30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Serenaycim ben besiktas tarafindayim. Dedigin gibi once gonuller bir olsun :)
Belenay darisi bizim basimiza olsun.Dua et bizim icin.Tum annelerin,anne adaylarinin,lohusalarin dualarini bekliyoruz.
Bugun okudugum bir haberi paylasiyorum.Gebelik arastirmalariyla ilgili gelismeleri paylasalim arkadaslar aramizda.Allah hepimize sifa versin.

http://www.hurriyet.com.tr/planet/23306707.asp

Son düzenleme:

haberi okudum çok güzel bir haber artık bende tüp bebek düşündğüm için bakalım buralarda bu yöntemi kullanan varmı

dualarım bütün evlat hasretiyle yananlara hep ediyorum neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum o yollardan hep geçtik doktorlar tüp bebek şansın bile yok dediler ama rabbim ol derse oluyor umutkesmeyin çarelere sımsıkı sarılıp rabbimize inanın

günaydın kızlar güzel bir gün güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş rabbim hiç beklemediğmiz yerlerden kapılar açsın gönülümüzde olanlarla buluştursun bizleri inş

Haklisin ama insanin elinde olmuyor bazen iste.. Etrafa bakiyorsun herkesin cocugu var, herkes gercekten bir aile olmus, herkes cocuk yok mu diye soruyor. Tedavi desen hem bedenen hem de maddi olarak zor bir surec. Allah yardimcimiz olsun.

merhabalar ben yeni katıldım aranıza uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bende 30 uma girdim 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz olmuyo hormon testleri rahim filmleri sperm testleri hepsi yapıldı hiç bir sorun yok. 1 aşılama 2 de tüp denedik olmadı en son bana dr um yumurtaların kalitesiz dedi. moralim çok bozuk. umudumu da yitirdim.ne yapacaığımı bilmiyorum.umarım herkesin gönlüne göre olur hayırlı evlatlar nasip eder allahım.

Habersiz hosgeldin baska iyi bir doktorun fikrini al bence. Mutlaka yumurtalara ve yumurtlamaya iyi gelen bir ilac veya tedavi vardir. Care bulacak doktora gitmek lazim.
Dogadandeva prolaktin yuksekligi icin bir hap vardi 3 ay kullaniyorsun dusuyor.Bir kisirlikliga sebep olmaz o yuzden. Sonra kan testiyle kontrol ediyor doktorlar.
Allah hepimize sifa versin insallah.Saglikli hayirli omurlu evlatlar versin Allah'im

Son düzenleme:
Prolaktin yüksekliği bi tür kısırlık mıdır acaba?

yani kısırlıkmıdır bilemiyorum fakat gebe kalmayı engeleyebiliyor fakat iyi bir endokrin dr ile görüşüp bir kaç ayda kontrol altına alınır prolaktin endişelenme

geçmişolsun benimde yumurta kalitemde sorun var 6 defa tüp bebk denedik ama olmadı amh diye bir test var onu yaptırırsan eğer kalite ile ilğili fikir sahibi olursun

33 yasindayim. Onceleri bebek istemiyorduk. Uc yil korunduk. Son bir yildir istiyoruz ama olmuyor, tum tahlillerimiz normal. Bu ay klomene basladim, adetime bi hafta kaldi ama bu ay da gebe kalamadim sanirim, yani oyle hissediyorum iste. Kariyer derdi, dahaozgur ve rahat yasamgibi bi takim seylerle gebeligi oteledigimizde sonradan isteyince de olmuyor iste... Zaman zaman bu ilahi bir ceza mi bana diye kendimi elestiriyorum.

bu bir ceza değil sınav sabredenlerden olmak lazım zamanı gelince olur inşallah

Miraç bir yükseliştir, bütün süfli duygulardan, beşeri hislerden ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye terakki ediştir. Resulullahın (a.s.m.) şahsında insanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur.

Miraç kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…