30'lu yaşlarındaki erkekler ?

hepleyla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
25
0
0
Eskişehir
Canlarım hepinize merhaba ,

Ben 24 yaşında işi gücü olan bakımlı biriyim , kısmetimde açık her hafta nerdeyse isteyenim geliyor allah yokluğunu vermesin : ) sizlere şunu sormak istiyorum gelen görücülerin genelde yaşları 30 'un üzerinde oluyor , esnafı olsun memuru olsun hangi meslek grubundan olursa olsun 30 dan aşağı gelenler olmadı , sizce bir erkeğin 30'lu yaşlarda olması sorun olur mu ? yani ilerisini düşünerek soruyorum sizlere

Ne garip?
Nerede yaşıyorsun ki sen?
30 yaşından önce bir erkeğin mesleğini eline almasını,askerliğini tamamlanmasını,para biriktirmesini ve olgunlaşmasını kolay mı sanıyorsun acaba?
Bence 30 yaşındakiler bile tam hazır olamıyorlar henüz.

cok degisik, nerde yasiyorsunuz ki her hafta sonu geliyorlar merak ettim...
size özgüven katmis bu bariz.
Hakkinizda hayirlisi..

daha olgun ve daha güçlü olur, ha tabi bu karakter meselesi bi yerde.
ama 30undan önce erkeklerin çoğu çocuksu oluyor, ben evlendiğimde 21 yaşındaydım eşim 31, hatta 32ye yakındı.
bi problem olmadı yaştan dolayı.
zaten yaş sadece bi detay, huyu suyu yaşam tarzı sana hitap ettikten sonra...

adamına göre değişir.ama düşüncelerde farklılık olur büyük ihtimalle.görüştüğüm biri olmuştu benimde 31 yaşındaydı.kesinlikle çok farklıydık.yaş farkı bariz belliydi,her konuda.

24 yaşında olduğuna göre çok fazla yaş farkı olmamasına da dikkat et bence.30 lu yaşlar olmasında bir sorun yok.laalenin dediği gibi daha mantıklı hatta.ama 30-32 yaştan fazlası da senin için fazla olur bence.aslında en doğrusu senin de biraz daha beklemen 24 de bir kız için çok erken.ne acelen varki.inanki bekarlıktan daha güzeli yok

Valla o her hafta gelenlerden armudun sapı üzümün çöpü dersen, bu sefer sen gelirsin 30 yaşına, 40 yaş gelir. :)) Birde merak ettim madem bu kadar bakımlısın işin gücünde var niye görücü geliyor. Hiç görüşüp konuştuğun olmadımı da her hafta biri geliyor...

Kızlar, arkadaş evliymiş.

Yine sahte konu!

ya hayır ne evli olması ben öyle umduğumdan evli olarak yaptım yemin ederim ,
konuyla ilgili açıklama yapanlara teşekkür ederim , ben eskişehirde yaşıyorum görücünün çok gelmesi sanırım çevremizin geniş olmasından kaynaklanıyor , 5 kardeşiz en küçüğü ben ee öyle olunca aile genişliyor tabi enişte ve yenge sayısı artınca her neyse , aslında bende çok yaşa takılmış durumda değilim ama bazı arkadaşlarım erkek için yaşının çok olduğunu söylüyor anlaşamazsınız türünden yorum yapılıyor o yüzden aklıma geldi sizlere danışmak istedim

Umduğun için mi profilinde ''evli'' olarak belirttin?

Kimse inanmaz buna.

ya aslında görüşüp tanıştığım birileri var işyerinde de teklif ediyorlar ama ben görücü usulüyle evliliğe daha sıcak bakıyorum , sağlıklı ve uzun ömürlü evliliklerin bir formülü yok yani şu kadar tanırsan güzel bir evliliğin olur türündeki düşüncelere katılmıyorum , bir de tabi aileminde onayını almak istiyorum , onlar sonuçta beni en iyi tanıyan insanlar

Peki öyle yazmış olabilirsin...

30 yaş bir erkek için çok büyük bir yaş degil ki?

Yalnız şu bir gerçek evlenecegi insanı bulan 30'una kadar beklemiyor,
bulamayan da görücü usulu bulmaya çalışıyor.

Aynen şu an sizin yaşadıgınız durum gibi...

Bu cevaptan anladığım, sen evlenmek istiyorsun...
O zaman bence yaşa takılma..
Üstelik 30 civarı yaş erkek için çok bir yaş değil..
Sen yaşını bırak, huyu suyu nasıldır ona bak..Önemli olan o..

Cnm senin danıştığın konu bu elbisenin altına hangi renk ayakkabı olur konusu değilki. Yaşamakla alakası yok adam 45 yaşındadır karaktersizdir. bazende 25 yaşında biri bir bakmışsın senden benden tecrübelidir. Evlilik içine girmeden bilemezsin bilemeyiz. Hakkında hayırlısı olsun hep bunu dile....

karaca83 bende senin gibi düşünüyorum ne bilim ya etrafımdaki kız arkadaşlarım böyle bi kaç kez söyleyince bende ister istemez takıldım

Hiç bir şeyin garantisi yok cnm. burada, etrafımızda, sağda solda az çok görüyoruz duyuyoruz. Evlenmeden içine girmeden anlayamazsın.

Ben evliliğin kader olduğuna inanıyorum şans işi birazda. :))

karaca83 bende senin gibi düşünüyorum ne bilim ya etrafımdaki kız arkadaşlarım böyle bi kaç kez söyleyince bende ister istemez takıldım

Her zaman söylerim..
Kimsenin lafıyla hareket etme..
Üstelik evlilik çok önemli bir konu ve son karar senin olmalı..
Eğer içine sinen biri varsa yaşını bir tarafa bırakıp, onu iyice tanımaya çalış..
Sonuçta hayatını birleştirecek olan sensin, arkadaşların değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…