Arkadaşlar sakın strese girmeyin sizlerin adtten sonra gördüğünüz yerleşme kanaması dediğinizin çoğu stresten kaynaklanan troid hormonunun dengesizliğinden kaynaklanan kanamalar oluyor o nedenle sürekli kendinizi rahatlatın bu stres sürekli olur troid hormonu dengesi oynarsa kesinlikle hamileliği etkiliyormuş.canım sonuçta bizim böyle bi sorunumuz var alışmak bununla yaşamak zorundayız bunalıma depresyona girsek bize hiç bi yararı olmaz aksine zararı olur streste hamile kalmaya engel kafanda bebeğe çok yer verme elinden geleni yap ama hayatının merkezine bebeği yerleştirme yoksa acısı çekilmez olur eşinle teselli ol ona sarıl
canım sonuçta bizim böyle bi sorunumuz var alışmak bununla yaşamak zorundayız bunalıma depresyona girsek bize hiç bi yararı olmaz aksine zararı olur streste hamile kalmaya engel kafanda bebeğe çok yer verme elinden geleni yap ama hayatının merkezine bebeği yerleştirme yoksa acısı çekilmez olur eşinle teselli ol ona sarıl
moralim çok bozuk canım valla ne söylenirse söylensin herşey boş geliyo bana lütfen yanlış anlama artık kendimde mantıklı düşünemiyorum
Arkadaşlar sakın strese girmeyin sizlerin adtten sonra gördüğünüz yerleşme kanaması dediğinizin çoğu stresten kaynaklanan troid hormonunun dengesizliğinden kaynaklanan kanamalar oluyor o nedenle sürekli kendinizi rahatlatın bu stres sürekli olur troid hormonu dengesi oynarsa kesinlikle hamileliği etkiliyormuş.
O zaman sana kendimce tavsiyem yarım gün kendinle kal yorumsuz sadece tek başına dua et.Ama sadece dua et. İnan çok iyi olacaksın.Birşey düşünmeden sadece dile dua et ve bebeğini dile.Sadece hayırlısı ile istiyorum diye .
canım benim zaten troidim var bu arada hg canım nasılsın
tatlım senide kaçırdım ya tam sizle selamlaştım adamla tartışmaya başladım gıcıklık yapıyo kür yaparım içmez pekmez aldım binbir naz süt veriyom istemem bende en son çattım anca kavgamı bitirip geldim
saraaaaaaa hg canım nasıl resimlerimi beğendinmi
Pardon fazla sizleri tanımıyorum kırmakda asla istemem, ltfn stresten uzak dur.İnan bazen düşüncelerinizden uzaklaştığınızı sansanızda bilinç altında o kadar isteniyorki(Kİ KAİNATTA BAŞKA HANGİ GÜZEL ENERJİ BU KADAR İSTENEBİLİR...) FARKINDA OLMADAN HEP ODAK NOKTANIZ BU KONU LTFN BURADA RAHATLAYIN FAKAT EVLERİNİZDE TEK KALINCA KENDİNİZİ ŞIMARTACAK ŞEYLER YAPIN DÜŞÜNMEYİN AKLINIZA GELİNCE LTFN SÜREKLİ DUA EDİN.
evet canım dua çok önemli Rabbim cümlemizin dualarını kabul eder inş.
erkekleri anlamak bazen gerçekten zor oluyo ama boşver onlarda bizi anlamakta zorlanıyo
resimlerin çok güzel canım bak öğrenmişin tatlım benim.
hoşbulduk tatlım benim.uyku tutmadı bi bakayım dedim.
kızlar tv 8 de zaranın proğramı var.onun sesini çok beğeniyorum ya siz?
ee hocam kim çok sağol canım Rabbim ne muradın varsa versin sen öğrettin
uhuuuuuuuuuu gece kuslari ne yapiyosunuz ????????????????????
canım leyla sana teckermi yaptı
uhuuuuuuuuuu gece kuslari ne yapiyosunuz ????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?