hadi cadım oynaya gidelim senide kocaman öpt. canım iyi geceler bitanem byyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92::92:
bu saate ne ilaci :44::44::44:
canım günde 2 antibiyotik alıyom 2 .sini bu saatte alıyom
İyi akşamlar herkeşleree..
Leyliko ... fikir sormuun heralde,nacizane ben snein yerinde olsam napardım onu söyleyyeim.. Adam yasal olmayan bişey yapacak ki fazla ilacın sanada zararı olabilir.. Hem aşılamanın şansı %20-30 arası... olmazsa kırgınlık,üzüntü de cabası... TÜp bebek dene derim ben,yazık değilmi vücuduna olur belki diye ..maddiyat olarak ta cok bi fark yok bak...
Sen bilirsin yine tabi.... ama ben güveniyom oranın ekibine, sende de ilktüpte olcak gibi hisseidyourm, aşılamalar pek bi normalindne farklı gibi gelmiyo bana..tüpün de tıkalıymış bak,normalde %20 olan ihtimal sen de %10 a iner.. tüp beekde böyle bi durumda yok,çünkü kapalıolan tüple işin yok..
DÜşün taşın..hakkında hayırlı olan kararı verirsin inş.ama tekrar üzülmeidni istemeyis
kanunen yasak birşeyi yapması nekadar doğru ben bilemedim inan..:44::44::44:
asilama da sans %20 imis ve genelde sperm sorunu olan ciftlerde daha etkili oluyormus ... 3 asilama yaptırma 1 tüp bebek tedavisi sansına esit deniliyor, aklında olsun diye yazıyorum canım..
Test yptm ve olumsuz.18 inde olacak arkadaşlar,
günaydın leylacım nasılsın busecik nasıl?
ben ne demiştim sana leyla kız mı eerke mii
oh oh dün gece gene göbecikler atılmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?