loveli yok yanlıs anlama, ben hakkatten dogru mu yorumladım diye soruyorum daa
benim bugun iki derece düşük, yapıskan akıntı başladı fekat yumurta akı şeklinde değil.
eve bi dene ultrason mu alsam acepp kaydirigubbakcemile3
yengemde öyle dedi, oda 2 tane hamileliğinde önceki aylar geçikme yaşamış, rahim hazırlanıyor dedi, bende sizi seviyorum, iyiki varsınız.canım yaaaa.... yat dinlen bol bol. yoksa hazırlıkmı yapıyor senin rahimde. birden değişti çünkü. önceden olmadığı gibi oluyor. benimde tüpten önceki ay yani başlamadan evvel böyle olmuştu.. leke leke gelmişti sonra sordum ben bu durumu tutunamamış bir döllenme olabilir gibi bişi söylemişti doktor. ona bile sevindim aslında biliyormusun o zaman demekki olacakmış az daha sıksa dedim ilk kez olmuştu bende de o zaman.
böyle arıza çıkartınca çevrenin dediği hep kendini hamileliğe hazırlıyor rahim oluyor. belki bir dahaki ayın habercisidir canım.. o ay bende bal+polen+arısütü karıştırmıştım lovelinin önerisiyle. etkisinin varlığına inandığım bir karışım. dene bakalım bu ayda onu. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.. seni seviyoruz zerdalım... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Loveli canım yorumlarına her zaman ihtiyacım var, yap lütfen, seviyorum ben seni.sağlık olsun yorum yapmıyorum bebeğim
:roflol::roflol: kız kardelen vallahi güldürdün beni, kızlar inanırmısınız, kardelenin dediği gibi, gittim, tam parayı yatırdım, kanı verecem yine aşağıda bişeyler hissettim, dedim benimki gitti, sonucu boşuna bekliyoz, o saate kadar olmadı, o saat başladı, stres olabilir. canım inşallah senin yarın doktor kontrolun iyi geçer.slm kızlar,yatmaktan kafayı yicem,bi giriyom,bi çıkıyom,siz napıyosunuz,zerdalın testi negatif çıkmış,hayırlısı olsun,en azından kafası rahat etmiş oldu,ya hep bebek bekleyenlerde mi oluyo,günümüz geçer,bi damla oluruz,devamı olmaz,tam test yaptırırız,sonucu almadan başlar kanama,hep bunu yaşamamız,kafamıza çokkk fazla taktığımızdan mı acaba,ben sadece kendim böyleyim sanıyodum ama buraya girince benim gibi ne kdar çok kişi olduğunu gördüm,sorunun kökü stres mi gerçekten?
stres bütün kötülüklerin anası canım..
ama yani bizim de stres olmayacak gibi değilki..normal insanlar 1 see içinde hamile kalıyorlar.
şahsen ben anormalim.
zerdalım bir tanem kıyamam ben sanaa..üzme güzel canını..napalım biraz daha rahat yaşama devam:) oyle düşünsek
yok kız ne yanlış anlamıyrum
ben hiç bakmadım aklımda öyle kalmış düşün 29.gün olmuş
slm kızlar,yatmaktan kafayı yicem,bi giriyom,bi çıkıyom,siz napıyosunuz,zerdalın testi negatif çıkmış,hayırlısı olsun,en azından kafası rahat etmiş oldu,ya hep bebek bekleyenlerde mi oluyo,günümüz geçer,bi damla oluruz,devamı olmaz,tam test yaptırırız,sonucu almadan başlar kanama,hep bunu yaşamamız,kafamıza çokkk fazla taktığımızdan mı acaba,ben sadece kendim böyleyim sanıyodum ama buraya girince benim gibi ne kdar çok kişi olduğunu gördüm,sorunun kökü stres mi gerçekten?
yengemde öyle dedi, oda 2 tane hamileliğinde önceki aylar geçikme yaşamış, rahim hazırlanıyor dedi, bende sizi seviyorum, iyiki varsınız.
Loveli canım yorumlarına her zaman ihtiyacım var, yap lütfen, seviyorum ben seni.
:roflol::roflol: kız kardelen vallahi güldürdün beni, kızlar inanırmısınız, kardelenin dediği gibi, gittim, tam parayı yatırdım, kanı verecem yine aşağıda bişeyler hissettim, dedim benimki gitti, sonucu boşuna bekliyoz, o saate kadar olmadı, o saat başladı, stres olabilir. canım inşallah senin yarın doktor kontrolun iyi geçer.
çılgınım en azından içim rahat etti, anam varmıydı yokmudu,:roflol::roflol: vallahi güldür dülgür başladı benimki çok komik ya, gülecem artık.
Kızlar sizin yazdıklarınızı arda girip okuyom, daimi duramıyorum, ev kalabalıkta, tamam hadi görüşürüz.
selam kızlar, bütün süprizlere açığın kandada negatif çıktı, yavaş yavaş olmaya başladım sanırım, yeni tarihim 15 ağustos yazalım. çünkü biraz geçiyor benimki, şimdi arısütü,bal, polen aldım onu yiyecem. Biraz yatıp dinlenecem çok sıcak, hafifde sancım var, görüşürüz.
yengemde öyle dedi, oda 2 tane hamileliğinde önceki aylar geçikme yaşamış, rahim hazırlanıyor dedi, bende sizi seviyorum, iyiki varsınız.
Loveli canım yorumlarına her zaman ihtiyacım var, yap lütfen, seviyorum ben seni.
:roflol::roflol: kız kardelen vallahi güldürdün beni, kızlar inanırmısınız, kardelenin dediği gibi, gittim, tam parayı yatırdım, kanı verecem yine aşağıda bişeyler hissettim, dedim benimki gitti, sonucu boşuna bekliyoz, o saate kadar olmadı, o saat başladı, stres olabilir. canım inşallah senin yarın doktor kontrolun iyi geçer.
çılgınım en azından içim rahat etti, anam varmıydı yokmudu,:roflol::roflol: vallahi güldür dülgür başladı benimki çok komik ya, gülecem artık.
Kızlar sizin yazdıklarınızı arda girip okuyom, daimi duramıyorum, ev kalabalıkta, tamam hadi görüşürüz.
Kandiliniz mubarek olsun kızlar...Hepinizin duaları hayırlısıyla kabul olsun. Bugün şeker yükleme testi denen bişi yapıldı ve açlıkta 79; 50g glukozdan 1 saat sonra 171 çıktı..Pazartesi 100g ile tekrar denenecek. Hayırlısıyla düşer inşallah da insülin kullanmamıza gerek kalmaz. Şekeri düşüren bişiler biliyor musunuz?
slm neşe canım seninde kandilin mubarek olsun
100 lükte düzgün çıkacak inş. canım kafanı rahat tut
geshenk valla gazozcu ayline göre
aylinnn fıkraya alınmaaaa hoş görürsün beni değilmi
zerdal canım hayırlısı olsun bakalım
herşeyin bir zamanı var rabbim yeterki ol desin strese girmeyin canlarım
kardelen yat dinlen sıkılıyorum diye kalkma yataktan
hahahaaaaaaaaaaaa gene buldun demi avukat fıkrasıeyvahhhh alin geldi geshenk ben kaçimmi ne yapayım
aybuke canım düşüklerinin sebebini dr. lar araştırdımı
kan pıhtılaşması olabiliyo bu pıhtılaşma testini yaptır bir olmazsa
yoksa için rahatlar en azından ilk çocuk normal olabiliyo
benim bir arkadaşım var ilk çocuğu normal ama sonradan düşükler olunca pıtılaşma çıkmıştı
araştırmakta fayda var sonuçta hamile kalabiliyosun
merhaba herkezın kandılı mubarek olsun ben yenı katıldım bu siteye benımde sorunum cocuk olmuyo 2cıyı istıyorum 3 senedır gıtmedıgım doktor kalmadı 2kere düşük yaptım ama sonra olmadı cıldırmak üzereyeım ne yapacamı şaşırdım ama allahın bır bıldıgı var dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?