30'lu yaşlarındaki erkekler ?

Hiç bir şeyin garantisi yok cnm. burada, etrafımızda, sağda solda az çok görüyoruz duyuyoruz. Evlenmeden içine girmeden anlayamazsın.

Ben evliliğin kader olduğuna inanıyorum şans işi birazda. :))

tabi ki etraftaki insanlar söyledikleriyle hareket eden birisi değilim , sadece fikir alırım kafama yatanları değerlendiririm, doğru kişiyi bulmak konusuna gelince illa ki ne kadar tanısanda bir yere kadar gerisi kader kısmet , aynı evin içine girince erkekler çok değişiyor etraftan duyuyoruz , bazılarıda tam tersi oluyor tabi ki...talibimin çok olması az olması da hiç beni etkilemiyor , her talibi çok olan mutlu olacak diye bir şey yok , ama evliliği şimdilerde çok düşünüyorum mesleğim var kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum bir de flört hayatına çok sıcak bakmıyorum şu zamanda erkekler kötü niyetli olup nasılsa evlilik yok diyerek rahat davranıp kötü düşüncelere yönelebiliyor , bilmiyorum yaş konusu dediğim gibi gelenlerin çoğu 30'lu yaşlarda olunca benimde dikkatimi çekmedi değil , acaba diyorum hayat şartlarımı buna neden oldu ?

allah yokluğunu vermsin nedir hafız bu isteme olayı senin için bir yaşam stili mi oldu.

Haftada 3 ten aşağı görücü gelmesi seni kesmiyor heralde.

Portföyünde genişmiş esnaf abilerden tut da beyaz yakalı memur kardeşlerimize kadar hepsi senin peşinde bahtın açık olsun.

hayır arkadaşım ya ne hayat stili haftada 3 kere geliyorlar demedim ki ayrıca , ayda 2-3 kişi geliyor , mütemadiyen olan bir olay değil yani anlayacan,
nasıl bir yorumdur bu !!!

Buda çok ağır itham olmuş ama.

bilemedim ne yazmalıyım ?
fakat 24 yaş neymiş arkadaş bizz
okuyupta iş meslek aman diyene kadar 27 de anca evlenebildikk
acele etme derim karar senin ama eskidenmiş o görücü usulu evliliklerin sağlamlığı
şimdide eskilere sırtlarını dayayıp göücü usulu evlenmye calışan ne adamlar gördük bilemezsin
bikaç arkadaşım var böle senin gibi düşünüyodu görücü usulu evlilikler yaptılar
sonra o evlendikleri pek beyefendi aile cocukları nasıl canavarlara dönüştüler yazıkkk

Bana kalirsa 30 yas kadinlarin evliligi düsünme yasi olmali.
24 yas cok genc bir yas evlilik icin.

Sorunuza gelince, tamamiyle karsinizdaki kisinin
kafa yapisi, görgüsü ve ahlakiyla alakalidir diye düsünüyorum.

Sizin portföyde buram buram erkek üye kokuyor nedenkne

öyle tabi sonunu kestiremiyorsun işin , ama uzun süre flört edipte pişmanlık yaşamak istemiyorum , kader kısmet işi allah iyilerler karşılaştırsın inş.

sana çok güzel bir laf söylerdim de , herkes yazdıklarıyla düzeyini gösteriyor zaten , portföyü genişmiş lafa bak hizaya gel ,

öyle tabi sonunu kestiremiyorsun işin , ama uzun süre flört edipte pişmanlık yaşamak istemiyorum , kader kısmet işi allah iyilerler karşılaştırsın inş.

tabi cnm iyilerle karşılaş inşallah ta
öle kader kısmet deyip te beklemninde kimseye bi faydası yok cnm
uzun sure flört et demiyoki kimse sen kendin tanımaya caış dio
istedikten sonra karşındakini 2-3 ayda bile çözersin
o görücüleri nasıl anlıcann iyimi kavun diil koklayasan karpuz diil tık tık layıp sesine bakasın

bana cok mantıklı gelmedi bu durum
zaten görücüyle kim evlenir 30 una kadar kendi birini bulamayanlar
bunlarda nedense hep iyi mükemmel eş adayıdır fakat hiçbiri kendi kafasına göre birini bulamamıştır...
madem bukadar mkemmeller neden dışarda kızlar bunu farkedemiyorr

Önce bizlere sorduğun kısmı cevaplayayım;30'dan aşağısı ile 35'i devirene kadar 10 yıl mücadele edersin.

30 un üstünde bekleme süren azalır.

Yorumuma gelince;24 yaş senin için uygun mu onu bir düşün!

bende aynı şüpheyle yaklaşmıştım bi tanesine sordum neden bu zamana kadar bekledin diye , askerlik , sınava hazırlık , iş hayatı derken ancak evliliğe hazır olabildim diye cevap vermişti. hakikatende düşünce hak verdim belki de bu yüzden kızlar farkedemiyordur , hem iyi olanlar erken evlenir mantığı da bana yanlış geliyor ,

bence 24 yaş ideal bir yaş çünkü ; ilerleyen yaşlarda hem daha seçici oluyorsun hemde anne olmak daha zor oluyor ben ablamdan biliyorum , 30 yaşında doğum yaptı ve çok zorlandı , peki sence kaç olmalı ?

iyi olan erken evlenir die bi cumle kurduğumu hatırlamıyorum
yok öle bişey
kısaca sorunun cevabı 30 bi erkek için ideal bi evlenme yaşı
ama 24 bi bayan için ölemidir bilemem göreceli bana göre diil başkasına göre gec kalmış bile olabilirsin...
kararını verirsin artıkk .....
bu arada ayda 2-3 görücünün gelmeside hç normal diil
bence ailene söle secerek o sayısı 2-3 ayda 1 kişiye düşürsünler etraf yanlış anlar yani
konu komşu kimsenin ağzı torba değil büzesin
hadi iyi geceler cnm

sen 24 yasındasın adamlar 30'larda
öyle bir ifade etmişsin ki sanki dünürcüler 50'lerinde antropozlu adamlar
sanırım seni korkutan yaşının 2 rakamı ile başlaması onlarınınkinin ise 3 rakamı ile başlıyor olması
üçün beşin hesabını yapma bence...

canım teşekkür ederim yorumun için son söylediklerini dikkate alacağım

bence 24 yaş ideal bir yaş çünkü ; ilerleyen yaşlarda hem daha seçici oluyorsun hemde anne olmak daha zor oluyor ben ablamdan biliyorum , 30 yaşında doğum yaptı ve çok zorlandı , peki sence kaç olmalı ?

Bu herkese göre değişir.

Kadınlar 30'undan sonra bir başka bakıyor dünyaya,erkekler için bu 35 i aşıyor.

Tabiiki bu kesin hatlarla çizilmiş bir tablo değil,değişir yaşadığın şartlara,hayata göre ama az biraz yaşanmışlık,biraz tecrübe evliliği daha sağlam yapar.

Sen o kadar görücü ile değil,yaşadıklarınla tanırsın kendini evliliğe hazır mısın değil misin?

pek revaçtaymışsın
sırrını bana da söyler misin ciddiyim ve samimiyim hiç dünürcüm gelmedi
bilmek istiyorum eğer izin verirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…