Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s diyelim öncelikle...ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...doktora gittim.muayenem temiz çıktı.adet düzensizliği için progestan verdi.bugün bitti ilacım..adetin 3.günü kentom kullanacam.1 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum.arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.RABBİM isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin içindede banada etsin.hayırlısıyla bu sene bitmeden hamile kalırım inşallah..eşimin spermlerinde biraz yavaşlık var dedi doktor.inşallah aşılamaya gerek kalmazda doğal yoldan hamile kalabilirim.dua edenlerden şimdiden ALLAH RAZI OLSUN arkadaşlar...ALLAH herkesin gönlündekini versin...aranızda olmaktan çok mutluyum...:CüvCüv:
![]()
![]()
bizleride haberdar etmen çok hoş.. terbiyeli bir kızmı var acaba orada öyle :) mahrem yerlerini saklayan cici bir kızmı acaba?????
sinoşum koca göbeğim babanızın gelmesi yaklaştımı artık?? hamileliğini yarı yarıya yalnız yaşadın değilmi.. annene gidiyorsun galiba genelde hadi bakalım beyazıtın gelmesine de az kaldı.. merak ediyoruz bizde oğluşlarımızı yakışıklımı yakışıklı yağız delikanlılar geliyor maşallah hepsine de![]()
ahsen canım dış gebelik değildi galiba boş gebelikti
allahım hayırlısını versin
ne yapalım yaradan rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
zerdalcım hamile kaldığım ay hayıt da kullanmıştım incir kürü de yapmıştım yani kimbilir hangisinin faydası oldu hangisinin olduysa ALLAH razı olsun önerenden fikir verenden..inşallah kullanırsan sende de anında etki gösterir
Kızlar yeni girdim honeyin durumuna üzüldüm allah sabır versin. hepimizin gönlüne göre versin.
Ahsen nasılsın canım, demek senin kız naz yapıyor göstermiyor kendini.
Zeytinim evet açılım yapıyorum.
leylamecnun tam günüde geldin, bende bebek açılım yapıyordum, bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum, hatta erkeklerde yavaşlık varsa, preseed tam bu gün öğrendim sanada tavsiye ederim.
tavsiye edene bak daha hiç kulanmadım.
Aylin sen bukonuda bilgi sahibimisin. senle konuşayım dedim.
Çılgın markası Urine test strip geshenk sende bak canım, doğrumu yazdım. bikaç isim var ama. hangisi anlayamadım tam.
ayh ben de ultrason için sıkışmam gerekmişti, biraz erken başlamışım içmeye:içelim: oturduğum yerde benim bacak kendiliğinden zıplıyodu, ayağa kalksam temelli kaçacak gibi, sekretere söledimdi de öne aldılardı :)))))) ultrasonda dr oo çok net görüyorum güzel sıkışmışsın diyo!!! ulennn dedim attırim mi suratına :))))))))))))açık kalp ameliyatımı?
Allah şifa versin. girdinmi ç... rejimine? tutabilecen demi delikafadulden
valla benim transfer günü çektiklerim bu olaydan var yaaa.... ne zormuş tutmak amanın öldürdüydü beni :))))
hahahaaaaaa evet yapması güzel oluyo da bitmiyo bi türlü, şrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr da şrrrrrrrrrrrrrrr şrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sempatiksalakcinniay evet geshenk çiş tutmak çok zor bekarken adetlerim sancılı diye
kadın doğumcuya gitmiştim
idarar sıkışık gelin dedi
az daha almasaydı ultrasona
valla altıma yapacaktım hastanenin ortasında
ama o sıkışıklıktan sonra çiş yapması bir güzel oluyooo
o rahatlama allahım çişim geldi ben gidiyooom
şaka bi yana
az kaldı mesaimin bitmesine
canlarım iyi akşamlar
geçmiş olsun canım, babam yaptırmıştı, çok sıkıntılı olmuyomuş...yok anju açık kalp ameliyatı değilmiş, kasıktanmı bi yerden giriyorlarmış. inşallah iyi geçer eşim annesine çok düşkün, ben ona kıyamam iyi geçer inşallah.
tutmaya çalışacağım eğer içecek içmezsem gelmez. canım geshenkim hadi iyi akşamlar hepinize bizimki şimdi beni almaya gelir. Hadi öpüyorum by.
benim de çoktur, günde ikiden hesaplasan, 22.320 civarı maceram oldu kendisiynen sempatiksalakcinnilaelaelaelaelaeben geldim gene kimseler yokk..
zerdal çiş mevzuunu başardı mı acaba??
geshenk kesicem bu görümceleri:))))
aylinim napalım kuşum alt tarafla ilgili her konuya hakimizz..
tento dağlarda gezer,
sezosum naptı acaba..inşallahh güzel haberler getirir..
zeytinim ben de aynen senin gibi olmustum, doktora patlamıstım, işicektim almasanız diye
benim çiş maceram çoktur kızlar:))))))
:))))))))))) benim acccayip matrak bi tane var,du anlatimburdayım tatlım,bizim diğer topicteyim ama burayıda ihmal etmiyorum,
o dediğiniz mevzuyla ilgili bendede çok hikayeler vardır.
kolay gelsin fıstıkgünaydın kızlar nasılsınız zerdal kaynanan nasıl oldu geçmiş olsun
çılgın geshenk aylin akşamcılar fazla gelen olmamışş
sıcaklar çok fena sizin oralar nasıl canlarım
kardelen tenta sizler nasılsınız
kumsal elfida hepinizi çok özledim işler yoğun giremiyorum eylülde denetim
var onun hazırlıkları başladı
amin :)Çılgın canım seni gördüğüm iyi oldu, ben ilk defa yapıyorum ovulasyonu, idrarı aldıktan sonra o çubuğu sürekli idrar kabında tutacağız demi, bide ne kadar tutacağız. ben dün batırdım, 1 dk. sonra ikinci çizgide belirdi, tam kırmızı değildi, çokta silik değildi. ay ovulasyonda bile ikinci çizgiyi görmek nasıl mutlu etti beni nasıl heycanlandım, inşallah, allah yüzümüze bakarda gerçeğinide görürüz.
amin, doğru kelam etmişin emmecanım benim yaaa..
Rabbim gebelik testinde çift çizgiyide göstersin inşallah... :Saruboceq: elbette insan mutlu oluyor.. hem yumurtladığınıda biliyorsun ne kadar güzel.. her şey için Allaha daima şükredelim arkadaşlar bakın en azından hormonlarımız öyle böyle çalışıyor.. yumurtlayabiliyoruz.... rahmimiz var.. yumurtalıklarımız tüplerimiz var... bunlarda her zaman ihtimal bırakıyor bu yolda bize.. ayrıca sağlık açısından da sıkıntımız yok çoooook şükür tüm bunlardan dolayı...... zamanı gelince olacağı varsada olacak hee yoksada kader kısmet diyeceğiz... ve hayatın diğer nimetlerinden yararlanacağız bu dünyada kaldığımız sürece mutlu olmanın yollarını bularak buradaki misafirliğimizi tamamlayacağız...
offff ammada çok kelam etmişim sabah sabah.. filozof geshenk -tatlicadiarzu-
yupppiiiii maşallah sezoşgünaydın kızlar,
dün kontolumuz gayet iyiydi herşey yolundaymış çok şükür.2 hafta sonra detaylı ultrason var onu bekliyoruz sabırsızlıkla.
kumsalım ateşin çok iyi gidiyo ama 22.gün yumurtladığına göre evet bi 36 yı devirelim ve müjdeyi alalım inşallah :)zedalım günaydın canım nasılsın
zerdalım inşallah gebeliktede görürsün çift çizgiyi seni okurken ben bile heycan yaptım :) hayırlsısı olsun canım bende dediğin gibi yapıcam canım 36 devirelim gerisine bakarız artık gelmezse eğer ayın 28 de yaparım evlilik yıl dönümümüz belki süpriz olur pek farklılık hissetmiyorum aslında arada batmlar oluyor bugünde adet sancım var gibiydi geçti hayırlısı olsun inşallah
geshenk nasılsın inşallah sende görüceksin o çift çizgiyi canım hayırlsıyla
:)))))))))) gebelik açılımı heeGeshenk canım gebelik bölümünde preseed kullananlar diye bi bölüm var, nesemesede yazmış oraya hatta zamanında kullanmış, yalnız yurtdışı amerikada yaşanlarda daha etkili olmuş. nedir bu testler çok anlıyamadım, kayganlaştırıcımı. merak ettim. sanki sende hiç kullandın mı? artık bende açılım yapıyorum. gebelik açılımı. :roflol::roflol:
ivet bende kuruluk vardı ama sankim artık pek yok, artık bardak kapamaktan mı hayıttan mı bilemeyomOlabilir canım belki preseed sende faydalı olmuştur, aslında bu yolla hamile kalan çok olmuş, ordaki listelerdede adın vardı, benimde ilgimi çekti, demek eczanerde bulunuyor, bakalım ilerki aylarda durumuma göre kullanacağım.
Aylin kullandımı hiç, sanki aylinde işe yarayacak gibi hissettim, yanlış hatırlamıyorsan aylinde kuruluk vardı.
geshenk ovulasyon sayfasında bizim testlerden gördüm, çişte 5 sn. tutun düz bir zemine koyun diye yazmış, biz 5 saniyemi tutacağız, 5 dakikamı. gebelik bölümünde ovulasyonla ilgili ilk safyada bizim testlere benziyor, sende bi bak istersen bulamazsan linkini gönderirim.
ahsenimm maşallah,çok sevindim canım, kız mı geliyo yoksa nihayet topiimize :ecrin_bebek:slm arkadaşlar nasılsınız.ben dün doktora gittim bebeğin gelişim iyi dedi haftasıyla uyumlu dedi doktor.cinsiyetini göremedi elimizdeki cihaz eski dedi devlet hastahanesi olunca böyle oluyor galiba gerçi benimkinin pozisyonuda tersmiş kız galiba nazından belli.
amin tatlımay ben burdayım aylin kuş nasılsın canım
geshenk ahsen nasılsınız
leyla hoşgeldin topiğimizeee
zerdal canım açılım güzel
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip
etsin bizlere
heeee bugün büyük günakannehir ama varya dün gece bilhassa dedim az sonra başlıcak adet o derece hissettirdi... bugün de ara ara var, çok ümitlenmemek lasım... bekliyorum kendilerini:tomato:aylint canım nasılsın buğün senin günün değilmi gelmez inşallah kırmızılar
geshenkim garibim ya.. hem geldi gelecek diyom hem ya gelmezse diyom.... geyik yaparıs her daimçıkma kıss hemen yakaalyamıyorum zaten seni. dışarıdayım şimdi açtım iki dakika. işe gidince açacam yine.. nasılsın neler yapıyorsun? moralin iyimi? neşeni topla başlayalım gene geyiğe yakında :))))
hoşgeldin canım, inşallah yakında bebeğine de hoşgeldin deriz :)a.s diyelim öncelikle...ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar...doktora gittim.muayenem temiz çıktı.adet düzensizliği için progestan verdi.bugün bitti ilacım..adetin 3.günü kentom kullanacam.1 yıllık evliyim.hamile kalmak istiyorum.arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.RABBİM isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin içindede banada etsin.hayırlısıyla bu sene bitmeden hamile kalırım inşallah..eşimin spermlerinde biraz yavaşlık var dedi doktor.inşallah aşılamaya gerek kalmazda doğal yoldan hamile kalabilirim.dua edenlerden şimdiden ALLAH RAZI OLSUN arkadaşlar...ALLAH herkesin gönlündekini versin...aranızda olmaktan çok mutluyum...:CüvCüv:
offff işte bu haberi de almasaydık keşke... ne haldedir şimdi honey...iyiyim canım sen nasılsın bebişimiz nasıl.kızlar honeye çok üzüldüm dış gebelikmiş kese varmış bebek yokmuş kürtaş olmuş.allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah hepimize.
amin..ahsen canım dış gebelik değildi galiba boş gebelikti
allahım hayırlısını versin
ne yapalım yaradan rabbim bir daha yaşatmasın kimseye
sinoşum hadi gözün aydın, düz duvarları da rahat bırakırsın artık :))))geshenk canım evet yarı yarıya bitti
eşim buay sonu yada ağustosun ilk haftası burda sanırım bakalım
hayırlısı artık göbekli görünce beni nasıl tepki verecek
o gelene kadar bebiş daha çok kıpırdanmaya başlar
sana yazıyoken bile kıpraşıyo karnı doydu yaaa
6 ağustosta gelse dr. beraber giderdik kont. o zaman
annemi allah başımızdan eksik etmesin
eve gidince yemeğim hazır oluyo
iyiyim canım sen nasılsın.inşallah en yakın zamanda gelir bebeğin.nazından kız diyoruz ya bakalım hayırlısı.. cinsiyetini çok merak ediyoruz ama birkaç hafta daha sabretmemiz gerekiyor..rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin.
evet canım sağlıklı sıhatli, abiminde kızı var, ay prenses ya, çok tatlı, kız çocuklarıda tatlı oluyor, allah inşallah gönlüne göre verir.
amin... kürtaj olacak şimdi di mievet canım öyle idi ben yanlış telaffuz ettim.inşallah en yakın zamanda sağlıklı bie gebeliği olur ve hayırlısı ilr kucağına alır..
ivet araştırmıştım daha önce...Kızlar yeni girdim honeyin durumuna üzüldüm allah sabır versin. hepimizin gönlüne göre versin.
Ahsen nasılsın canım, demek senin kız naz yapıyor göstermiyor kendini.
Zeytinim evet açılım yapıyorum.
leylamecnun tam günüde geldin, bende bebek açılım yapıyordum, bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum, hatta erkeklerde yavaşlık varsa, preseed tam bu gün öğrendim sanada tavsiye ederim.
tavsiye edene bak daha hiç kulanmadım.
Aylin sen bukonuda bilgi sahibimisin. senle konuşayım dedim.
Çılgın markası Urine test strip geshenk sende bak canım, doğrumu yazdım. bikaç isim var ama. hangisi anlayamadım tam.
Aylincğim tamam o zman zaten sende bilgili uzmanlarımızdansın bu konuda bilgin olacağı aklıma gelmişti, ama yinede hatırlatmak istedim. inşallah daha fazla bişeyler öğrenmeden bebiş gelir.
Aylinim açılım ya, moda oldu bugünlerde, bende yapayım dedim.
Bu konuda yardımlar, muhalefetler bekliyoz tabi.:roflol::roflol:
aylin ovulasyona başladım biliyormusun, o iki çizgiyi görünce beni bi görmeliydin, ovulasyonda da görmesi güzeldi be, bu günlerde patlatıyom çamlıcaları, o kadar işim arasına sıkıştırmaya çaşılışıyom, misafirlik, temizlik, hastane, işten geç çıkma, bu arada testler, kürler, hele ağzımda karanfil hiç düşmüyor. aylin kaç milyonlar verip malzeme alıyom, bu karanfili 75 kuruşa aldım, sanki iyi geldi gibi, hem kaynatma derdi falanda yok hem parasıda ucuz:roflol: canım bu yumaşlar hep pahalı beslenecek değiller ya biraz ucuz beslensinler demi:roflol::roflol: