30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

elfidacım selamm,
geçmişe bakıyodum hızlıca..
evvett cok yüzdümm..kıskandırmak gibin olmasın:))))))))) 12 den 6 ya kadar girdim girdim çıktım suya.
hani hamiş kalıcam giremicem ya ondan acısını cıkardım:))
kayınvalideler çekiştirilmiş..
tentom güzel şiirler yazmış..sana bir gün söyleyim o şiirin şarkısını da..çok severimm..
bu arada izmirime laf edilmiş..keserim hıı...klava:
köy gibi denmiş..olsa olsa istanbulun yanında köy gibi kalabilir..ama ben çok severim herşeyini..
herşeyi güzeldir, denizi, insanı, kordonu, yaşaması...
en azından benim yanımda şehrime laf etmeyin:)) .
dualar okunmuşş Allah kabul etsin..

ooo hoşgelmişseen tüzmüşsen he mii.. :) maşalah maşalah.. biz de nemin içinde yüzüdük durduk..
o şiirin şarkısını da bilim :)

Bende gittim denize hıhhh aklinialirimsmile
izmirede ben laf ettim... kuzum bişi yok ama ya.. bi piknik alanı yok güzelcene... bi fasıl yapan yer yok..varsa yoksa alsancakta-kordonda-karşıyakada bar-disko... onlarda beni acmıyor...
tarihi eser yok.. en yakın deniz 40 km... ayy ne bilim... trafiği cok felaket, bi yağmur yağıyor trafik felç, sonraaa cok yokuş var yolları kötü...
dha asaymiimm.... cok isteye isteye geldim ama hiç mi gelişmez bi şehir... neden coooookk güzel olabilmeye aday izmire neden bakmıyolar, ilgilenmiyolar anlayamadım....

ha bide ben istanbuldan geldim izmire ondandır belkim cılgıncım..

kusura bamya.... ama haksızmıyım.... :2:

ooo hoşgelmişseen tüzmüşsen he mii.. :) maşalah maşalah.. biz de nemin içinde yüzüdük durduk..
o şiirin şarkısını da bilim :)

senin bilmediğin sey yok ki gülüm:)))
ama hani billur sesimlen sana soylerim manasında..sempatiksalakcinni
off çıkmadım valla..kızarmısım da baya..
çıkasım da gelmedi tentom yaaa..
istanbul deli sıcakmışş..

valla haksızsın..:))))
nasıl fasıl yapılan yer yok, nasıl trafiği kötü hele istanbuldan gele biri olarak..
istanbul yedi tepeli şehir ondan daha cok olamaz yokus..
en yakın deniz 40 km mi, en güzel denizler burada yaa.. hem de dibinde..
her yer yakın..
tarihi eser mi yok, agoraya gittin mi?
efesi gezmedin mi?
en basitleri bunlar..didime, prieneye bergamaya gitmedin mi hepsi dibimizde.
piknik alanı mı yok..valla ben sevmem pikniği ama buca gölet, dibinde manisa çiçekliköy filan..
eşim benim izmirli değil, 10 senelik istanbul yaşantısı var..izmire aşık şimdi..ben bişi de yapmadım.

isatnbuldan soora niyork zate :) buraya alışanı başka hangi şeher keser kii :))

ey masalah hereksler yüzme mesaisi yapmışş.. kaç yıldır ilk defa yüzmeden geçirdiğim bi yaz oldu bu yaz mafoldumben
ben de accık üşüttüm mü ne. iki gündür sersem sepeleğimm

güzelim bence seni güzel gezdiren biri yok..izmiri ogrenememişsin:)
ama istanbulda hersey var tabii..istanbulun da altını üstüne getirdim ben.
istanbul kozmopolit bir şehir..5 katı insan yaşıyor izmirden..

valla tentom aynı şeyi dicektim istanbuldan sonra new york diye:)))
bazen aynı şeyleri düşünüyoz şaşıyomm..:sm_confused:

celallenme çılgınım ist un keşmekeşinden soora izimir guçuk gelio ondandır..

izmir bana populasyon olaraktan kadıköyün şehir versiyonu geliii.. hani kordon da moda filan :)

güzel güzel.. deniz olan her yer güzel.. ünv ye girerkene hiç anadoludan şeer yazmamaıştım. denizleri yok deyü :))

istanbulun trafiği burdan daha iyi valla...
ben bahcelievlerde oturdum... metro metrobüs otobüs... trafigi oldukça hafifletiyor E-5 le burdaki yeşildere yada buca trfaiğini kıyaslayamıyroum bile....
burda 40 kmden yakın deniz bilmiyrum ben.. yüzebilmek için... istanbulda hiç yok gerci ....
efes-meryemana-şirince-teos..vs gezdim ama ben arkeolojik tarihi değilde daha yakın tarihi seviyorum,, surlar kaleler camile falan....

manisa çiçekliköyü hiiiççç begenmedim ben.. buca göletede gitmedim... kalabalık diyolarda pek içim cekmiyo....

bende seviyorum izmiride... cok cok daha güzel olabilcek bi şehir bence...
ne bileyim ya....

hee celallenirim boylee..sempatiksalakcinni
ee tabii canım yaw..zaten boyle olması güzel benim için..
istanbul da da izmir kadar insan yaşasa tadından yenmezz..

biz azcıkta kadifekaleye yakın oturuyoz ondan mı ki benim ön yargım çılgıncım yaa.....
sen bornovadasın dimi.. eşim orda calışıyor bak... orayı görünce bakırköy geliyor aklıma...
sen sevmekte haklısın izmiri galiba.... ben de daha güzel olabilir demek te....

ama hakkaten... istanbuldan sonra 2. türkiye de... bide bursayı-adanayı-iskenderunu mrk ederim güzel derler.... deniz olsunda dediğiniz gibi....

Çılgıncım kızdınmı kısss...
İzmire laf ettim diye.... ama bence öyle.. bak tayinimiz cıktı Mardine cocugumun doğum yerinde izmir yazsın diye durdurduk... ( cocukta karnımda hazır bekliyo ya sankim :)))
Küsme bana kuzu yaaa. vereliniortak

neyse elfidacım sen sevememişsin izmiri..oturduğun yerden olabilir..
üzüldüm..bak boyle oldumm :çok üzgünüm:
aa geshenk gelmiş..

neyse elfidacım sen sevememişsin izmiri..oturduğun yerden olabilir..
üzüldüm..bak boyle oldumm :çok üzgünüm:
aa geshenk gelmiş..

tabiiii sen sevvv...
annengil çeşmede... git her hafta deniz yüz gel... biz burda en yakın deniz nerde diye düşünelim....
sonracıma sen otur bornovada ben burda karabaglarda
ühüüüüü... hüüüü mafoldumben

üzülme yaa....
seviyom yaa... ama daha da güzel olabilir diyorum...
:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…