- 30 Ağustos 2011
- 3.354
- 2.916
- 373
- Konu Sahibi beyazbegonvil
Araniza alirmisiniz cok yalnizim
Bekarken cok iyi bi grubumuz vardi kendimi hep guvende hissederdim ve hani bazi insanlar vardir ilgi odagidir herkes onun cevresinde olmak ister iyleydim
evlendim zaten esimle ortak arkadaslarimizdi.daha 1 haftalikjen bizde kalmaya basladilar hergununuz beraberdi sanki hep beraber yasiyoduk.bir sene sonunda kopmalar basladi ben isten ayrildim dusuk yaptim baktim kimse yok artik tasindik kimsenin haberi olmadi birden esim ben ve cocugumuz yalniz kaldik.oysaki neler dusunuyoduk bisuru amcadi dayisi ve teyzesi olcakti onlarda evlenip ayni apartmanda oturcaktik .simdi 9 senelik evliyim ve hayatimda birakin dostu arkadadim bile yok
apartmanimizda bekarlar var ve evsahibi.mahalkede ise herkes benden yasca buyuk yine onlara uyum saglamaya calistim tasiniyorlarmi gittim hemen yardim ettim misafirimigelecek cicugumu bile ihmal ettim onlarla oldum yardima kostum sonuc husran hep yedek anahtar muammelesi gordugumu anladim simdi iki cocugumla butun gun evde tek basimayim
face giriyorum herkes arkadaslariyla kahve icmeye gitmis geziyo tozuyolar kalabalik gruplarla ben bukadar kotimuydum diyorum halbuki yatdimseverim iyi niyetliyim konuskanim kimseyi yargilamam
esiminde cevresi yok oda bunalimda tasinmak istiyorum belki yeni cevre efinirim yas olmus 31 calismiyorum nadil cevre edinecem
cok istiyorum bi arkadasim gelsin aradin kahve icelim sohbet edelim cokmu sey istiyorum

Bekarken cok iyi bi grubumuz vardi kendimi hep guvende hissederdim ve hani bazi insanlar vardir ilgi odagidir herkes onun cevresinde olmak ister iyleydim

esiminde cevresi yok oda bunalimda tasinmak istiyorum belki yeni cevre efinirim yas olmus 31 calismiyorum nadil cevre edinecem