• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30'umu gectim birde baktim eski dostlar yok, var mi benim gibi olaniniz?

bence yinede ne varsa eski arkdaşlarda var o samimi o sıcak o çıkarsız dostlukları şimdilerde bulmak zor hatta yok:ssz:mesela ben sohbet etme ihtiyacı duyduğumda yine eski arkadaşımı arar fikir alırım karakterimi en iyi bilen onlar nede olsa haa aralarında vefasızları yok mu var..onlarada meraba meraba diyorum,:1: memlekete gidince bile görmeye gitmedim içimden gelmedi..tabii benim kuzenlerimde iyi arkadaşlarım arasındadır,onlarıda göz ardı edemem,ama enn yakın sırdaşım ve dostum kim derseniz tabikide annem derim...canım benim..:16:

beyazbegonvil bak unutmadım zaman geçsede aradan sanal arkadaşlığını napıosun nasıl gidiyor hayat bebişin napıo.

Canimm iyiyim sen

Bebisim iyi buyuyor tatlim

Ben ayni sukur bazen daralip taa uzaklara bilmedigim ulkelere gidesim geliyor ama:)

Tatil isiyorum papatya sikildim hep calis ise git gel vs hayat calismakla geciyor sukur tabikide kafamin tatile ihtiyaci var

Asil sen neyaptin evlendinmi hayat nasil geciyor

Guzel haberlerini yazzz

evet canım benim aynı durum bende de var bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum bu sene tatil imkanımda olmadı .sana güzel haberlerim var evet evleniyorum Allahım nasip ederse çok zor günler yaşadım biliyorsun saol seninle burda sohbet ettiğim zamanlar bile kısada olsa çok iyi geldi. 5 ay ım var evliliğe onun koşturmacası telaşesi birşeylerin üstesinden gelmeye çalışıyorum yine zor bi süreç geçiriyorum umarım bunun sonu aydınlık olur .sevildiğimi hissettim tekrar hayata bağlandım umudum oldu hayatımda ki insan anlaşıyoruz birbirimize uyum sağladık evlilik bu hani iyi olsun istiyorsun umarım sonuna kadar böyle sürer korkularım endişelerim var yaş geçtikçe daha çok düşünüyorsun ama biryerden başlamam gerektiğinide biliyorum. Bulunduğum şehirden uzaklaşacağım biraz buruğum bu konuda işim, ailem ,çevrem geride kalcak tabiki bağlarım kopmasada aynı şehirde olduğu gibi olmicak hiçbirşey ama evlilik ,huzur kapıyı kapattığında tek başına olduğun zaman kimse zaten yanında olmuyor bu yüzdende dedimki huzurun varsa mesafeleri ortadan kaldırcaksın bunu kabullendirmek biraz kendime zor olsada bu yola çıktım.nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum yaşayıpta görmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden .Allahım herkese mutlu ,huzurlu yuva nasip etsin içinde bizede.

eskiden benimde arkaşım dostum var dı yada ben öyle sanmışım, şimdi evdeyim bir tanesi bile halimi sormak için bile beni aramaz sormaz ne bir kardeşim nede dostum var Allahtan gidip gelebileceğim annem ve eşim var.Hayat bana insanları çok iyi tanıttı kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok...:31:

ben akrabalarımdan da arkadaşlarımdanda şanssızım eşi düzeni olanlar şanslı çünkü benim bazı arkadaşlarım evlenip çoluk çocuğa karışınca beni dışlar oldu ben bekarım30 yaşındayım devamlıda laflarını sokarlar zaten koca bul bilmem ne diye ben koca bulunca sanırım terör sorunu bile hallolacak. arkadaşlık iyi günde kötü gündedir ama millet menfaat peşinde bide artık

ben akrabalarımdan da arkadaşlarımdanda şanssızım eşi düzeni olanlar şanslı çünkü benim bazı arkadaşlarım evlenip çoluk çocuğa karışınca beni dışlar oldu ben bekarım30 yaşındayım devamlıda laflarını sokarlar zaten koca bul bilmem ne diye ben koca bulunca sanırım terör sorunu bile hallolacak. arkadaşlık iyi günde kötü gündedir ama millet menfaat peşinde bide artık

Haklisin canim oda zor

Evlen baskici berbat bisey

Ama inan insallah guzel bir yuva kurarsinda

Ozaman da yuvani kiskanil uzaklasan arkadslarin olabiliyor

Yada heran mutsuz olmani bekleyen

Yani gercek olmayan dostlucuk birsekilde aci sonla bitebiliyor

eskiden benimde arkaşım dostum var dı yada ben öyle sanmışım, şimdi evdeyim bir tanesi bile halimi sormak için bile beni aramaz sormaz ne bir kardeşim nede dostum var Allahtan gidip gelebileceğim annem ve eşim var.Hayat bana insanları çok iyi tanıttı kötü günümde yanımda olmayanın iyi günümde yeri yok...:31:

Evet canim

Gitgide akrabalik dostluk kalmiyor

İnsan uzuluyor bazen

Allah kalan yakinlari izdan ayirmasin insallah

evet canım benim aynı durum bende de var bazen çok sıkılıyorum bunalıyorum bu sene tatil imkanımda olmadı .sana güzel haberlerim var evet evleniyorum Allahım nasip ederse çok zor günler yaşadım biliyorsun saol seninle burda sohbet ettiğim zamanlar bile kısada olsa çok iyi geldi. 5 ay ım var evliliğe onun koşturmacası telaşesi birşeylerin üstesinden gelmeye çalışıyorum yine zor bi süreç geçiriyorum umarım bunun sonu aydınlık olur .sevildiğimi hissettim tekrar hayata bağlandım umudum oldu hayatımda ki insan anlaşıyoruz birbirimize uyum sağladık evlilik bu hani iyi olsun istiyorsun umarım sonuna kadar böyle sürer korkularım endişelerim var yaş geçtikçe daha çok düşünüyorsun ama biryerden başlamam gerektiğinide biliyorum. Bulunduğum şehirden uzaklaşacağım biraz buruğum bu konuda işim, ailem ,çevrem geride kalcak tabiki bağlarım kopmasada aynı şehirde olduğu gibi olmicak hiçbirşey ama evlilik ,huzur kapıyı kapattığında tek başına olduğun zaman kimse zaten yanında olmuyor bu yüzdende dedimki huzurun varsa mesafeleri ortadan kaldırcaksın bunu kabullendirmek biraz kendime zor olsada bu yola çıktım.nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum yaşayıpta görmekten başka bir şey gelmiyor insanın elinden .Allahım herkese mutlu ,huzurlu yuva nasip etsin içinde bizede.

Allahh dugun var desenee

Rabbim muradina erdirsin

Hatirlarsan dua etmistim sana senin cocuklarin olacak onlarla teselli bulacaksin diye

Az kalmis bak (tabi hemen cocuk yapma diye tavsiye ederim evliligine alis)

Himm uzaga gitmen uzucu gurbet arar ara hep yakar icini

Ama soyle dusun ailenin yaninda yalniz olmaktansa

Uzaklarda esinle mutlu olmak daha guzel degilmi

Hem kavusmanin hazzida baska olur ara ara

Calismaya devam edecekmisin

Hazirliklar nasil

Ay evliligin enn guzel yani
bu hazirliklardir

Tadini cikar canini sikma borseye

Ara sira yaz ozletme

Bu arada rahatsizlandigim

Ve cok stresli zamanlarda sohbet ettik bazen seninle

Bazen bakardim papatya yazmismi diye rahatlatirdin beni

Sagol arkadasim Allah razi olsun senden

İyiki tanistik iyiki varsin

olmazmı dahaevlenmeden önümü kesenler işimi alanlar talip çıkanı uzaklaştıranlar neler neler bunlarda en yakınım kendi kanımdan gerisini sen düşün:14: biri beni sormuş yakınıma beni çok istiyodu akrabam olcak yılan vazgeçirmeye çalışmış adam üsteleyince neden böyle konuşuyosun nesini gördün diyincede ya ben samimi değilim bilmiyorum demiş ve aynı insanlar yine gireceğim işi bozdu bu insanlar zaten mutlu olsamda bozar haklısın :19:

olmazmı dahaevlenmeden önümü kesenler işimi alanlar talip çıkanı uzaklaştıranlar neler neler bunlarda en yakınım kendi kanımdan gerisini sen düşün:14: biri beni sormuş yakınıma beni çok istiyodu akrabam olcak yılan vazgeçirmeye çalışmış adam üsteleyince neden böyle konuşuyosun nesini gördün diyincede ya ben samimi değilim bilmiyorum demiş ve aynı insanlar yine gireceğim işi bozdu bu insanlar zaten mutlu olsamda bozar haklısın :19:

Ciddimisin Allah onlari kendileriyle ugrastirsin

Ne aci ya

Niye bu kpnefret yikicilik

Ah canim ya rabbim hayirli es dost akraba versin hepimize

Evlenince insanlar eski gunlerini unutup sanki yillardir evliymis gibi oluyorlar.bende 30ve bekarim..arkadaslarim hep evli eskiden super vakit gecirdigim insanlar simdi bul birinide esli goruselim diyorlar..sanki evlenememek bulamamak kabahatmis gibi yuzune vuruyorlar..yalnizim artik konusacak arkadasa helede bu ara o kadar ihtiyacim varki hepasi dusmus koca tarafinin pesine seni umursayan yokkk

Evlenince insanlar eski gunlerini unutup sanki yillardir evliymis gibi oluyorlar.bende 30ve bekarim..arkadaslarim hep evli eskiden super vakit gecirdigim insanlar simdi bul birinide esli goruselim diyorlar..sanki evlenememek bulamamak kabahatmis gibi yuzune vuruyorlar..yalnizim artik konusacak arkadasa helede bu ara o kadar ihtiyacim varki hepasi dusmus koca tarafinin pesine seni umursayan yokkk

Ciddi misin oda ayri bir sorun

Ben hala bekar arkadslarimla (dost demiyorumo farkli bir kavram)gorusurum tuhaf bu insanlar yahu

Bense daha cok samimiyetsizlikten rahatsizim

Gercek can ciger dostluuk yok diye

İnan evlendigindede ortak paylasiminiz kalmazsa grusulmuyor

Eger gercek dostluksa kopulmuyorki zaten

Buarada hayat dostun olacak esine kavusursun insallah arkadasim

Konuya şöyle bir göz atınca, boğazıma bir yumru oturdu:43:

31 yaşındayım ve 20 yıllık dostumu çok özlüyorum, ama o beni çıkardı hayatından:43: 11 yaşımda orta 1 sırasında tanıştım onunla, 7 yıl beraber okuduk, aileler tanıştı

Üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk, tatilde hemen buluşup hasret giderdik, sonra ben evlendim. O memlekette, ben doğuda çalışıyordum. Tatilde hemen onu arar, eşimi de alır ,3 kişi buluşur, eğlenirdik:43:

Ne zaman evlendi, beni çıkardı hayatından, nedenini bir türlü çözemedim:50:
Çok ta iyi bir eşi var halbuki, Allah mutluluklarını artırsın. Tatilde görüşmek istediğimde hep bir bahane buldu. Doğum yaptı (benim bir kızım var) Aradım bebeği görmek istiyorum, müsait misin diye?
Tamam yarın buyur gel dedi, evden çıkmadan aradım geliyorum diye, ayy benim acil bir işim çıktı işle ilgili dedi, ben de önemli değil, müsait olunca ara, ben yarım saatte olsa seni ve bebeği görmek istiyorum dedim. Deyiş o deyiş, 2 yılı geçti, altınım ve bebeğe aldığım giysiler bir köşede durur, bir daha aramadı, tabi bende:43:

Bazen facebookta görüyorum, hiç tanımadığım arkadaşları var, her gün ayrı bir aktivite, daha çok zoruma gidiyor. Bilemiyorum, mevki olarak benden yüksek, maddi olarakta:44:

Ben öğretmenim, o ise daha üst düzey bir iş yapıyor ve maddi olarak çok iyi olanaklara sahip, belki de beni artık beğenmiyor:44:
Onu asla ve asla kırmadım, buluttan nem mi kaptı acaba:44:

Can dostum diye kayıtlıydı oysa ki telefonumda:43:

Çok özlüyorum onu, ama adım atmaktan ve aramaktan bıktım, sonuç artık iki yabancıyız:43:

Konuya şöyle bir göz atınca, boğazıma bir yumru oturdu:43:

31 yaşındayım ve 20 yıllık dostumu çok özlüyorum, ama o beni çıkardı hayatından:43: 11 yaşımda orta 1 sırasında tanıştım onunla, 7 yıl beraber okuduk, aileler tanıştı

Üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk, tatilde hemen buluşup hasret giderdik, sonra ben evlendim. O memlekette, ben doğuda çalışıyordum. Tatilde hemen onu arar, eşimi de alır ,3 kişi buluşur, eğlenirdik:43:

Ne zaman evlendi, beni çıkardı hayatından, nedenini bir türlü çözemedim:50:
Çok ta iyi bir eşi var halbuki, Allah mutluluklarını artırsın. Tatilde görüşmek istediğimde hep bir bahane buldu. Doğum yaptı (benim bir kızım var) Aradım bebeği görmek istiyorum, müsait misin diye?
Tamam yarın buyur gel dedi, evden çıkmadan aradım geliyorum diye, ayy benim acil bir işim çıktı işle ilgili dedi, ben de önemli değil, müsait olunca ara, ben yarım saatte olsa seni ve bebeği görmek istiyorum dedim. Deyiş o deyiş, 2 yılı geçti, altınım ve bebeğe aldığım giysiler bir köşede durur, bir daha aramadı, tabi bende:43:

Bazen facebookta görüyorum, hiç tanımadığım arkadaşları var, her gün ayrı bir aktivite, daha çok zoruma gidiyor. Bilemiyorum, mevki olarak benden yüksek, maddi olarakta:44:

Ben öğretmenim, o ise daha üst düzey bir iş yapıyor ve maddi olarak çok iyi olanaklara sahip, belki de beni artık beğenmiyor:44:
Onu asla ve asla kırmadım, buluttan nem mi kaptı acaba:44:

Can dostum diye kayıtlıydı oysa ki telefonumda:43:

Çok özlüyorum onu, ama adım atmaktan ve aramaktan bıktım, sonuç artık iki yabancıyız:43:

Gecmis olsun canim

Bende bunu anlamam sebep yok niye biter

Gun gelir selam vermez niye niye

Cunku cikar isi cikari bitince selam bile vermiyor

Adi insanlar

Ben hep sunu derim insallah sanada boyle yapsin bir arkadasin

Ama canin yaniyor iste

Allahh dugun var desenee

Rabbim muradina erdirsin

Hatirlarsan dua etmistim sana senin cocuklarin olacak onlarla teselli bulacaksin diye

Az kalmis bak (tabi hemen cocuk yapma diye tavsiye ederim evliligine alis)

Himm uzaga gitmen uzucu gurbet arar ara hep yakar icini

Ama soyle dusun ailenin yaninda yalniz olmaktansa

Uzaklarda esinle mutlu olmak daha guzel degilmi

Hem kavusmanin hazzida baska olur ara ara

Calismaya devam edecekmisin

Hazirliklar nasil

Ay evliligin enn guzel yani
bu hazirliklardir

Tadini cikar canini sikma borseye

Ara sira yaz ozletme

Evet canım benım unuturmuyum hiç ya güzel insanların güzel duları ile çok şükür güçlü olabildim. çocuk istiyorum yaş geçiyor ve o zaman dahada zorlaşıyor anne olmak ama bu süreçte evliliğede alışmam gerekiyor böyle bir karmaşadayım işte . Uzaklık şimdiden başladı yakmaya içimi zaten ama seviyorum ,değer veriyorum ve karşı taraftanda bunu görüyorum Allahım bozmasın. Ve aradığım şey huzur ,mutluluk yaşadığım şehirde olup huzurum olmadıktan sonra neye yarar uzak olsun evimde huzurum olsun dedim öyle kendi kendime teselli etmeye çalıştım .Şimdi hazırlıklar yavaştan başladı telaşeli güzel ama eksik işte şunu anladım ki bu hayatta hiçbir güzellik tam anlamıyla yaşanmıyor bir boşluk oluyor . Allahım bu çıktığım yolda beni utandırmasın evlilikte Allah herkesin gönlüne göre versin sende dualarını eksik etme birtek buna ihtiyacım var

Bu arada rahatsizlandigim

Ve cok stresli zamanlarda sohbet ettik bazen seninle

Bazen bakardim papatya yazmismi diye rahatlatirdin beni

Sagol arkadasim Allah razi olsun senden

İyiki tanistik iyiki varsin

hele sen beyazbegonvil en sıkıntılı en zorlu dönemlerimde sanalda olsa arkadaşlığın okadar değerli kıymetliydi ki yazdığın her kelime kurduğun her cümle ayrı yeri var bende bana güç verdi Allah senden de razı olsun iyiki varsın unutmayacağım arkadaşlığını eşinle çocuğunla Allah hayırlı güzel ömür versin ben uğrarırım yine haberdar ederim kendimden . kendine iyi bak.

hele sen beyazbegonvil en sıkıntılı en zorlu dönemlerimde sanalda olsa arkadaşlığın okadar değerli kıymetliydi ki yazdığın her kelime kurduğun her cümle ayrı yeri var bende bana güç verdi Allah senden de razı olsun iyiki varsın unutmayacağım arkadaşlığını eşinle çocuğunla Allah hayırlı güzel ömür versin ben uğrarırım yine haberdar ederim kendimden . kendine iyi bak.

CAnimm Allah gonlune gore versin insallah

Sagol iyi dualarin icin

Dugun tarihi yakinmi

Birde merak ettim hangi sehire gelin gideceksin istersen ozelden yaz

Ozlemisim yazilarini ugra yine

Cook opuyorum kolsy gelsiin

Çocukken hayat herkese cok güzeldi sızlere oldugu kadar banada.. Bi suru oyun arkadaşımız vardı. Okul çağlarında bi suru arkadaşımız. Sırlsrımızı paylaştığımız yediğimiz içtiğiniz ayrı gitmeyen arkadaşlarımız. Dostlarımız sandık. Universite zamanı cok fazla ınsan tanıdık. Gel zaman git zaman herşey değişti ve o arkadaşlarımız dost sandıklarımız bizden gıdelı cok olmuşlar. Hayat gaylesı icınde herşey tukenıvermıs. Benmı?? Yanlızım dostum yok. Arkadaşım 3 4 tane var. Istwdıgımmı ?? Cok basit herkesin istediği... Ama biz hepimiz aynı seyı isterken neden yanlızız ?

Back
X