offff yaaaa düşüne düşüne bir hal oldum((( fikir verin kızlarrr
leylicim benim aşılamayla ve tüp bebekle ilgili hiç bilgim yok desem yeridir.ama arada fiyat farkı çok yoksa ve tüpte şansın daha fazlaysa risk etme bence.yinede eşinle oturup enine boyuna düşünün size uygun olan hangisiyse onu deneyin.çok düşünüp stres yapma hayırlısı neyse öyle olsun.Allah yardımcınız olsun canım.
heeee göbecik attık,stres attık halaylar çektik.keşke sende olsaydın canım.
Günaydın Güzelleeeeeeeeeeeeeeeeeeerr
:118::118::118:
sendemi seviyosun canım bizde sık sık yapıyozhadi gel sanada vereyim:125::125:canım senin adın ayşegülmü pikepolat zor oluyo
canım dediğini anlamadım. Aşılama yaptırmamı diyorsun yoksa 3 aşılama 1 tüp bebek şansına eşit mi ? Pek anlamadım...
ayy canım cok saol.. adım zeynep canım, nasıl kolayına geliyorsa öyle de, zeyno, zeynep , pike ... (pike kedimin ismi)
canım ben okuduklarımı yazdım, karar tabii ki senin, bende kacgündur asilama topigini okuyorum, yani o kadar belirsiz ki, kimi ilkinde (az oluyo ama bu) kimi 2. yada 3. de hamile kalıyo, kimi 4. asılama da bile kalamıyor... Biz bilemiyoruz tabii.. yani bende simdi asilamaya baslicam ama ben de bilemiyorum.. sanki tüpün sansı daha fazla gibi geliyor bana ama en iyisi siz ve doktorun bilir canım tabii ki.... Hayırlısı olsun , umarım hamile kalırsın canım...
zeynocum şimdi okudumda ayşegül tevetenin adıymış benim isim hafızam çok zayıf zeynocum nasılsın canım
evet canım, hatun dün pek konusamadık senle, özledim bak, bi gördüm vardın, bir gördüm yoktun dün...
akşam pc yi açtım selam verdikten sonra adamla didiştik süt verdim nazlanınca açtım ağzımı yumdum gözümü sabah hiç naz yapmadı pekmezini kendi yedi hı işte böle olcan dedim gittibende seni özledim şeker gel sarılalım
heyy hatunlar nabersiniz...
iyi bari naz yapmasın zaten... hehe evet evet sarılalım bence de....:13:
ayy, esim geldi yemege 1 saat yokum kızlar, byee
oley metukam gelmişbizler iyiyiz canım akşam bi oynadım bi oynadım her tarafım ağrıyo sen gelmedin bekledik ama sen pire saymayı tercih ettin sen nasılsın sultanım
ah zelalım ah azcık yavaş oyna diyom sana.....
iyiyim şükür tatlımmm
metukam bebeğim nasıl teckerim konuşuyo deme çok sevdiğim biri yaptı
hem de ne konuşmak ne konuşmak..
hııımmm şanslısın....
napim oyun görünce pembe gibi dayanamıyom:78::78::78:kendimi kaybediyom aslında bi psikoloğa görünsem iyi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?