Canlarım hepinize merhaba ,
Ben 24 yaşında işi gücü olan bakımlı biriyim , kısmetimde açık her hafta nerdeyse isteyenim geliyor allah yokluğunu vermesin : ) sizlere şunu sormak istiyorum gelen görücülerin genelde yaşları 30 'un üzerinde oluyor , esnafı olsun memuru olsun hangi meslek grubundan olursa olsun 30 dan aşağı gelenler olmadı , sizce bir erkeğin 30'lu yaşlarda olması sorun olur mu ? yani ilerisini düşünerek soruyorum sizlere
Canlarım hepinize merhaba ,
Ben 24 yaşında işi gücü olan bakımlı biriyim , kısmetimde açık her hafta nerdeyse isteyenim geliyor allah yokluğunu vermesin : ) sizlere şunu sormak istiyorum gelen görücülerin genelde yaşları 30 'un üzerinde oluyor , esnafı olsun memuru olsun hangi meslek grubundan olursa olsun 30 dan aşağı gelenler olmadı , sizce bir erkeğin 30'lu yaşlarda olması sorun olur mu ? yani ilerisini düşünerek soruyorum sizlere
Kızlar, arkadaş evliymiş.
Yine sahte konu!
Kızlar, arkadaş evliymiş.
Yine sahte konu!
ya hayır ne evli olması ben öyle umduğumdan evli olarak yaptım yemin ederim ,
konuyla ilgili açıklama yapanlara teşekkür ederim , ben eskişehirde yaşıyorum görücünün çok gelmesi sanırım çevremizin geniş olmasından kaynaklanıyor , 5 kardeşiz en küçüğü ben ee öyle olunca aile genişliyor tabi enişte ve yenge sayısı artınca her neyse , aslında bende çok yaşa takılmış durumda değilim ama bazı arkadaşlarım erkek için yaşının çok olduğunu söylüyor anlaşamazsınız türünden yorum yapılıyor o yüzden aklıma geldi sizlere danışmak istedim
Valla o her hafta gelenlerden armudun sapı üzümün çöpü dersen, bu sefer sen gelirsin 30 yaşına, 40 yaş gelir. :)) Birde merak ettim madem bu kadar bakımlısın işin gücünde var niye görücü geliyor. Hiç görüşüp konuştuğun olmadımı da her hafta biri geliyor...
konuyla ilgili açıklama yapanlara teşekkür ederim , ben eskişehirde yaşıyorum görücünün çok gelmesi sanırım çevremizin geniş olmasından kaynaklanıyor , 5 kardeşiz en küçüğü ben ee öyle olunca aile genişliyor tabi enişte ve yenge sayısı artınca her neyse , aslında bende çok yaşa takılmış durumda değilim ama bazı arkadaşlarım erkek için yaşının çok olduğunu söylüyor anlaşamazsınız türünden yorum yapılıyor o yüzden aklıma geldi sizlere danışmak istedim
Umduğun için mi profilinde ''evli'' olarak belirttin?
Kimse inanmaz buna.
Bu cevaptan anladığım, sen evlenmek istiyorsun...
O zaman bence yaşa takılma..
Üstelik 30 civarı yaş erkek için çok bir yaş değil..
Sen yaşını bırak, huyu suyu nasıldır ona bak..Önemli olan o..
ya aslında görüşüp tanıştığım birileri var işyerinde de teklif ediyorlar ama ben görücü usulüyle evliliğe daha sıcak bakıyorum , sağlıklı ve uzun ömürlü evliliklerin bir formülü yok yani şu kadar tanırsan güzel bir evliliğin olur türündeki düşüncelere katılmıyorum , bir de tabi aileminde onayını almak istiyorum , onlar sonuçta beni en iyi tanıyan insanlar
karaca83 bende senin gibi düşünüyorum ne bilim ya etrafımdaki kız arkadaşlarım böyle bi kaç kez söyleyince bende ister istemez takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?