Konuya şöyle bir göz atınca, boğazıma bir yumru oturdu
31 yaşındayım ve 20 yıllık dostumu çok özlüyorum, ama o beni çıkardı hayatından

11 yaşımda orta 1 sırasında tanıştım onunla, 7 yıl beraber okuduk, aileler tanıştı
Üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk, tatilde hemen buluşup hasret giderdik, sonra ben evlendim. O memlekette, ben doğuda çalışıyordum. Tatilde hemen onu arar, eşimi de alır ,3 kişi buluşur, eğlenirdik
Ne zaman evlendi, beni çıkardı hayatından, nedenini bir türlü çözemedim

Çok ta iyi bir eşi var halbuki, Allah mutluluklarını artırsın. Tatilde görüşmek istediğimde hep bir bahane buldu. Doğum yaptı (benim bir kızım var) Aradım bebeği görmek istiyorum, müsait misin diye?
Tamam yarın buyur gel dedi, evden çıkmadan aradım geliyorum diye, ayy benim acil bir işim çıktı işle ilgili dedi, ben de önemli değil, müsait olunca ara, ben yarım saatte olsa seni ve bebeği görmek istiyorum dedim. Deyiş o deyiş, 2 yılı geçti, altınım ve bebeğe aldığım giysiler bir köşede durur, bir daha aramadı, tabi bende
Bazen facebookta görüyorum, hiç tanımadığım arkadaşları var, her gün ayrı bir aktivite, daha çok zoruma gidiyor. Bilemiyorum, mevki olarak benden yüksek, maddi olarakta:44:
Ben öğretmenim, o ise daha üst düzey bir iş yapıyor ve maddi olarak çok iyi olanaklara sahip, belki de beni artık beğenmiyor:44:
Onu asla ve asla kırmadım, buluttan nem mi kaptı acaba:44:
Can dostum diye kayıtlıydı oysa ki telefonumda
Çok özlüyorum onu, ama adım atmaktan ve aramaktan bıktım, sonuç artık iki yabancıyız