naptın şimdi tatili..tento bilgilendirmiş seni..
hangi tarihlerde gidicen canım
görüşemedim orayala bugün arayım önce bakalım yer varmı. ücretleri nasıl falan ona göre bir karar veririz artık duruma göre. sen gidiyormusun bir yerlere
evet gidicem 1 hafta kaş artı çıralı işte:))))
tento nereleri verdi.
çok aleni olmasın dersen özelden de yazabiliriz
aldım mesajını. aferin sana. sende çalıştın bana bugün tentoyla size yıldız veriyorum :) yarın yorumlarıda okurum uzun uzun şimdi orada vakit harcarsam sen uyuyakalırsın yoksa uyukluyormusun.. eee yorgunsun anacım uyursun yaa....
alibaba fena değil diye biliyorum canım..
cıralı kemere bağlı ama kemerle alakası yok..acaip bir doga..dağ arkanda yukseliyor, yemyesil..deniz dümdüz.
orası caretta carretta bolgesi..o yüzden sahile bişi yapılmıyor..agustosta yumurtadan çıkıp denize gidiyorlar..izlemek süpper
caretta carettalar için sahil ısıklandırılmıyor cunku yönlerini şaşırıyorlar..onların denizi bulması gerek ya..o yüzden aksamları cok sakin..sahildeki restaurantlar sevimli..içeride de var. ev yemeği bulup yiyebiliyorsun mesela..
aksam sıkılırsan olimposa geçebiliyorsun..orası eğlenceli.
ilk defa gittiğiniz için gezecek cok sey var..yanartaşa yürüyün..yanınıza sucuklarınızı alıp ateşlerde sucuk ekmek yapın mesela..
olimposu gezin..
yavlum siz ne zaman gideceksiniz..biz onumuzdeki hafta değil ondan sonraki hafta çıkıyoruz..haftanın ikinci yarısı geçicez çıralıya:)
sonra bir sonraki koy adrasana gidin..orayı gezin..orası da doğal bir güzellik.
antalyaya kale içine gidebilirsiniz..antalya çıralı arası arabayla yaklaşık 1 saat..
sonra ulupınara gidin..şelaleler akıyor ağaçların altında..ulupınar cok yakın..orada alabalık yiyin. her yerden sular akıyor..
deniz ozellikle erken saatte ve aksam üzeri cok güzel oluyor..öğlen vakti çok sıcak ..o yüzden kitap alıp okumak mayısmak, eşe gazoz içirmek olabilir:)))
ayyy çok heyecanlandım şimdi.. heves geldi. bence süper bir yer burası. tam istediğim gibi geldi bana. resimlerdede gördüm zaten doğal güzellik mükemmel.. bide tarihi eserler var en sevdiğim şey. seviyom ben taşı enkazı yav :))) tarihe bayılırım zati...
kıss büyük nihtimalle bizde öyle gideriz gibi. olmadı uyarsa tarihler telefonlaşırız. ne güsel olur.. aylinde gazozları kapıp gelse ne şahane olurrr. zerdalımda kocasını alıp gelsin kısırlar tatili yapardık demi -tatlicadiarzu-
alibaba fena değil diye biliyorum canım..
cıralı kemere bağlı ama kemerle alakası yok..acaip bir doga..dağ arkanda yukseliyor, yemyesil..deniz dümdüz.
orası caretta carretta bolgesi..o yüzden sahile bişi yapılmıyor..agustosta yumurtadan çıkıp denize gidiyorlar..izlemek süpper
caretta carettalar için sahil ısıklandırılmıyor cunku yönlerini şaşırıyorlar..onların denizi bulması gerek ya..o yüzden aksamları cok sakin..sahildeki restaurantlar sevimli..içeride de var. ev yemeği bulup yiyebiliyorsun mesela..
aksam sıkılırsan olimposa geçebiliyorsun..orası eğlenceli.
ilk defa gittiğiniz için gezecek cok sey var..yanartaşa yürüyün..yanınıza sucuklarınızı alıp ateşlerde sucuk ekmek yapın mesela..
olimposu gezin..
haberleşiriz tabii tatlım yaa:)
ben de pek severim tarihi..eşim zaten tarih profesörü gibi bilgili ..ciddi soyluyorum.adamcağınızı ilgi alanı..
bir müzeye gittim mii ohh başlıyor anlatmaya..yanlış ülkede yanlış meslek olmus tabii. napsınn
tento okuyor galiba yazdıklarımızı.
tamam o zaman tam yerini bulmuşsun şekerim sende. size iyi tatiller o halde. inşallah bebişlerler dönersiniz o güzel yerlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?