30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar, görümcem yine hamile.. dünya tatlısı bir kızı var... altı ay önce bir düşük yapmıştı... bir iki aydır da kavgalıydılar eşiyle... arada hamile kalıvermiş.... diyo ki o kadar uğraştık hamile kalamadım, bu nasıl oldu anlamadım :)

lokumumm tebrikler..bu basarını bugun ve yarın da bekliyoruz:)) hihi.

geshenkim doktorum kullandırtıyor işte bu antikorları baskılasın diye..korkuyom ben de.
off su antikor olayı cok canımı sıkıyor..dusunsen hayatta bir tanecik sevdiğim kocacım var..birbirimize allerjikiz..ne adi bu dünyaa
hadi bu ay kullanayım biraz daha..tüp de bırakıcam bana ne..yerim o doktoru

bunun saks mavisi ve beji olacak bir tarafı polar olacak kenarları fisto olacak bakalım nasıl olacak

ne güzel ne güzel

allah bağışlasın..

tikkat tikkat; çok farknın bir yorum getircem
ınınnınnınnı

kafadan atmış da ondan olmus :kaydirigubbakcemile3

şekerler, dün ovu testi yaptım iki belirgin çizgi çıktı... arkasından çalıştık... dünyanın sonumu geldi ne??

oooooooooooooooooooooooo.....ondan takılmıyosun sen buralara.. anladım şimdi sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bunun saks mavisi ve beji olacak bir tarafı polar olacak kenarları fisto olacak bakalım nasıl olacak

kirpi ipi dime bu. güzel olur muhakkak. örde bitince bidaha göster bize.

lokummm görümcene çılgından bir ileti yollar mısın ??
deki çılgın da çalışıyor çalışıyor hamile kalamıyor. bu nasıl işte anlamadım diyor de:))))

loveli süpperr bu ama var ya bence saks mavisi daha güzel olcek.
ben zaten pembeyi değil maviyi cok seviyom..kızım da olsa mavi giydiricem bana ne:)
nüfus cüzdanım da niye pembe..mavi istiyom ben.

tento gezicem demişssin ya ben de gezmek istiyorum..dünya turu istiyom..caponyaya gitmek istiyom mesela.

kırmızıyı seviom ben. oğlum olsun inadına kırmızı giydirciimm:roflol::roflol:

ben akdenizi gezmek isityorum çılgınım..

bugün olmaz tatlım, benim herif yine yok.... yarın da zorlayacağız şartları...

ne güzel ne güzel

allah bağışlasın..

tikkat tikkat; çok farknın bir yorum getircem
ınınnınnınnı

kafadan atmış da ondan olmus :kaydirigubbakcemile3

bayılıyorum sana tentation... süper yorum..

yarın ilk işim kavga çıkartmak eşimle delikafadulden

öyle demeee... içim fena oldu. :çok üzgünüm: daha beteri var be çılgınım bak şansın var hiiç olmayanlar var doğuştan sıfır... bu seninlen eşinle nazarın demek..
hiç birbirini sevmeyenlerin onu bırak yaaa hatta tecavüzle bile şıpp diye kalıyorlar akıl sır alır gibi değil :1no2:

bişi görmedim. almışın.. hani sen albüm yapacaktın nerde hani. biz gösterttik kendimizi sana. minicikleri atıyon hemende alıyon... mavişsin bide sen he. sarı kafa seni :)))))

ya albüm içi galiba foto ayarlarında değişiklik yapmak lazım. boyuk ebat filan..
eeüü üsendim de kaldı soora :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…