Kızlar bugün çatlama ignesini yaptırdıktan sonra 13.gün şu eczaneden alınan testlerden yapsam çıkarmı ki?Bekleyemiyorum artık meraktan çatlıycam.
Kızlar bugün çatlama ignesini yaptırdıktan sonra 13.gün şu eczaneden alınan testlerden yapsam çıkarmı ki?Bekleyemiyorum artık meraktan çatlıycam.
tento ben bir ara diyodum ya şakacıktan bir hamile testi yapayım bari, hani ilkokul cocukları yapar ya boyle kartondan filan..
kendime yapayım, ikinci çizgiyi kopkoyu yapayım..oyalanayım ne diyon sempatiksalakcinni
bence çıkar 13. günde. idrar testi azıcık yanıltıcı diye söyleniyor ama denemekten bir zarar çıkmaz. negatif olursa adet gelene kadar ümidini kesme o yüzden. kanda garanti... denesene merak ettim bende :))
yok canım keşke olsammmmmmyani????? hamilemisin???
HIMMM.. öyle sandım a.s Allah söyletti bak şu kandil günü inşallah öyle olur :CüvCüv: sende böle olursun zemuszemus
İş çıkışı test alıp yapıcam.İş yerim merkeze uzak bide izin falan alıcaksın şimdi patronda gıcık biraz o yüzden kan tahlili yaptırmam zor.Yarında evlilik yıldönümümüz inşallah eşime süpriz olur.Akşam müsafir vardı, kızları var 2 yaşında eşimin bakışları mahvetti beni.Allah isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah.Bide eşim adak adamış bebegim olursa kurban kesicem diye.Rüyasında eşime demişlerki 2 tane kurban kesmen lazım ,o da keserim demiş.Buda beni çok ümitlendirdi malum mu oldu acaba?
sempatiksalakcinni kafayı yedim artık..
tak etti canıma..
ben yemeğe çıkayım..şişeyim geleyim
adak bizde de var sorma 3 dene hem de..:)
İş çıkışı test alıp yapıcam.İş yerim merkeze uzak bide izin falan alıcaksın şimdi patronda gıcık biraz o yüzden kan tahlili yaptırmam zor.Yarında evlilik yıldönümümüz inşallah eşime süpriz olur.Akşam müsafir vardı, kızları var 2 yaşında eşimin bakışları mahvetti beni.Allah isteyen herkese en kısa zamanda verir inşallah.Bide eşim adak adamış bebegim olursa kurban kesicem diye.Rüyasında eşime demişlerki 2 tane kurban kesmen lazım ,o da keserim demiş.Buda beni çok ümitlendirdi malum mu oldu acaba?
yok canım keşke olsammmmmm
aminn canım inşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dilerim sende en kısa zamanda :CüvCüv:dolaşırsın:Saruboceq:[/QUOTE
olacaksın zaten bir gün... az kaldı demekki bak demiş bulundum artık :)
sempatiksalakcinni kafayı yedim artık..
tak etti canıma..
ben yemeğe çıkayım..şişeyim geleyim
canım benim.. etmesin dur yasakkelime seninde bir sorunun yokkiii.... her şey yoluna girecek bu sayfaları tento gene arşivden bulup çıkaracak bizde anımsayıp gülümseyeceğiz inşallah tabi o sırada senin kucağında yaflun olacak... tüple şansın çok yüksek bak eylüle ne kaldı... etrafıda salllaa gitsiiin... tatilde yapınca kafan rahat döneceksin.. belkimde bebişinle dönersin tüpe bile gerek kalmadan.. Allahım kandil günü diliyorum tüm yüreğimle.. kıvırcık saçlı yeşil gözlü boylu poslu bebişlerini yollasın Rabbim sana :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
afiyet olsun..
3 tane koçmu keseceksiniz adağınız böylemi?? o zaman 3 bebiş birden gelsin sizeee :)))
bende en son dediler bana bişiler adayın diye tüp sonucu beklerken bende hayvanlara hiiç kıyamıyorum ya 41 yasin adamıştım o yüzden.. ama negatif oldu diye bırakmadım arada okuyorum yinede..
bu akşamda nasipse okuyacağım hepimiz için isimlerle bilmediklerimi nickleriyle artık... hissedersiniz inşallah dularımı...
zerdal ne oldu acaba canım benim
ben çııkom grüsürük
görüşürüz sarışın afetim. fıstığım... gene gelcen demi...
OLABİLİR. belki bir işarettir size... hadi inşallah...
yaa bizde öyle yapardık arada çocuk görünce çocuk mobilyaları eşyalarına bile hatta hemen birbirimize bakıp kaçırırdık sonra gözlerimizi ama yapmıyoruz artık yokmuş çevremizde gibi davranıyoruz şimdide.. tuhaflaştık yani.
ben eşimin en son tüp denememizden sonraki yüz halini hatta gözlerinde tutamadığı hiç görmek isteediğim o gözyaşlarını hiç unutamıyorum. ben o varken hiç ağlamadım ama kendi kendimeyken başladım zırlamaya.. hatta duştayken banyo sularına karışıp gitti. neyse geçti o günlerde artık...
çılgın banada yap kız o testten... sırnaşık şey[/QUOTE
Canım ya çok zor bi durum biz hala atlatamadık o sendromu(Ama ben ümitliyim Allah büyük bizede yaşatacak o güzel duyguları bi gün ben inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?