kizlar bana yardim edecek yokmu
bugun igneden sonra 14.gunum testte ikinci cizgi silik yine,,,,,,yarin sabah dok,gitcem regl olmazsam...atesim sabah 36,7 di simdi 37,1,,,,heycandan firladi
nasıl yaw gebelik testinde mi ikinci çizgi silikk delikafadulden
nereye yüklüyosunuz ya.. ben de görmek istiyorum..
evet çılgınım okudum seni, annemlerede dedim, ne kadar çok çay içiyoz diye.bak demedim mi çay içiyordur diyee
bugun igneden sonra 14.gunum testte ikinci cizgi silik yine,,,,,,yarin sabah dok,gitcem regl olmazsam...atesim sabah 36,7 di simdi 37,1,,,,heycandan firladi
ay kızlar yemek yedik bi ce deyim dedim, şimdi geri çay faslı, bizimkiler çok çay içiyor, boş durdukça çay demliyorlar, aha da çağırıyorlar.
kız tento çok güzelsin sen.
bak demedim mi çay içiyordur diyee
nereye yüklüyosunuz ya.. ben de görmek istiyorum..
evet çılgınım okudum seni, annemlerede dedim, ne kadar çok çay içiyoz diye.
kız enteresan hadi hayırlısı, var bişeyler gibi.
kızlar bu albüm yarım saat sonra kendini imha edecektir :)
ooooo. süper süper. silik çizgiyi görmüşsen inslh yarın doktorda da göreceksin gerçeğini :))
masalah masalah tebrik ederim seni
yaa acaba varmi ki,,,igneden sonra 11.gun idrarde test silik pozitifti,,12.gun testin t kismi haric baska yerleri renkliydi(arizali testti sanirim),ben negatif yorumladim,14.gun yine silik pozitif,,,,,sabaha kirmizi kart gormezsem kan testi yapticam,,,dua edin
ama sanki adet olacak gibi hissediyorum,,,inanamiyorum cunku hamile olabilecegime,,,sanki bi mucize olcak,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?