30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Sara tickeri yaptım...10 dk ya takıldı...birazdan özeline atacam canım...inşallah beğenirsin....

iyiyim canım sen nasılsın.adete gün sayıyorum kaldı 2 gün.
birde bişey sorucam kızlar size
kisti olanlafra daha doğrusu
son günlerde kistim ağrıyor sürekli yani hafif bir sızı ama sürekli
yazın 4 cmdi.kaç cmde ameliyat diyor drlar.ve kaç cmde verdiği rahatsızlık artıyor acaba
ameliyat yolu görünüyor bana gibi geliyor

geçmiş olsun canım.Allah şifa versin.inşallah regl olmazsın bebiş gelir.

Hakkında hayırlısı olsun canım, acil sifalar olsun..

SARACIM O ŞEKİLDEKİ İKONLAR GERİ GİDİYOR..MECBUREN DEĞİŞTİRDİM...BAKALIM BUNU BEĞENECEKMİSİN...DİĞER ÇİFTLER YAŞLI DURUYOR DEDİĞİN GİBİ...EN GÜZELİ BU BENCE...BİRAZDAN ÖZELİNE ATACAM...YİNE 10 DK YA TAKILDI YA....

hayırlı olsun takibin :)

döfelim :)
teşekkür ederim,inşallah rabbim bu defa nasib eder.
ooooyyyyy oooyyyyy kıyamam ben sana ayabasınıda çok seveymiş.korkma korkma ayabanı almıyoyuz.

ama benimde ehliyetim vay.yaniiii bende şöföyüm.
yolların ustasıyım,kalbinin hastasıyım
canım,o kişiden kişiye değişiyo kçatan sonra rahatsız ettiği,ama artık usta olduğum için ilaçlardan sonra büyüyeni anlar oldum ben.
kistin büyüklüğünden çok,kaybolup kaybolmamasına göre belirliyolar ameliyatı,benim 8 cm olmuştu,küçülmezse ameliyat yapcaklardı ama şükür kayboldu.
herkese iyi geceler....ben çıkıyorum...uyku bastı....

ne çabuk gittin buse nin annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin zelalım metukayla çok çağırdık seni sesimiz gelmedimi kız kulakların hiç çınlamadımı?

tatlım senide kaçırdım ya tam sizle selamlaştım adamla tartışmaya başladım gıcıklık yapıyo kür yaparım içmez pekmez aldım binbir naz süt veriyom istemem bende en son çattım anca kavgamı bitirip geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…