30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

günaydın kumsal,baya gazoz içmişin sanırım,inş.tutar bebişin canım.
günaydın canım evet baya içtik :kedi: inşallah canım benim sağol sen neyaptın kan vermişsin inşallah meleğin seninledir canım:Saruboceq:

hımm anladım canım çok teşekkür ederim sağol lovelicima.s.

kızlar valiz hazırlamam lazım. dolaptan , baza altından çıkardım yanima alabilme ihtimalim olan giysileri.. ööle koca bi yığıntı bana bakıo ben onlara :)))

yarınki ateşinde yüksek çıkrsa 21.gün olmuş demek, bende geçen ay geç yumurtladım, çalışmalarımı geç yapacam artık.

kızlar valiz hazırlamam lazım. dolaptan , baza altından çıkardım yanima alabilme ihtimalim olan giysileri.. ööle koca bi yığıntı bana bakıo ben onlara :)))

Tatilemi gidiyorsun, hazırlan bakalım, çılgının kulaklarını çınlatalım, kız tatile gittin unuttun bizi, nerdeysen bi ce de.laelaelaelaelae

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2

Loveli canım, yeni ateş tablom.

evet görümcelerim tatilden dönüyorlar.. marmaristeki kalmaya geliyor bebeği var 3,5 aylık bide oğlu 6 yaşında.. çok fazla gezemesekte evde oluruz daha çok diğer 2 görümcemde o var diye sık gelirler yani hep dolu oluruz...

yok ben sizi unutmam ihmal etmem gündüz sizinle akşam onlarla mecburen :))) aaahhh senin işler çooookkk.. Allah yardımcın olsun canım.. evde ayrı işte ayrı biz çalışanların kaderi bu.. koşturmaca yorgun hayatlar... bende diyorum hep yorgun ölecem diye...

memlekete gdiom , yaylaalar yaylaarr :)
persembe sabahı

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2

Loveli canım, yeni ateş tablom.

yeni tablon vatana millete hayırlı olsun canım... :))))

ağır kaldırmasana seeennn heeeyyyy.... makineden bile alırken dikkat et ıslak çamaşır ağır olur.. akşama eşin halleder onun saatine yakın at çamaşırları.

Aile birarada olunca güzel oluyor, vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun, bizimde haftaya kaynımlar gelecek, bizde sürekli kayınvalidelere gideriz, öyle geçer zaman, Hakkat çalışanların işi zor, oraya koştur buraya koştur, şöyle bi canım sıkılmıyor. Evde güzelce yatıp keyif yapmak istiyorum. Haftasonuda benim evde pvc yapılacak inşaat var yani, halim harap, akşamlarıda adamın gönlünü yaparız tabi çalışmalar var. :hulya:

kızlar ben öğlen yemeğine çıkıyorum, hadi görüşürüz. öptüm by. herkese afiyet olsun, kardelen mutlu haberlerini bekliyoz, valla senin kadar bizde heycanlıyız.

ben de g,d,cem memleketeeeee ama bir hafta sonra ablam gelcek onla beraber memelekete vınnnnnn

ben de g,d,cem memleketeeeee ama bir hafta sonra ablam gelcek onla beraber memelekete vınnnnnn
Hadi sanada hayırlı yolculuklar, güzel vakit geçirirsin, bi değişiklik olur.
geshenkk loveli nasılsınız kızlar zerdal sen nasılsın canım
iyiyiz sinemciğim yeni aya başladım, yeni umut. Bu ay ev işi çok yapacağım, daha perdeleri falan yıkamammıştım, pencereler yapılınca yıkarım diye, önümüzdeki hafta, cam, pencere silme, halı silme, iyi bi temizlik beni bekliyor.

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
zerdal, GESHENK+
naber geshenciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…