- Konu Sahibi beyazbegonvil
aslında toplum değişmedi canım...."biz büyüdük ve kirlendi dünya" diye özetleyebiliriz ve az önce aynı şeyleri düşünürken "acaba ben miyim sorun" diye düşünürken rastladım başlığına...bir sürü arkadaşım var ama kendimi açtığımda beni yargılayıp hakkımda farklı şeyler düşünmeyecek insan çok az o yüzden herkesle sadece günlük muhabbetler...bende var bir iki tane ve kendimi çoook şanslı görüyorum...halam yıllar önce 20 yıllık iş yaşamımdan hayatıma 1 kişi kattım ve çok şanslıyım demişti...şimdi çoook daha net anlıyorum ne demek istediğini...dünya hep aynı kalacak...biz büyüdükçe dostluklar kirlenecek....
Aynen oyle canim ya zaman ilerledikce degisiyor hersey. Bencede diyorum ya arkadas ortamlarinda hep gordugum sey herkes mukemmeli oynuyor herkes harika yani suni muhabbetler. Dedigin gibi birisi derdini acsa ya ustunde dahi durulmuyor yada garipseniyor. Bende oyle bir dostum var uzakta. yanimda bir suru dostlar isterdim ama yetinip sukredip dua edicem herhalde. Yok yani kafama gore gore guvenecegim biri. Hayirlisi olsun..