Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....Biz iyiyiz şükür, öğrencilerin sınavlarını okuyordum ve notları verdim şükür. Şimdi daha rahatladım inşallah. Hepinize dua ediyoruz teyzeleri, siz de bizleri unutmayın. Geçmişe bakamıyorum, çıkmam grek. Hepinizi çok seviyorum..
Kızlar hepinizi kocaman öpüyorum....Biz iyiyiz şükür, öğrencilerin sınavlarını okuyordum ve notları verdim şükür. Şimdi daha rahatladım inşallah. Hepinize dua ediyoruz teyzeleri, siz de bizleri unutmayın. Geçmişe bakamıyorum, çıkmam grek. Hepinizi çok seviyorum..
evet sinemcim iskenderunda yaşıyor
geshenkim maşallah atıyor teyzesi iyi inşallah o oynadıkça rahatlıyorum
çılgın yoğun kaçak giriyor
tentooocummm tatile gitmek istersen sana sorcammm heeee
aylin de yoğun sanırsam
kızlar işim var pc açık olacak
canlarım selam.
honey iyi galiba di mi? doktora gitmiş olmalı..inşallahh hersey yolundadır..
nesecim seni merak ettik..cok şükür iyimişsiniz..hata arada sadece cöö diyip kaçsa mı dedik. o kadarcık yazsan anlıcaz iyi oldugunu:)
geshenkim çıralıya karar mı verdiniz. valla çok güzel..eğlence isterseniz aksamları olimposa geçersiniz güzelim. deniz tam sana gore..hangi dönem gitmeyi dusunuyorsunuz..
ben aksam girmeye calısırım bildiklerimi paylasırım.
tento o teli bana da versen yaw:)
lovelim, zeytinim fena değilim..yorgunum
gözlerim cok agrıyor iki gündür..kortizonlu ilaç içiyorum yaa içinde yazıyor..korktum..göz basıncı arttırır, gözleri sürekli kontrol ettirmek gerekir filan diye..
göz doktoruna gidiim bir ama randevu almak da zor. canım ona sıkıldı
canım geçmiş olsun, sana gece yazdın okumadın sanırım, izmirden gelin aldık, dün kına vardı, bugünde düğün salonu var.lovelim, zeytinim fena değilim..yorgunum
gözlerim cok agrıyor iki gündür..kortizonlu ilaç içiyorum yaa içinde yazıyor..korktum..göz basıncı arttırır, gözleri sürekli kontrol ettirmek gerekir filan diye..
göz doktoruna gidiim bir ama randevu almak da zor. canım ona sıkıldı
Sen nasılsın ahsen, senin cinsiyeti öğrenmeyede az kaldı, daha öğrenmedn dimi.neşe canım iyi olmanıza çok sevindik seni ve hüseyini merak ediyorduk.bizde seni çok seviyoruz lhabersiz bırakma bizleri....
geshenk oh tatil planımızda yapıldı, git güzelce dinlen bakalım. Arada fırsat bulunca griyom işte.ÇILGIN gelmiş. ama daha gitmemiş :)) evet akşama iyi hissedersen sende bi kaç yer söyleyiver bana.. çıralı güzel görünüyor. bide aslında ben sadece apart ücreti olsun istiyorum. yemek işini kendimiz hallederiz zaten hem daha uygun olur şu anda maddi sıkıntım olduğu için öylesi tercihim olur.
ahsen nasılsın?
zerdalım gelmişşş yuppiiii... naber? nasıl ele geçirdin bilg.? aferin kıss tablona baktım iyi görünüyor. hadi inşallah gebelik yükselişi olsun.
iyiyim canım sen nasılsın.buğün pek giremedim yeni gördüm yoğunum biraz.çıralıya gideceksin ya gez eğlen canım stres at.çıralı nerdeki.cahilim bu konularda tatil kültürüm yok pek:)))ÇILGIN gelmiş. ama daha gitmemiş :)) evet akşama iyi hissedersen sende bi kaç yer söyleyiver bana.. çıralı güzel görünüyor. bide aslında ben sadece apart ücreti olsun istiyorum. yemek işini kendimiz hallederiz zaten hem daha uygun olur şu anda maddi sıkıntım olduğu için öylesi tercihim olur.
ahsen nasılsın?
canım geçmiş olsun, sana gece yazdın okumadın sanırım, izmirden gelin aldık, dün kına vardı, bugünde düğün salonu var.
Sen nasılsın ahsen, senin cinsiyeti öğrenmeyede az kaldı, daha öğrenmedn dimi.
geshenk oh tatil planımızda yapıldı, git güzelce dinlen bakalım. Arada fırsat bulunca griyom işte.
Neseciğim ciddi anlamda merak etmiştim seni, iyi olduğuna sevindim.
tentation oh temizlik yapıldı, tatile girer girmez, benim evede temizlik lazım, pencereleri pvc yaptıracağım o zaman tül perde yıkacanacak.
Loveli canım, adanada sıcaktır, napıyonuz, yanıyonuzmu.
Aylin nerelerdesin.
Zeytin sende daha öğrenmedin dimi cinsiyeti, arada giriyorumda kaçırmayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?