Amiin tatlim. Yok cok sukur iyiyiz. Sabah guzel bir dus aldim sacimla basimla ugrastim. Azcik kisisel bakim yapayim diye. İnsan bazi kendini ihmal ediyor. Hafta ic akio gidiyor hafta sonu bari bakimlanayim dedim. Sen kendine gerekli ozeni vermezsen kimse vermiyor canim azcik kokos olmak lazim :)
Gecenlerde bir yazi okudum seninle paylasayim. Hurrem sultan guzel bir kadin degilmis biliyor musun. Ama acayip ince planci sinsi zeki bir kadinmis. İstedigi seyi kafasinda planlar ve ona ulasmak icin her yolu denermis. Padisah hurremin bu ozguvenine asikmis. Kimseden korkmaz korksada belli etmezmis. Aglanip sizlanmaz vaktini sinsi planlarina harcarmis. En onemliside kimseye cook cok sirtini dayamaz guvenmezmis. Guvenir gibi yaparmis. Kadin o yuzden cok basarili olmus iste.
Turk kadinlarida hurremi izlemeye bayilirmis tvde. Bunun sebebi onun gibi olamadiklarindanmis biliyormusun cogu ona hayran cikmis arastirmalarda.
Bende hurrem gibi olacagim artik duygularimi belli etmiyecegim. Eskiden haksizlik yasadigimda saatlerce aglardim ben nedeen diye. Artik biraz uzuluyorum ve yeni adimlarimi planliyorum. Ne uzecegim kendimi millet icin. Guclu olmaliyiz tatlim dunyada yek dost kendimizizi. Ooff ne felfese yaptim okumayi ve fikir yurutmeyi seviyorum ben