- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
hayatımdan çık git diyen biri için değmez bence ...
sonuçta adam istemiyor .
kızgınlıkla demiş olsa bir şekilde seni arardı
1 seneden beri ortada yok . engelide kaldırmış boşluğa düştü . bir sene çıktı etti birileriyle baktı olmadı eski sevgililerin engellerini kaldırıyor zavallı ya bunlar ...
Aynı adam zamanında bu duygusal şey bana zarar veriyor işime şuyuma buyuma konsantre olamıyorum aşık olmaktak korkuyorum sadece arkadaş olarak kalalım dedikten 12 saat sonra ben bu kadını istiyorum demiş ve gelmiş biri. Yani dengesiz. bu arada ne aptallar var sanalda napıyorsunuz siz diyenler için ben 26 o 32 yasında şuan itibari ile. Ve eğitim seviyemiz de yüksek ama insan sanal bile olsa bağlanabiliyor... gerçi bağ mağ hakgetire de neyse şimdiAdam seni istemiyorum git demiş, bence çok açık ve net bir cümle. Yazmazsan ne aklında kalacak?
Aslında onu da çok büyütmek istemiyorum gözümde. Ne yazcam merhabadan sonra işte o kısım büyğk bi boşlukyaz ne olacak ki ucurum yada yolun sonu degil ya birsey kaybetmezsin slm yada bir mrhaba diyerek baslayabilirsin mesela.
İçinde kalmasın ben olsam yazardım yeşil ışık yakarsa pişman olduğunu gösterirsin.yaz yani nasılsın deAynı adam zamanında bu duygusal şey bana zarar veriyor işime şuyuma buyuma konsantre olamıyorum aşık olmaktak korkuyorum sadece arkadaş olarak kalalım dedikten 12 saat sonra ben bu kadını istiyorum demiş ve gelmiş biri. Yani dengesiz. bu arada ne aptallar var sanalda napıyorsunuz siz diyenler için ben 26 o 32 yasında şuan itibari ile. Ve eğitim seviyemiz de yüksek ama insan sanal bile olsa bağlanabiliyor... gerçi bağ mağ hakgetire de neyse şimdi
Ne yazardın :) beni artık bu kızdan zarar gelmez diye engelliler listesinden çıkarıp atmış. Şimdi engelimi kaldırmışsın ben de bunu bekliyordum mu diycem. Ruh hastası der tekrar engeller. Açıkçası ben de onu engellemiştim ve engelliler listeme baktıgımda onun profil fotosu görünebilince noluyoruz diyip bi baktım. O şekilde oldu yani. Yoksa engellediği halde sürekli onu takip etmiyordum o kadar da manyamadımben olsam yazardım .:)
+1 fazlasıyla katılıyorum.
Kim bilir sizinle beraber kaç kişinin engelini kaldırmıştır.
Siz yoğun masum duygular besliyorsunuz o ise sadece şu an hayatında kimsesi olmadığı için engelini kaldırıyor, size yem atıyor. İnanın değmez.
Engellerse topluca küfür seansı mı yapalım diyosun :) Ayy hanımefendi kişiliğime çok da aykırı bir durum ama neyse. Kadın dayanışması için yapılabilir birşeyOlur da yazarsam buralarda olun kızlar bugün belki yazarım
Çevrimiçi görünmeden mesajları okuyup burada sizden destek alarak yanıt vermek istiyorum. Tabi engellemezse Engellerse de arar ulan şeref... adam mı oldun der stres atarım. Açarsa tabi :/ olmadı nosunu size veririm adam ol dersiniz arayıp yaparsınız dimi :)
Aman bi de dengesiz mi kaç git :)Aynı adam zamanında bu duygusal şey bana zarar veriyor işime şuyuma buyuma konsantre olamıyorum aşık olmaktak korkuyorum sadece arkadaş olarak kalalım dedikten 12 saat sonra ben bu kadını istiyorum demiş ve gelmiş biri. Yani dengesiz. bu arada ne aptallar var sanalda napıyorsunuz siz diyenler için ben 26 o 32 yasında şuan itibari ile. Ve eğitim seviyemiz de yüksek ama insan sanal bile olsa bağlanabiliyor... gerçi bağ mağ hakgetire de neyse şimdi
Çok sağol canım ya işte burayı bu yüzden seviyorum:))Engellerse topluca küfür seansı mı yapalım diyosun :) Ayy hanımefendi kişiliğime çok da aykırı bir durum ama neyse. Kadın dayanışması için yapılabilir birşey
E hadi bekliyoruz. Aman engellerse nolacak ki? Sanki hergün yüz yüze bakıyosun. Onca zaman aklımda hayalimde yaşattığıma değmezmiş der geçersin.Çok sağol canım ya işte burayı bu yüzden seviyorum:))
Takriben akşam 4 sularında atarsam atarım burlaaada olun :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?