30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yok canım pazar günü hiç girmedim
o zaman bu düzelmiş hali desene
aylini bende görmedsim bugün
mantı mıı bende geliyom nereye gidiyosunuz
bakemm bensiz

tentoo ne ettin başvuruyu
ablam istemiş bugün

yarını bekliyorum. yarın vercem dilekçemi. meb in işi belil olmaz kaydirigubbakcemile3
biri mantı mı didi ciuuvvv

kızlar burası da sıcak. dus aldım bi gene aynı.. valiz maliz hazırlıoduum götürceklerimi ütüledim filan falan..

kardelen den ses yok di mi

Kazen
Boyama Kitabı !

Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: ---Çalışmıyorum
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Jul 2006

Sitede Çalışma var ! Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,
Bu akşam (13.07.2010) saat 22:00 ile 06:00 arasında sitede versiyon güncellemesi yapılacaktır. Bu saatler arasında sistem kapalı kalacaktır.
Bilginize

kızlar link eklemeyi bilmiyorum

Loveli canım sistem mi kapatılacak, kardelende gelmedi, umarım herşey yolundadır. yarın sabah öğreniriz artık.

üzüldüm canım umarım gelecek ay sağlıklı bir hamilelik oluşur

yok canım,tüp denememizi söyledi,yumurtalarda bi problem varmış,zaten vardı,biliyodumda,ama bu sefer kesinlikle bende emin oldum,benim ikinci kimyasal gebeliğim bu.hayırlısı tabikide ama üzülmemek elde değil.:gitme:

üzülmemek elde değil ama elimizdende bişey gelmiyor. Allah hepimizin yüzüne baksın.

Kızlar hadi iyi akşamlar. hepinizi öpüyorum.
Kardelen canım kendine çok iyi bak, sağlığımız sıhatimiz yerinde olacak ama zamanı var, olmazsa tüp denersiniz. Allah hayırlısını versin.

kardelen canım rabbim hayırlısını versin
inş. tüpe gerek kalmadan sağlıklı bir şekilde gelir bebğin
iyi akşamlar kızlar ben çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…