30dk içinde ona yazacagım veya ömür boyu aklımda kalacak...

Bence yazma kalbe engel konulmuyor biliyorum ama seni gerçekten seven birisi bir yalan için çık hayatımdan demez. Benim ilk ilişkimde buna benzer bir şey olmuştu . Şimdi nişanlım var başka tabi ki .Gerçekten sevilmek neymiş şimdi anlıyorum ben ona kırılsam sabaha kadar uyuyamaz , korksam şafak sökene kadar telefonla konuşuruz , bir derdim olsa gel desem kilometrelerce öteden gelir tek bir sözüm için. Ama ilk ilişkimde öyle değildi öyle ufak bir şey için ayrıldık ki şu an yaşadıklarımı görünce beni zerre kadar sevmemiş diyorum . O zamanlar çok üzülmüştüm dünya sanki başıma yıkılmıştı ama şimdi iyi ki bitmiş diyorum:) O odunla hayat geçmezdi. Senin durumunu benimkine benzettim umarım yanılıyorumdur ama gerçekten seven vazgeçemiyor .O senden çok çabuk vazgeçmiş

Tmm 30 dk dolalı çok oldu. Yazmıyorum
Ona dair herşeyi siliyorum
Belki birgün çok başarılı olursam karsısına tesadüfen çıkar ve sen o arkadastın haha der geçerim. Bu da bu konudaki son mesajım olsun
Sağolun kızlar beni yine kurtardınız

yaz ne olacak ki ucurum yada yolun sonu degil ya birsey kaybetmezsin slm yada bir mrhaba diyerek baslayabilirsin mesela.

+1 fazlasıyla katılıyorum.
Kim bilir sizinle beraber kaç kişinin engelini kaldırmıştır.
Siz yoğun masum duygular besliyorsunuz o ise sadece şu an hayatında kimsesi olmadığı için engelini kaldırıyor, size yem atıyor. İnanın değmez.

Adam seni istemiyorum git demiş, bence çok açık ve net bir cümle. Yazmazsan ne aklında kalacak?

Adam seni istemiyorum git demiş, bence çok açık ve net bir cümle. Yazmazsan ne aklında kalacak?
Aynı adam zamanında bu duygusal şey bana zarar veriyor işime şuyuma buyuma konsantre olamıyorum aşık olmaktak korkuyorum sadece arkadaş olarak kalalım dedikten 12 saat sonra ben bu kadını istiyorum demiş ve gelmiş biri. Yani dengesiz. bu arada ne aptallar var sanalda napıyorsunuz siz diyenler için ben 26 o 32 yasında şuan itibari ile. Ve eğitim seviyemiz de yüksek ama insan sanal bile olsa bağlanabiliyor... gerçi bağ mağ hakgetire de neyse şimdi

İçinde kalmasın ben olsam yazardım yeşil ışık yakarsa pişman olduğunu gösterirsin.yaz yani nasılsın de

ben olsam yazardım .:)
Ne yazardın :) beni artık bu kızdan zarar gelmez diye engelliler listesinden çıkarıp atmış. Şimdi engelimi kaldırmışsın ben de bunu bekliyordum mu diycem. Ruh hastası der tekrar engeller. Açıkçası ben de onu engellemiştim ve engelliler listeme baktıgımda onun profil fotosu görünebilince noluyoruz diyip bi baktım. O şekilde oldu yani. Yoksa engellediği halde sürekli onu takip etmiyordum o kadar da manyamadım

Etrafı baya kalabalık
Belki kız arkadası kurcalarken görmesin diye kaldırdı engelimi

Olur da yazarsam buralarda olun kızlar bugün belki yazarım
Çevrimiçi görünmeden mesajları okuyup burada sizden destek alarak yanıt vermek istiyorum. Tabi engellemezse Engellerse de arar ulan şeref... adam mı oldun der stres atarım. Açarsa tabi :/ olmadı nosunu size veririm adam ol dersiniz arayıp yaparsınız dimi :)

Bende yaz diyenlerdendim. Keza hiç birşeyin içimde ukte kalmasını istemem. Denerim olursa olur olmazsa ben yapacağımı yaptım der yoluma bakarım.

Ama madem sen artık yazmama taraftarısın. Onu bir şekilde geride bırak. Öyle birisi sanki hayatına hiç girmemiş gibi yoksa böyle ihtimallerle ve geçmişe takılı yaşamak senin için zor olur.

Engellerse topluca küfür seansı mı yapalım diyosun :) Ayy hanımefendi kişiliğime çok da aykırı bir durum ama neyse. Kadın dayanışması için yapılabilir birşey

Aman bi de dengesiz mi kaç git :)

Engellerse topluca küfür seansı mı yapalım diyosun :) Ayy hanımefendi kişiliğime çok da aykırı bir durum ama neyse. Kadın dayanışması için yapılabilir birşey
Çok sağol canım ya işte burayı bu yüzden seviyorum:))
Takriben akşam 4 sularında atarsam atarım burlaaada olun :*

Kızlar 4 gibi bi nasılsın dicem
Nasılsın?
(Bu kişiye artık mesaj atamazsınız)

Nasılsın?
-kimsiniz??
Ben bombilibu
(Bu kişiye artık mesaj atamaZsınız)

Nasılsın?
-nerdesin...

Çok sağol canım ya işte burayı bu yüzden seviyorum:))
Takriben akşam 4 sularında atarsam atarım burlaaada olun :*
E hadi bekliyoruz. Aman engellerse nolacak ki? Sanki hergün yüz yüze bakıyosun. Onca zaman aklımda hayalimde yaşattığıma değmezmiş der geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…