Toplum olarak abla abi demeye çok meraklıyız ama eğer büyük göstermiyorsanız genelde kardeşim diyorlar. Bi yandan da çocuklu kadın olgunluğu diye bişey var bunu kabul edelim. Çocuklu kadınların çoğu yaşlı göstermeseler bile nasıl anlatayım büyük gözüküyorlar yaa. Bide kapalılarda oluyor bu. Ama anlatmaya çalıştığım şey yaşlılık değil kesinlikle. Hatta çocuklu kadının çocuğu yanında olmasa bile anlaşılıyor bu. Aura meselesi mi diyeyim artık ne diyeyim bilemiyorum. Benden çok daha zayıf bakımlı ve anne olan bi arkadaşım var. Birlikte bi büfeye gitmiştik. Kendisi su istedi adam buyur abla diye verdi. Ben de bi sigara istedim buyur kardeşim diye verdi. Kız aşırı bozulmuştu ne alaka yaa diye. Belki konuşma, giyim tarzıyla alakalı da olabilir. Bilemiyorum yaa belki psikoloji de bi adı vardır bunun. Gerçekten bazı insanlar abladır yani bunu kabul edelim
kesinlikle bu durumun ruh haliyle de ilgisi var diye düşünüyorum. İnsanlara ne yansıtıyorsak o şekilde hitap ediliyor bence. Bence sorumluluğu fazla olan insan ne yaparsa yapsın bu dışardan anlaşılıyor. Mesela eşimin yeğeni için aileye katılan gelinlerden yenge olan da var abla olan da var. Ben küçük göstermiyorum ama genelde çocuklarla her konuyu konuşabildiğim için abla oluyorum. Bilezikleri donatıp şıkır şıkır dolansaydım muhtemelen yenge olurdum. Ay umarım anlatabilmişimdir düşündüklerimi yaa
kısaca yaşlı değilsiniz ama abla gösteriyor olabilirsiniz kabul edin