30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Arkadaşlar sakın strese girmeyin sizlerin adtten sonra gördüğünüz yerleşme kanaması dediğinizin çoğu stresten kaynaklanan troid hormonunun dengesizliğinden kaynaklanan kanamalar oluyor o nedenle sürekli kendinizi rahatlatın bu stres sürekli olur troid hormonu dengesi oynarsa kesinlikle hamileliği etkiliyormuş.

moralim çok bozuk canım valla ne söylenirse söylensin herşey boş geliyo bana lütfen yanlış anlama artık kendimde mantıklı düşünemiyorum

moralim çok bozuk canım valla ne söylenirse söylensin herşey boş geliyo bana lütfen yanlış anlama artık kendimde mantıklı düşünemiyorum

O zaman sana kendimce tavsiyem yarım gün kendinle kal yorumsuz sadece tek başına dua et.Ama sadece dua et. İnan çok iyi olacaksın.Birşey düşünmeden sadece dile dua et ve bebeğini dile.Sadece hayırlısı ile istiyorum diye .

canım benim zaten troidim var bu arada hg canım nasılsın

sagol canım öyle yapacam fırsat bulsam ama koca evde kendime hiç zaman ayıramıyorum ki adetimin bitmesini bekliyorum bittikten sonra dualara başlıyacam insanın tek huzur buldugu an o an bitsinde şu hastalık

canım benim zaten troidim var bu arada hg canım nasılsın

Pardon fazla sizleri tanımıyorum kırmakda asla istemem, ltfn stresten uzak dur.İnan bazen düşüncelerinizden uzaklaştığınızı sansanızda bilinç altında o kadar isteniyorki(Kİ KAİNATTA BAŞKA HANGİ GÜZEL ENERJİ BU KADAR İSTENEBİLİR...) FARKINDA OLMADAN HEP ODAK NOKTANIZ BU KONU LTFN BURADA RAHATLAYIN FAKAT EVLERİNİZDE TEK KALINCA KENDİNİZİ ŞIMARTACAK ŞEYLER YAPIN DÜŞÜNMEYİN AKLINIZA GELİNCE LTFN SÜREKLİ DUA EDİN.

erkekleri anlamak bazen gerçekten zor oluyo ama boşver onlarda bizi anlamakta zorlanıyo

resimlerin çok güzel canım bak öğrenmişin tatlım benim.

saraaaaaaa hg canım nasıl resimlerimi beğendinmi

hoşbulduk tatlım benim.uyku tutmadı bi bakayım dedim.

evet canım dua çok önemli Rabbim cümlemizin dualarını kabul eder inş.

ee hocam kim çok sağol canım Rabbim ne muradın varsa versin sen öğrettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…