30dk içinde ona yazacagım veya ömür boyu aklımda kalacak...

İlla ki yazacaksanız, arkadaş gibi yazın.
Hiç: aa engelim kalkmış, hayırdır, unutamadın mı...vb yerlerden girmeyin.

Engelin farkında bile değilmiş, ve sadece hal hatır sormak isteyen eski bir arkadaş gibi davranın.

Ya yazasım yok aslında ama bana karsı ne durumda ne tutumda olduğunu merak ediyorum
Bu bilgi ne kadar pahalıya patlayabilir ki? Varsın beni gurursuz bir başbelası sansın. 1yıldır tek bir canlılık belirtisi göstermemiş biri olarak, üstelik elimde ona ait eğer yayarsam onu kötü etkileyeceğini bildiği şeyler varken bunu yapmadığıma göre bana nefret de duyamaz. Sadece bunca yıl sonra nasılsın deriz ya hani o hesap

Aslında onu da çok büyütmek istemiyorum gözümde. Ne yazcam merhabadan sonra işte o kısım büyğk bi boşluk

bir fikrim daha var cnm sen enguzeli yazki "hayirdir engeli kaldirmissin"diye yaz gerisi gelir kendiliginden zaten corap sökugu gibi

ben nasılsın? yazmıştım

ama önce o bayram msjı atmıştı ve ayrılığımızın üstünden 1 ay geçmişti,sonrasında şehir dışından istanbula dönmüş buluşmuştuk.Keşke yazmasaymışım diyorum şimdi,ilk defa yaptığım bir şey halbuki ama bazı şeyler bitmişse bitmiştir.

Yazarsan ve cevap alamazsan zaten 1 yıldır uzak durmuşsun. Bu duruma az çok alışmışsın ama yazmazsan aklında kalacak. Aklında kalacağına yaz gitsin. Kısa öz nasılsın diye sor. Gurursuzluk vs. olarak da düşünme.

Hayatta tenezzül etmem.Üzerinden 1 yıl geçmiş hiç bir adım atmamış birine hemde.

Arkadaşlar siz bu adamın hakikaten engelleyeceğini mi düşünüyorsunuz? Hele ki ego tatmini yapacak adam niye engellesin? Tam tersine engellemez ki karşı taraftan gelecek methiyelerle biraz öz güven tazelemesi yapıp egosunu tavan yapar. Siz mesaj attığınızda gevşek gevşek "Beni unutmadın mı gerçekten yaaaaaaaaaaaaaaa, en çok neyimi özledin ki yhaaaaaaaaaaaa" tarzı sorular sorarsa bil ki tamamen egosunu tatmin etmek için muhatap oluyor ama gayet sakin ve tebessümlü bir şekilde "Merhaba, çok sevindim aramana, nasılsın? " tarzı efendi efendi konuşursa güzel şeyler olabilir tabii

Ama ben daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi mesaj atmamanız tarafındayım zira "Hayatımdan çık git" diyen o, eğer anlık bir öfkeyle denmiş bir cümle olsaydı ya da dediği cümleden pişman olmuş olsaydı ve sizinle tekrar denemek isteseydi, o zaten mesaj atardı ama mesaj atmıyor, 1 yıl sonra engelinizi kaldırıp yem atıyor size. Bir arkadaşın da dediği gibi kim bilir o süreçte kimlerle kimlerle sevgili oldu, hepsiyle bitti; şimdi geçmiş ilişkilerini yoklamak için engelleri kaldırıyor.
Hayırlısı olur inşallah

İki sonucun var.
Üçüncüsü yok.
1- Keşke yazmasaydım
2- İyiki yazmışım

Ben bunca zamandan sonra hala ona karşı birşey hissedeceğini zannetmiyorum. Sadece senin hatan yüzünden terk edilmek ağrına gitmiş. Zaten seninle değil ama süre çok uzun çok şey değişmiştir onun hayatında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…