ooo hoşgelmişseen tüzmüşsen he mii.. :) maşalah maşalah.. biz de nemin içinde yüzüdük durduk..
o şiirin şarkısını da bilim :)
Bende gittim denize hıhhh aklinialirimsmile
izmirede ben laf ettim... kuzum bişi yok ama ya.. bi piknik alanı yok güzelcene... bi fasıl yapan yer yok..varsa yoksa alsancakta-kordonda-karşıyakada bar-disko... onlarda beni acmıyor...
tarihi eser yok.. en yakın deniz 40 km... ayy ne bilim... trafiği cok felaket, bi yağmur yağıyor trafik felç, sonraaa cok yokuş var yolları kötü...
dha asaymiimm.... cok isteye isteye geldim ama hiç mi gelişmez bi şehir... neden coooookk güzel olabilmeye aday izmire neden bakmıyolar, ilgilenmiyolar anlayamadım....
ha bide ben istanbuldan geldim izmire ondandır belkim cılgıncım..
kusura bamya.... ama haksızmıyım.... :2:
valla haksızsın..:))))
nasıl fasıl yapılan yer yok, nasıl trafiği kötü hele istanbuldan gele biri olarak..
istanbul yedi tepeli şehir ondan daha cok olamaz yokus..
en yakın deniz 40 km mi, en güzel denizler burada yaa.. hem de dibinde..
her yer yakın..
tarihi eser mi yok, agoraya gittin mi?
efesi gezmedin mi?
en basitleri bunlar..didime, prieneye bergamaya gitmedin mi hepsi dibimizde.
piknik alanı mı yok..valla ben sevmem pikniği ama buca gölet, dibinde manisa çiçekliköy filan..
eşim benim izmirli değil, 10 senelik istanbul yaşantısı var..izmire aşık şimdi..ben bişi de yapmadım.
valla tentom aynı şeyi dicektim istanbuldan sonra new york diye:)))
bazen aynı şeyleri düşünüyoz şaşıyomm..:sm_confused:
valla haksızsın..:))))
nasıl fasıl yapılan yer yok, nasıl trafiği kötü hele istanbuldan gele biri olarak..
istanbul yedi tepeli şehir ondan daha cok olamaz yokus..
en yakın deniz 40 km mi, en güzel denizler burada yaa.. hem de dibinde..
her yer yakın..
tarihi eser mi yok, agoraya gittin mi?
efesi gezmedin mi?
en basitleri bunlar..didime, prieneye bergamaya gitmedin mi hepsi dibimizde.
piknik alanı mı yok..valla ben sevmem pikniği ama buca gölet, dibinde manisa çiçekliköy filan..
eşim benim izmirli değil, 10 senelik istanbul yaşantısı var..izmire aşık şimdi..ben bişi de yapmadım.
celallenme çılgınım ist un keşmekeşinden soora izimir guçuk gelio ondandır..
izmir bana populasyon olaraktan kadıköyün şehir versiyonu geliii.. hani kordon da moda filan :)
güzel güzel.. deniz olan her yer güzel.. ünv ye girerkene hiç anadoludan şeer yazmamaıştım. denizleri yok deyü :))
neyse elfidacım sen sevememişsin izmiri..oturduğun yerden olabilir..
üzüldüm..bak boyle oldumm :çok üzgünüm:
aa geshenk gelmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?