bunun saks mavisi ve beji olacak bir tarafı polar olacak kenarları fisto olacak bakalım nasıl olacak
kızlar, görümcem yine hamile.. dünya tatlısı bir kızı var... altı ay önce bir düşük yapmıştı... bir iki aydır da kavgalıydılar eşiyle... arada hamile kalıvermiş.... diyo ki o kadar uğraştık hamile kalamadım, bu nasıl oldu anlamadım :)
şekerler, dün ovu testi yaptım iki belirgin çizgi çıktı... arkasından çalıştık... dünyanın sonumu geldi ne??
bunun saks mavisi ve beji olacak bir tarafı polar olacak kenarları fisto olacak bakalım nasıl olacak
loveli süpperr bu ama var ya bence saks mavisi daha güzel olcek.
ben zaten pembeyi değil maviyi cok seviyom..kızım da olsa mavi giydiricem bana ne:)
nüfus cüzdanım da niye pembe..mavi istiyom ben.
tento gezicem demişssin ya ben de gezmek istiyorum..dünya turu istiyom..caponyaya gitmek istiyom mesela.
lokumumm tebrikler..bu basarını bugun ve yarın da bekliyoruz:)) hihi.
geshenkim doktorum kullandırtıyor işte bu antikorları baskılasın diye..korkuyom ben de.
off su antikor olayı cok canımı sıkıyor..dusunsen hayatta bir tanecik sevdiğim kocacım var..birbirimize allerjikiz..ne adi bu dünyaa
hadi bu ay kullanayım biraz daha..tüp de bırakıcam bana ne..yerim o doktoru
ne güzel ne güzel
allah bağışlasın..
tikkat tikkat; çok farknın bir yorum getircem
ınınnınnınnı
kafadan atmış da ondan olmus :kaydirigubbakcemile3
ne yaramaz bakmışsın öyleee kızzz
kızlar, görümcem yine hamile.. dünya tatlısı bir kızı var... altı ay önce bir düşük yapmıştı... bir iki aydır da kavgalıydılar eşiyle... arada hamile kalıvermiş.... diyo ki o kadar uğraştık hamile kalamadım, bu nasıl oldu anlamadım :)
lokumumm tebrikler..bu basarını bugun ve yarın da bekliyoruz:)) hihi.
geshenkim doktorum kullandırtıyor işte bu antikorları baskılasın diye..korkuyom ben de.
off su antikor olayı cok canımı sıkıyor..dusunsen hayatta bir tanecik sevdiğim kocacım var..birbirimize allerjikiz..ne adi bu dünyaa
hadi bu ay kullanayım biraz daha..tüp de bırakıcam bana ne..yerim o doktoru
kızlaaarr..
ahan da benim gucukluguummm :)))
bişi görmedim. almışın.. hani sen albüm yapacaktın nerde hani. biz gösterttik kendimizi sana. minicikleri atıyon hemende alıyon... mavişsin bide sen he. sarı kafa seni :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?