30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugun igneden sonra 14.gunum testte ikinci cizgi silik yine,,,,,,yarin sabah dok,gitcem regl olmazsam...atesim sabah 36,7 di simdi 37,1,,,,heycandan firladi

bak demedim mi çay içiyordur diyee
evet çılgınım okudum seni, annemlerede dedim, ne kadar çok çay içiyoz diye.
bugun igneden sonra 14.gunum testte ikinci cizgi silik yine,,,,,,yarin sabah dok,gitcem regl olmazsam...atesim sabah 36,7 di simdi 37,1,,,,heycandan firladi

kız enteresan hadi hayırlısı, var bişeyler gibi.

ay kızlar yemek yedik bi ce deyim dedim, şimdi geri çay faslı, bizimkiler çok çay içiyor, boş durdukça çay demliyorlar, aha da çağırıyorlar.

kız tento çok güzelsin sen.

çaycı gelmiş. ÇAYLARRRRRRR :içelim:

bak demedim mi çay içiyordur diyee

demiştin :))))

nereye yüklüyosunuz ya.. ben de görmek istiyorum..

önce arkadaş ol tentoyla teklif et seniş kabul etsin sonra arkadaşın olarak profilinde görürsün.

tentoooooo çokı cicisin çoooookkk.... maviş gözlü sarı kafalı :)))))) şeker kız candy ol sen artık..... he bu durumda sende almanya ol bari olurmu.. bak rusya demedim onlar çok katana gibi oluyolar :))) sana uymaz. haaa bu arada eşinle çok uyumlu görünüyorsunuz. Allah bir yastıkta kocatsın canımm. bide bebişinizle mutluluğunuz artsın inşallah.

Son düzenleme:
evet çılgınım okudum seni, annemlerede dedim, ne kadar çok çay içiyoz diye.

kız enteresan hadi hayırlısı, var bişeyler gibi.

yaa acaba varmi ki,,,igneden sonra 11.gun idrarde test silik pozitifti,,12.gun testin t kismi haric baska yerleri renkliydi(arizali testti sanirim),ben negatif yorumladim,14.gun yine silik pozitif,,,,,sabaha kirmizi kart gormezsem kan testi yapticam,,,dua edin

kısım enterasan hamilesin canım..bu kesin bence..
tebriklerr valla..kan testi de yaptır tabii de gerek yok kiii..

kızım silik çizgi haybeye çıkmaz :)

inslh hamilesindir. ki kesin hamilesin bence de :))

allah sağlık versin

vallahi kızlar öyle bi nete girdimki nereye bakıp nereye saldıracağımı şaşırdım:roflol:
geshenk geldimde heran çıkabilirim. çaylar şirketden.
kız enteresan yarın hayırlı haberini bekliyoz ona göre, güzelce kan testini yaptır gel, ateşinde iyi, hadi hayırlısı.

ama sanki adet olacak gibi hissediyorum,,,inanamiyorum cunku hamile olabilecegime,,,sanki bi mucize olcak,,,

:)) muciziler şehrine hoşgeldin..
hepimiz mucize beklemiyor muyuz ki :))

bence öylesin

honey ne diodu, yılan gibi kıvılıo sanki sancı..
ben görmedim ama söyleyenler adet olacakmış gibi sancı olduğunu söyler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…