30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Kızlar bugün çatlama ignesini yaptırdıktan sonra 13.gün şu eczaneden alınan testlerden yapsam çıkarmı ki?Bekleyemiyorum artık meraktan çatlıycam.

Kızlar bugün çatlama ignesini yaptırdıktan sonra 13.gün şu eczaneden alınan testlerden yapsam çıkarmı ki?Bekleyemiyorum artık meraktan çatlıycam.

bence çıkar 13. günde. idrar testi azıcık yanıltıcı diye söyleniyor ama denemekten bir zarar çıkmaz. negatif olursa adet gelene kadar ümidini kesme o yüzden. kanda garanti... denesene merak ettim bende :))

13. günde çıkmazyabilir ama..sonra moralin bozulmasın boşu boşuna..
bir de çatlatma iğnesinden sonra 13. gün ise..aslında döllenme olmasından itiberen 11. gün filan oluyor.
haksızmıyam:)

tento ben bir ara diyodum ya şakacıktan bir hamile testi yapayım bari, hani ilkokul cocukları yapar ya boyle kartondan filan..
kendime yapayım, ikinci çizgiyi kopkoyu yapayım..oyalanayım ne diyon sempatiksalakcinni

bence çıkar 13. günde. idrar testi azıcık yanıltıcı diye söyleniyor ama denemekten bir zarar çıkmaz. negatif olursa adet gelene kadar ümidini kesme o yüzden. kanda garanti... denesene merak ettim bende :))

İş çıkışı test alıp yapıcam.İş yerim merkeze uzak bide izin falan alıcaksın şimdi patronda gıcık biraz o yüzden kan tahlili yaptırmam zor.Yarında evlilik yıldönümümüz inşallah eşime süpriz olur.Akşam müsafir vardı, kızları var 2 yaşında eşimin bakışları mahvetti beni.Allah isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah.Bide eşim adak adamış bebegim olursa kurban kesicem diye.Rüyasında eşime demişlerki 2 tane kurban kesmen lazım ,o da keserim demiş.Buda beni çok ümitlendirdi malum mu oldu acaba?

yani????? hamilemisin???
yok canım keşke olsammmmmm
HIMMM.. öyle sandım a.s Allah söyletti bak şu kandil günü inşallah öyle olur :CüvCüv: sende böle olursun zemuszemus

aminn canım inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dilerim sende en kısa zamanda :CüvCüv:dolaşırsın:Saruboceq:

inslh :)opuyorumnanaktan

OLABİLİR. belki bir işarettir size... hadi inşallah...
yaa bizde öyle yapardık arada çocuk görünce çocuk mobilyaları eşyalarına bile hatta hemen birbirimize bakıp kaçırırdık sonra gözlerimizi ama yapmıyoruz artık yokmuş çevremizde gibi davranıyoruz şimdide.. tuhaflaştık yani.
ben eşimin en son tüp denememizden sonraki yüz halini hatta gözlerinde tutamadığı hiç görmek isteediğim o gözyaşlarını hiç unutamıyorum. ben o varken hiç ağlamadım ama kendi kendimeyken başladım zırlamaya.. hatta duştayken banyo sularına karışıp gitti. neyse geçti o günlerde artık...

çılgın banada yap kız o testten... sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…