Hoşgeldin anira. En önemli zamanlarındasın, aman dikkat et. 12.haftadan sonra rahat edersin.
kızlar selam benide aranıza alırsanız sevinirim.8.4 haftalık hamileyim.korkuyorum bişey olacak diye
şimdilik 4 kilo aldım bakalım kaçla bitecek
Oh sezen tatile gitti bile, huzurlu ve olduğundan sağlıklı döner umarım. Nazo, ben o şeker yüklemesinden sonra tatlıya dünyanın en kötü şeyiymiş gibi tepki gösteriyorum. Aklıma bile gelmiyor doğrusu, bakalım ne kadar sürer. Dondurmanın diyabetliler için olanı var ya, ondan biraz kaçamak yapabilirsin, can çekip de yememek de olmaz.
Neşecim, ne güzel besleniyorsun sen öyle, ben kiloma bakmadan Agop'un kazı gibi yedim tabii, şeker yükselmesi çok normal. Başından beri 13 kg aldım hamileliğin. Duba gibiyim, obezim yani. Şimdi ufak ufak kısmaya başladım ya, epeyce zorlandım, aç hissettim. Bu sabah kalktığımda midem ağrıyordu açlıktan. Meyveye özen gösteriyorum ben de özellikle ara öğünlerde. Yürüyüş işine hiç giremedim. Kanım da çok düşük olduğu için hiç halim yok.
Sınavında da başarılar bu arada canım...
günaydın güzel anneler..bugün pazartesi gününe kadar hafta sonu için tatile gidiyoruz..kendinize çok dikkat edin..hepinizi sevgi ile kucaklıyorum kocaman..
Önemli değil canım ne demek.Gerçekten güzel bir liste.Diyet demek aç kalmak demek değilmiş.Ama şeker yasak işte.Alıştım şekersiz hayata sadece dondurmadan uzak kalmak biraz zorluyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?