30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

he Çılgın ya...
o arabadaki bebeklere faydası varmı ki o yazının....
hani ACEMİ yazar ya sürücü kursu arabalarında...
ayyy ters söyledim... acemi olduğu anlaşılsın diye sürücü kursu oldugu belli edilir ya illaki arabaların..
gecen gün bende gördüm bebek var yazısını be ne demek ola ki didiimm....

evet virajlıdır ama yavas yavas gidince bir tehlikesi yok..yani korkmayın..belediye otobüsü bile işliyor oralara

Hııı bebek dediniz aklıma geldi...
dün cok yakın arkadaşım doğum yaptı... bugun de 2 yakın arkadaşımın hamile olduug haberini aldım....
cok sevindim de... bi 2 siydi benim tesellim önce onlar var diyordum arkadaşlara... şimdi napcam bilmiyorum.. e hadi diyip duruyolar....
..... ayyy ciddi ciddi en sona kaldım ha....

elfida hazır izimirdeylen çeveryi eni konu gezin.. gezmek için çooookkk alternatif var oralardaa

eşim hiç tayin beklemiyordu bu sene 4-5 yıl kalmayı düşünüyorduk...
hoop mardine cıktı tayin...
deli gibi gezme meraklısı olduk şimdi... iznimiz ilk denk gelişinde atıyoz kendimizi sokaklara.... ama zor denkgeliyro malesef iznimiz ((
gezicem gezicem... cılgın rehberimiz olacak biz gezicez...
urla var sırada zaten...

Geshenkk nedne yazmazki hala....

eşimden korkuyorum çılgıncım ya.... dalgınlık yapıyor bazen.. oyüzden pek tehlikeli yollara sokasım gelmiyor... ya da benmi evham yapıyorum ne .....

yok hiç bir faydası yokmus..bir para kazanma olayıymıs çıkışı.
hatta soforun dikkatini dağıtıyormus..
sadece anne baba olduğunu göstermek amacıymıs aslında:))

ben cool anne olucam tentom sempatiksalakcinni

benim deli arkadaslarım var aslında ama onlarda yok cocuk..dibimdekilerden ise en son ben kaldım..ama bana yakışan da buydu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile
Ayy fesatlanmışım gibi olmuş cümlelerim.. yeniden okudum da...
,cok sevindim cooookk sevindim hamile olmalarına ikisininde... hele birisi düşük yapmıştı.. cok yıpranmıştı kıyamam... RABBİİM bu sefer hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin...
digeride sürekli yatıyormuş hamile oldugunundan beri..... zor geciyormuş yani.....

ama kendi durumlarını anlatıp ikiside hadi seni bekliyoruz artık dediler... bilmiyolar bide sorunumuz oldugunu.. inşALLAH dedim... calışıyoz işte.. ALLAh verince olacak deidm gecişstirdimde... bi ben kaldım... hiç bu kadar vahim oldugunu hissetmemiştim durumumun... cok takılmadım aslında... tüp tedavisinden ümitliyim oldukça inşALLAHHH

GERCEK Mİ DİYİRSİN...
para kazanmakmıymış amacı sahiden... ne alaka yaa...
kız şaka mı diyon gercekmi anlamadım...
valla mrk eidyorum ben nedne aıyolar...
bende şu bebek koltukları gibi yasal bişeymiki falan diye düşünmüştüm...

ammaannn takma elfida başkalarını.. napalım biz de beyleyizz..

ben de anca millete bebek hediyesiyydi altınıydı.. 4 çeker calısısomm :)))

hayır ciddi diyorum..insanlar alıyorlar ama gerçekten para kazanma amaçlı cıkmış..tabii herkes güvenlik amaçlı düşünerek alıyor..
kimse onu görüp yavaşlamıyor sonuçta:)

yapabiliyonuzmu siz takmamayı...
öğrenebildiniz mi... alışılıyormu bu sorulara yani...
ben cok bocalıyorum..ne diyecegimi sapıtıyorum be Tentom...
ki daha 1 yıllık evliiyiz... ama 30 yasındayım...
o yüzden sürekli soruyolar... hiç akıllarına gelmiyor tabi ben söylemyince bi problemimizin oldugu...
alışmakta istemiyroum bu duruma...
ilk tedavide oluversin istiyorumda... bide diyroum... benim neyime ilk tedavide o şans....
aman ya karman karışığım işte ben Tento....
ufff...

gez arkadaşım bir zamanlar ben de çok gezdim iç anadolu ege karadeniz bütün şehirleri gezmişliğim vardır izmir i geçen yaz gezmiştim gerçekten altında özel araba olmazsa bir yerden bir yere geçmek çok zor ben de kordonla alsancakı beğenmişyim istanbul lu için çok küçük izmir sakin geliyor hatta sıcağı da çok fena insan bir gölgelik bile bulamıyor kızları güzel mi bence anlayışa göre değişiyor ben pek görememiştim mesela gezdiğimde hatta bunlar gecemi çıkıyor ortaya falan gibi espriler bile olmuştu aramızda ben en güzel istanbul diyenlerdenim avrupa da bile yok inanın bana öyle güzel ki ama kıymetini bilen yok turkbayragi ah istanbul istanbul olalı yok kızlar ille de istanbul

kıslar çılgın yatar..yarın doktor var gene..
bakalım güzel büyümüşlerdir umarım..
yüzmekten yorgun düşmüşüm ayyyy :bbo:

hayır ciddi diyorum..insanlar alıyorlar ama gerçekten para kazanma amaçlı cıkmış..tabii herkes güvenlik amaçlı düşünerek alıyor..
kimse onu görüp yavaşlamıyor sonuçta:)
ha normalde yavaşlaması içinmiymiş o arkadakilerin...nedne sollayıp gecsin ne zararı olacak ki bebege...
aman cılgınım sen boşver bugun beni...
aklıma geldi ya şu bebek işi...,uctu kafam... nato mermer nato kafa oldugum andır....

aaa kızları güzel bak...
cogu muhacir zaten... yada benim arkadaşlarım muhacir... kumral güzel kızlar hep...
benide izmirin yerlis sanıyola heppp.... ayyyyy... hiç gülecegim yoktu güldürdüm kendimi yine.... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…