30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm kızlarrr
çılgın kuşş nasılsın canım
neşe iyi olmana sevindim canım
loveli kuzenin hamişmi kuşum
dr. iyi ben memnunum
giderse ona gitsin
honeyden haber yok sanırım

lovelim, zeytinim fena değilim..yorgunum
gözlerim cok agrıyor iki gündür..kortizonlu ilaç içiyorum yaa içinde yazıyor..korktum..göz basıncı arttırır, gözleri sürekli kontrol ettirmek gerekir filan diye..
göz doktoruna gidiim bir ama randevu almak da zor. canım ona sıkıldı

neşe canım iyi olmanıza çok sevindik seni ve hüseyini merak ediyorduk.bizde seni çok seviyoruz lhabersiz bırakma bizleri....

ÇILGIN gelmiş. ama daha gitmemiş :)) evet akşama iyi hissedersen sende bi kaç yer söyleyiver bana.. çıralı güzel görünüyor. bide aslında ben sadece apart ücreti olsun istiyorum. yemek işini kendimiz hallederiz zaten hem daha uygun olur şu anda maddi sıkıntım olduğu için öylesi tercihim olur.

ahsen nasılsın?

masalah masalah. seni merak edip duruyoruz. iyi olmana sevindik :)

itinayla akıl verilir :)))

ben de temizliğe giristim cam sildim tülleri ütüledim astım. sallana silkine iş yapıyorum. aksama kadar daha dolancam belli evin içinde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaan hiç yoramam kendimi valla. yapan da bir yapmayan da..
eskiden laydı simdiye çoktaaan bitmisti her sey

verem kı.. özeline atarım birazdan..hala kullanıyor mu bilmiyorum numarasını. alibabaya sorarsınız söyler zaten size :)

geçmis olaa. benim de gözlerde var sıkıntı. gözlüğüm var ama kullanamıyorum, idareciyken bilg basında sürekli takardım. bilg çok yoruyor..
numarası düşük gerçi, biraz astiğmat biraz miyopum ben..
accık takılıp işe dalayım gene :)

geçmiş olsun çılgınım
yok sinemcim hamiş değil düşük yaptı 6 ay önce hamile kalamadı umarım kalır

1.gün........36.2
2.gün........ölçmedim
3.gün........ölçmedim
4.gün.........ölçmedim.
5.gün..........36.1
6.gün..........36.3
7.gün..........36.2
8.gün..........36.1 Çalışma
9.gün..........36.2
10.gün........36.0
11.gün........36.2 (1,5 saat geç öçltüm.) çalışma
12.gün........36.1 çalışma (Yakı)
13.gün........36.0 çalışma
14.gün........36.2 çalışma
15.gün........36.2
16.gün........36.0 çalışma
17.gün........36.0 çalışma
18.gün........36.2 çalışma
19.gün........35.9
20.gün........36.1 çalışma
21.gün........36.1
22.gün........36.2 çalışma
23.gün........36.2 çalışma
24.gün........36.4
25.gün........36.3
26.gün........36.5
27.gün........36.5
28.gün........36.4
29.gün........36.7 (Dün biraz üşütmüşün sabah ateşliydim ondan yüksek olabilir.)

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal------------8
çılgınkız...............3
loveli...........
zerdal...................14
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........23
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............18
Toplam ..............231

Fetih Suresi
Geshenk........2
Kumsal...........5
Lalehan..........1
toplam............8
Kenzülarş Suresi
Geshenk........4
Zerdal............3
Kumsal...........1
toplam............8
Meryem Suresi
Geshenk.........3
Zerdal..............1
toplam.............4
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz

zerdalım gelmişşş yuppiiii... naber? nasıl ele geçirdin bilg.? aferin kıss tablona baktım iyi görünüyor. hadi inşallah gebelik yükselişi olsun.

canım geçmiş olsun, sana gece yazdın okumadın sanırım, izmirden gelin aldık, dün kına vardı, bugünde düğün salonu var.
neşe canım iyi olmanıza çok sevindik seni ve hüseyini merak ediyorduk.bizde seni çok seviyoruz lhabersiz bırakma bizleri....
Sen nasılsın ahsen, senin cinsiyeti öğrenmeyede az kaldı, daha öğrenmedn dimi.
geshenk oh tatil planımızda yapıldı, git güzelce dinlen bakalım. Arada fırsat bulunca griyom işte.

Neseciğim ciddi anlamda merak etmiştim seni, iyi olduğuna sevindim.

tentation oh temizlik yapıldı, tatile girer girmez, benim evede temizlik lazım, pencereleri pvc yaptıracağım o zaman tül perde yıkacanacak.

Loveli canım, adanada sıcaktır, napıyonuz, yanıyonuzmu.

Aylin nerelerdesin.
Zeytin sende daha öğrenmedin dimi cinsiyeti, arada giriyorumda kaçırmayayım.

zerdalım gelmişşş yuppiiii... naber? nasıl ele geçirdin bilg.? aferin kıss tablona baktım iyi görünüyor. hadi inşallah gebelik yükselişi olsun.

Geshenk bu günlerde nedense dua okuyamıyorum, fırsatım olmuyor, karabüke geçince inşallah daha çok okuyacağım, arkadaşlar benim içinde dua edin

günlerim güzel geçiyor, burası fazla sıcak değil, hatta dün üşüdük, planlar yaptık ama haftaya eşim gelince, pikniğe falan gideceğiz, özledim eşimide.
kızlar çıkıyorum ben yine gelirim. öptüm, geshenk canım görüşürüz.

görüşürüz canım. bu kadarda olsa arada girmen yeter. tatil araştırmaları yapıyorum hala sorma gitsin ben bir yer ayarlayana kadar yaz bitecek sezon kapanacak bu anlamda da :) hadi eşine kavuşmana az kalmış iyi barim. dua ettim bile sana. zaten herkesi katıyorum dulara hepimiz için sonuçta. tek tek ismen niyetleniyorum vallahi. dönünce okursun sende canım. öpüyorum seni.

iyiyim canım sen nasılsın.buğün pek giremedim yeni gördüm yoğunum biraz.çıralıya gideceksin ya gez eğlen canım stres at.çıralı nerdeki.cahilim bu konularda tatil kültürüm yok pek:)))

cinsiyet belli değil zerdalım daha.bir aya kadar öğreniriz herhalde.sen şimdi nerdesin tatildesin dimi.ya ben işten çok sıkıldım işin garibi kendi işim oluca izin olayı falanda yok:))ya kızlar eşim askere gidecek gibi kısa dönem istiyoruz ben ne yapacam bilmiyorum ne olur dua edin.Allah kolaylık versin.o giderse işin tüm sorumluluğu bana kalacak evde çocuk birde hamilelik işim çok zor valla.........kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

slm kızlarr
geshenk tenta nasılsın canım
zerdal canım dr. 13 .haftada erkek dedi ama
16. haftada gidecem 1 hafta sonra
kesinleşir ben yinede belli değilmiş
gibi
düşünüyorum
bu haftalarda yanılma olabiliyo çünkü
allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…