30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

loveli yok yanlıs anlama, ben hakkatten dogru mu yorumladım diye soruyorum daa
benim bugun iki derece düşük, yapıskan akıntı başladı fekat yumurta akı şeklinde değil.
eve bi dene ultrason mu alsam acepp kaydirigubbakcemile3

yok kız ne yanlış anlamıyrum
ben hiç bakmadım aklımda öyle kalmış düşün 29.gün olmuş

ne iyi fikir... evde olsa bir tane hiç fena olmaz demi.. yok yok...o zamanda ordan ayrılmayız saati saatine takip... yaparız yani biz. :=) yeni takıntımız bu olurdu hemencik.

çılgınım zaten yumurta akı şeklinde olan akıntı yumurtalnın bitmesi demek doğrumu loveli? şeffaf akıntı uzayan yumurtlama olacağı anlamına geliyormuş ama bu da yanıltıcı olabiliyor diye de ekliyorlar uzmanlar.

yengemde öyle dedi, oda 2 tane hamileliğinde önceki aylar geçikme yaşamış, rahim hazırlanıyor dedi, bende sizi seviyorum, iyiki varsınız.
sağlık olsun yorum yapmıyorum bebeğim
Loveli canım yorumlarına her zaman ihtiyacım var, yap lütfen, seviyorum ben seni.
:roflol::roflol: kız kardelen vallahi güldürdün beni, kızlar inanırmısınız, kardelenin dediği gibi, gittim, tam parayı yatırdım, kanı verecem yine aşağıda bişeyler hissettim, dedim benimki gitti, sonucu boşuna bekliyoz, o saate kadar olmadı, o saat başladı, stres olabilir. canım inşallah senin yarın doktor kontrolun iyi geçer.

çılgınım en azından içim rahat etti, anam varmıydı yokmudu,:roflol::roflol: vallahi güldür dülgür başladı benimki çok komik ya, gülecem artık.
Kızlar sizin yazdıklarınızı arda girip okuyom, daimi duramıyorum, ev kalabalıkta, tamam hadi görüşürüz.

yaaa stres stres stres... bizi mafetti yok olasıcaaa laelaelaelaelae

zerdal seni merak ediyorlardır neden bu kadar bir gözün hep bilgisayarda diye ne var acaba orada diye düşünüyorlardır kaçamak yapmaktan yorgun düştün :)))

:bbo::bbo:
hayırlısı olsun

bu regliler el birliği yapmış bizi delirtmeye çalışıyorlar..savaşıcazz onlarla..zerdalım sinirden gülmeye başlamışş

Kandiliniz mubarek olsun kızlar...Hepinizin duaları hayırlısıyla kabul olsun. Bugün şeker yükleme testi denen bişi yapıldı ve açlıkta 79; 50g glukozdan 1 saat sonra 171 çıktı..Pazartesi 100g ile tekrar denenecek. Hayırlısıyla düşer inşallah da insülin kullanmamıza gerek kalmaz. Şekeri düşüren bişiler biliyor musunuz?

SAĞOL NEŞECİM SENİNDE KUTLU OLSUN. loveli nin de yüksek çıkmış. çıkmayan hamile yok gibi zaten.. adakavunu deniyor diğer adı pepino. o iyi geliyor düşmesine. bide karayemiş var.kiraz gibi görünümü var ama saplı değil erik gibi duruşu var ağacında. onlar şekere çok iyi gelen meyveler benim bildiğim bunlar var. aklıma gelirse yazarım gene.. öpüldün opuyorumnanaktan

slm neşe canım seninde kandilin mubarek olsun
100 lükte düzgün çıkacak inş. canım kafanı rahat tut
geshenk valla gazozcu ayline göre
aylinnn fıkraya alınmaaaa hoş görürsün beni değilmi
zerdal canım hayırlısı olsun bakalım
herşeyin bir zamanı var rabbim yeterki ol desin strese girmeyin canlarım
kardelen yat dinlen sıkılıyorum diye kalkma yataktan

merhaba herkezın kandılı mubarek olsun ben yenı katıldım bu siteye benımde sorunum cocuk olmuyo 2cıyı istıyorum 3 senedır gıtmedıgım doktor kalmadı 2kere düşük yaptım ama sonra olmadı cıldırmak üzereyeım ne yapacamı şaşırdım ama allahın bır bıldıgı var dıyorum

eyvahhhh alin geldi geshenk ben kaçimmi ne yapayım
aybuke canım düşüklerinin sebebini dr. lar araştırdımı
kan pıhtılaşması olabiliyo bu pıhtılaşma testini yaptır bir olmazsa
yoksa için rahatlar en azından ilk çocuk normal olabiliyo
benim bir arkadaşım var ilk çocuğu normal ama sonradan düşükler olunca pıtılaşma çıkmıştı
araştırmakta fayda var sonuçta hamile kalabiliyosun

kıslar selamm
ancak gelebildim, geçmişe henüz bakmadım, listeyi güncelleyim, bi geçmişe göz atayım..

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERı VE TAHMıNı DOĞUM TARıHLERı (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli........................ 19 ekim
2.neşemeşe............. 19 ekim
3.sezen10....................7 aralık
4.zeytin1007...............31 aralık
5.tilsim2.......................6 ocak
6.ahsen_81...............11 ocak
7.burayı boş bırakıyorum izninizle...
8.hpt_honey...............28 şubat
9.kardelen5233.........20 mart

VE BEKLENMEYEN ADETLERıMıZ...BıRBıRıMıZ ıÇıN EDECEĞıMıZ DUALARIN KABUL OLMASINI DıLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay.......................................... 1 temmuz

exporter.......................................... 12 temmuz

tentation......................................... .16-17-18 temmuz?

aylint............................................ ... 21 temmuz

kahvelokum......................................23 temmuz

divinity.......................................... ...?

çılgınkız......................................... . ?

ani…………...........……………….......?

Blackberry.......................................?

bbaran............................................ ?

librarian ..........................................?

edut.............................................. . ?

duygu7979......................................?

Esmeraldaa......................................?

masal0663.......................................?

kardelen.......................................... .?

kumsal..............................................?

GESHENK.........................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

dillara............................................. ...?

deniko............................................ ..?

zerdal............................................ ...?

enterasan........................................?

MAŞALLAH LıSTEMıZEE

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

Son düzenleme:
Hangisinde

Bir disi, bir erkek kirkayak evlenmisler. Gerdege girerlerken erkek kirkayak disi
kirkayaga demis ki :
- Hadi canim ugrastirma beni, söyle hangi bacaginin arasinda?..

hahahaaaaaaaaaaaa gene buldun demi avukat fıkrası klava: :)))))

canım hoşgeldin.
hepimizin sorunları birbirine yakın özetle çocuk hasreti çeken kadınlarız.. sakin ol öncelikle başından geçmiş seninde kötü tecrübeler.. demek zamanı değilmiş.. üzülme canım bak hepimizin sorunu aynı elimizden geleni yaptık yapıyoruz da hala bazı arkadaşlar. ben bıraktım artık:)) ama belli olmaz tekrar hortlar belki içimdeki hasret... canım her zaman her istediğini paylaş bizimle konuşuruz laflarız dağıtıyoruz biz burada dertlerimizi. dualar ediyoruz. bir şekilde geçiştiriyoruz işte.. bilgiler alıp veriyoruz. okursan geçmişi görürsün zaten... kandil günü bugün çoook dua et Allah büyük Ona sığın daima iste... verecek olan O çünkü.. hakkımızda her şeyin hayırlısını diliyorum daima senin içinde öyle... kaydirigubbakcemile3

Basin Agriyor mu?

Kari koca oturmus televizyon izlerken, erkegin cani sevismek ister.
Gider mutfaktan bir bardak su ile iki Aspirin getirir, karisina uzatir;
- Al karicigim sana su ve Aspirin getirdim!..
- ??? Neden hayatim... Basim agrimiyorki? ..
- Allaha sukur!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…