30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

offff yaaaa düşüne düşüne bir hal oldum((( fikir verin kızlarrr

leylicim benim aşılamayla ve tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok desem yeridir.ama arada fiyat farkı çok yoksa ve tüpte şansın daha fazlaysa risk etme bence.yinede eşinle oturup enine boyuna düşünün size uygun olan hangisiyse onu deneyin.çok düşünüp stres yapma hayırlısı neyse öyle olsun.Allah yardımcınız olsun canım.

haklısın canımm (((

sendemi seviyosun canım bizde sık sık yapıyoz hadi gel sanada vereyim:125::125:canım senin adın ayşegülmü pikepolat zor oluyo

ayy canım cok saol.. adım zeynep canım, nasıl kolayına geliyorsa öyle de, zeyno, zeynep , pike ... (pike kedimin ismi)

canım dediğini anlamadım. Aşılama yaptırmamı diyorsun yoksa 3 aşılama 1 tüp bebek şansına eşit mi ? Pek anlamadım...

canım ben okuduklarımı yazdım, karar tabii ki senin, bende kacgündur asilama topigini okuyorum, yani o kadar belirsiz ki, kimi ilkinde (az oluyo ama bu) kimi 2. yada 3. de hamile kalıyo, kimi 4. asılama da bile kalamıyor... Biz bilemiyoruz tabii.. yani bende simdi asilamaya baslicam ama ben de bilemiyorum.. sanki tüpün sansı daha fazla gibi geliyor bana ama en iyisi siz ve doktorun bilir canım tabii ki.... Hayırlısı olsun , umarım hamile kalırsın canım...

zeynocum şimdi okudumda ayşegül tevetenin adıymış benim isim hafızam çok zayıf zeynocum nasılsın canım

evet canım, hatun dün pek konusamadık senle, özledim bak , bi gördüm vardın, bir gördüm yoktun dün...

akşam pc yi açtım selam verdikten sonra adamla didiştik süt verdim nazlanınca açtım ağzımı yumdum gözümü sabah hiç naz yapmadı pekmezini kendi yedi hı işte böle olcan dedim gittibende seni özledim şeker gel sarılalım

Son düzenleme:

iyi bari naz yapmasın zaten... hehe evet evet sarılalım bence de.... :13:

ayy, esim geldi yemege 1 saat yokum kızlar, byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…