- Konu Sahibi beyazbegonvil
papatyamm canım kendimi ifade edebildiğim için ya da sen anlayışlı bir şekilde yaklaştığın için çok mutlu oldum tatlım...
haklısın kötü örnekleri görüpte uzaklaşmak olmaz keşke hep iyi örnekler göz önünde olsa bir iki kelam edebilme şansımız olsa!!!
aynen öle canım ama malesef sınav dünyasındayız işte iyiler kötüler hepsi var gözümüzün önünde .bazen kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki ama sonra diyorum sınavdır sabretmem gerektiğini biliyorum ALLAHA sığınıyorum herşerde bile hayır aramaya başladım zor günler geçirdim iyi gününde herkes yanında kötü gününde en yakınların bile yalnız bırakıyor düşün ki bu siteye girdiğimde bile başkalarının dertlerinle kendi derdimi unutmaya çalışıyordum ki beyazbegonville tanıştım saolsun oda beni burda yalnız bırakmadı samimi ve içtendi işte çıkarsız bi arkadaşlık bi sohbet olduğu için bana çok iyi geldi.
sizi çok şanslı buluyorum kıskanmıyorum sakın yanlış anlamayın:) senin çocuğun var beyazbegonvil inde bi bebeği olcak ne güzel insanın yalnızlığına yoldaş işte çok seviyorum çocuklu kalabalık aileleri .