yeniden birşey hissedebilir ya arkadaş olursunuz ya da yollarınuz ayrılır. Ama artık pişmanlık falan duymazsın.
Gözün aydın
E hadi bu sefer yüzün gülsün inşallah. Çok sevindim :)Çok teşekkür ederim aynen öyle. Dıyguları zaten çok hızlı değişiyor. Ama mesajlarımı silmemesi hayatımdan çek git demesine ragmen hala onda aynı isimle kayıtlı olmam filan. Mutlu oldum. İçimde dediğin gibi acaba kalmadı. O da beni çok düşünmüş yoklugumda bunlar güzel şeyler. :)
Teskkürler:))yaaa ekran karşısında ben nasıl duygulandımda sevindim kim bilir siz nasıl sevinmişsinizdir bu güzel konuşmaya :) mutluluğunuz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?