30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

o sabahtan gelmiş. iyiyim demiş çıkmış bir daha yok. sorun yok sanırım. dinleniyor galiba.

görüşemedim orayala bugün arayım önce bakalım yer varmı. ücretleri nasıl falan ona göre bir karar veririz artık duruma göre. sen gidiyormusun bir yerlere

evet gidicem 1 hafta kaş artı çıralı işte:))))
tento nereleri verdi.
çok aleni olmasın dersen özelden de yazabiliriz

evet gidicem 1 hafta kaş artı çıralı işte:))))
tento nereleri verdi.
çok aleni olmasın dersen özelden de yazabiliriz

yooo.. alibaba diye bir yer verdi. sen bilirsin oraları sonra ben int.de baktım başka yerlerde var bungola türü evler var. yeşillik bahçeli.. güzel görünüyor. ben o taraflara hiç gitmedim. kemere bağlıymış. kemere gitmiştim daha önce. işte ücretler çok uçmu onu bilemiyorum. uygun demişti tento. sağolsun balıkçı felanda tavsiye etti. eşimle detaylı konuşamadık hem arayamadım da bugün orayı. sen hangi tarihte gidiyorsun? karşılaşırmıyız yoksam :)

alibaba fena değil diye biliyorum canım..
cıralı kemere bağlı ama kemerle alakası yok..acaip bir doga..dağ arkanda yukseliyor, yemyesil..deniz dümdüz.
orası caretta carretta bolgesi..o yüzden sahile bişi yapılmıyor..agustosta yumurtadan çıkıp denize gidiyorlar..izlemek süpper
caretta carettalar için sahil ısıklandırılmıyor cunku yönlerini şaşırıyorlar..onların denizi bulması gerek ya..o yüzden aksamları cok sakin..sahildeki restaurantlar sevimli..içeride de var. ev yemeği bulup yiyebiliyorsun mesela..
aksam sıkılırsan olimposa geçebiliyorsun..orası eğlenceli.
ilk defa gittiğiniz için gezecek cok sey var..yanartaşa yürüyün..yanınıza sucuklarınızı alıp ateşlerde sucuk ekmek yapın mesela..
olimposu gezin..

yavlum siz ne zaman gideceksiniz..biz onumuzdeki hafta değil ondan sonraki hafta çıkıyoruz..haftanın ikinci yarısı geçicez çıralıya:)

aldım mesajını. aferin sana. sende çalıştın bana bugün tentoyla size yıldız veriyorum :) yarın yorumlarıda okurum uzun uzun şimdi orada vakit harcarsam sen uyuyakalırsın yoksa uyukluyormusun.. eee yorgunsun anacım uyursun yaa....

sonra bir sonraki koy adrasana gidin..orayı gezin..orası da doğal bir güzellik.
antalyaya kale içine gidebilirsiniz..antalya çıralı arası arabayla yaklaşık 1 saat..
sonra ulupınara gidin..şelaleler akıyor ağaçların altında..ulupınar cok yakın..orada alabalık yiyin. her yerden sular akıyor..
deniz ozellikle erken saatte ve aksam üzeri cok güzel oluyor..öğlen vakti çok sıcak ..o yüzden kitap alıp okumak mayısmak, eşe gazoz içirmek olabilir:)))

ayıpsın canım..umarım beğenirsin ve dinlenirsin..zevkler ve renkle farklı olabiliyor ama dinlenme huzur arıyorsun gibi hissettim..ben huzur buluyorum orada..
kaş da süpper..benim 1. yerim kaş ikinci yerim çıralı-olimpos ama
kaşın denizi çok serin ve kayalık..sen sıcak deniz istediğin için bruası olabilir gibi geldi. hem havuz gibi dümdüz oluyor genelde..
bu arada fiyatlar genelde uygun. gerçi her tür keseye gore yer var canım.
ama oyle cok ciks lüks sosyetik bir yer değil kesinlikle

ayyy çok heyecanlandım şimdi.. heves geldi. bence süper bir yer burası. tam istediğim gibi geldi bana. resimlerdede gördüm zaten doğal güzellik mükemmel.. bide tarihi eserler var en sevdiğim şey. seviyom ben taşı enkazı yav :))) tarihe bayılırım zati...

yavlum siz ne zaman gideceksiniz..biz onumuzdeki hafta değil ondan sonraki hafta çıkıyoruz..haftanın ikinci yarısı geçicez çıralıya:)

kıss büyük nihtimalle bizde öyle gideriz gibi. olmadı uyarsa tarihler telefonlaşırız. ne güsel olur.. aylinde gazozları kapıp gelse ne şahane olurrr. zerdalımda kocasını alıp gelsin kısırlar tatili yapardık demi -tatlicadiarzu-

haberleşiriz tabii tatlım yaa:)
ben de pek severim tarihi..eşim zaten tarih profesörü gibi bilgili ..ciddi soyluyorum.adamcağınızı ilgi alanı..
bir müzeye gittim mii ohh başlıyor anlatmaya..yanlış ülkede yanlış meslek olmus tabii. napsınn

tentoo gelmiş..
kısırlar tatili haa.
valla adamı kapatacam bana ne..çalışmaktan birbirimizi görmez olduk..kısırsam kısırm ama gazoz verebilirim adama

tento okuyor galiba yazdıklarımızı.
tamam o zaman tam yerini bulmuşsun şekerim sende. size iyi tatiller o halde. inşallah bebişlerler dönersiniz o güzel yerlerden.

evet evet ben de heveslendim..
biz bi aksam yanartasa gitçez die yemekten sonra hazırlandık. alibabayla muhabbet ederken dedik oraya gidioz die. feneriz var mı dedi var dedik. ama elimizdeki fener de kendini fener sanan ledli parmak fenerlerden. :))) güldü onlan olmaz dedi. büyük bi fener verdi, bi de kendi tortor motoru vardı. alın bunlan gidin yürünmez uzak dedi.. atladık motora gittik, çok keyifliydi. sonradan öğrendim ki eşim hiç motor kullanmamış meersemkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 iki tekerlek sürdüü şey bildiğin bisikletmiş sadece..

yanartaşın orda bıraktık motoru, sonrasında yürüyüp tırmanıorsun.. yarı yolda fenerlerin pili bitti. ben içimden bildiğim bütün duaları okuodum gecenin kör karanlığında, arkamızdan gelen bi ekip vardı,onları bekledik.. ee şey bizim fenerin pili bitti de size katılabilir miyiz didik. onlarla tırmanmıştık.. bak simdi hatırladım bunları..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok güzeldi ya..
millet yanartaşta sucuk yapıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

soonracıma bi aksam alibabayla konusurken carettalardan bahsederken sizi götürem dedi. kör karanlıkta plaja indik, karettaları gördük, yuvasını yaparken fısfısfıs kumla debelenirken.( bi de foto çektim bi tane. ama korkutmadan. hihihikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 )

alilababnın olduğu yer ağaçlık, hamak filan da var. al kitabını agaçların altında yap keyfini..
geshenk oraya git tatlım ya.. çok huzur bulursun inan..
bi aksam sıkıldınız olmadı olimposa yürürsnüz yarım saat.orda var ufak tefek barlar. türkü bar bile vardıbiz gittimizde :roflol::roflol::roflol:
o harabeler olimposun içinde zaten.ama gündüz gitmeniz lazım

tento okuyor galiba yazdıklarımızı.
tamam o zaman tam yerini bulmuşsun şekerim sende. size iyi tatiller o halde. inşallah bebişlerler dönersiniz o güzel yerlerden.

gititğin yerlerin tarihlerini bilen biliryle gitmesi ayrı keyiflidir ya. aval aval taşlara bakmak vaarr, anlamını bilerek bakmak var..
geçen yaz bi günllüğen bergamaya gittik. arakadş da bergama kitabı verdi bize.. elimde kitap her bi taşın işaretin anlamıını okuya okuya gezdim. süper oluyor :)

kıs geshenk karsılasırsak süpper olur valla.:))))
tento atla gel hadii.
ayy evet sucuk yaptık biz:) valla tamamen yürüyerek gittik üstelik..

gazozsuz olmaz tabe. her gece hemde.tatidesiniz nihayetinde. için gazozları tatilin tadı çıksın. :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…